5.9.11

Απάντηση του teilarblog σε Ανώνυμο σχόλιο

Στις 17:37 στην ανάρτηση "Συνέλευση 5-9-2011" ένας Ανώνυμος έγραψε το κάτωθι:


θα αγνοήσω τα περισσότερα υβριστικά σχόλια και θα μείνω στο "πουλημένο blog".
εγώ πιστεύω ότι το blog είναι τις ΔΑΠ.
πήρα τηλέφωνο στο φυλάκιο την πέμπτη όταν έγινε η κατάληψη να ρωτήσω κάτι τον αντιπρόσωπο τις ΔΑΠ και είπε ότι έγινε παρεξήγηση και θα βγάλουν νέα ανακοίνωση στο blog.
ποιο blog παιδιά; έψαξα, δεν βρήκα blog της ΔΑΠ για το ΤΕΙ Λάρισας;
τώρα είναι και τα χθεσινά, ότι τάχα είναι ανεξάρτητοι φοιτητές που θα κάνουν την κατάληψη και βλέπω σήμερα τους ΔΑΠΙΤΕΣ

εξηγήστε κάποιος



Απάντηση:


Λοιπόν, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Από χθες γνωρίζαμε ότι στις 7.30 θα γίνει συνάντηση στη πύλη για να στηθεί κατάληψη και να γίνει Γενική Συνέλευση. Εμείς όσο ξέραμε, αυτό αρχικά δεν είχε σχέση με την ΔΑΠ. Πιθανώς αργότερα να απόκτησε σχέση και το πρωί να προλάβαν να κάνουν αυτοί την κατάληψη. Γιαυτό το λόγο, προς υπεράσπιση του blog, θα ήθελα ένας οποιοσδήποτε εστιακός- ανεξάρτητος που είχε σχέση με το μήνυμα που κυκλοφορούσε χθες να το πει.


2ον:Την Τετάρτη το βράδυ το blog ενημερώθηκε για την κατάληψη μέσω του Λ. που έκανε μια επικοινωνία με κάποιον από την ΔΑΠ και το έμαθε για την κατάληψη.Ο ίδιος αν και του έβαλα την λάμπα στο κεφάλι και του τοποθέτησα βραστά αυγά στις μασχάλες μου ομολόγησε πως προσωπικά δεν έχει σχέση με την παράταξη! Στα σχεδόν 2 χρόνια που είναι το blog δεν λάβαμε ποτέ κανένα email/μήνυμα ούτε από ΔΑΠ ούτε από ΠΑΣΠ ούτε από ΠΚΣ. Κατά καιρούς σε αναρτήσεις που δημοσιεύσαμε έχουμε κατηγορήσει τις μεγάλες παρατάξεις (ενδεικτικά: 1, 2, 3, 4)


Τώρα αν η ΔΑΠ θεωρεί πως είμαστε δικό της blog είναι δικό της ψώνιο. Το blog είναι όλων και είναι ανεξάρτητο από το πρώτο λεπτό που έγινε και το λέμε!


3ον: αν και άσχετο λίγο με το συγκεκριμένο σχόλιο, όποιος θεωρεί το blog φασιστικό είναι πραγματικά αστείος. Δίνουμε τη δυνατότητα να γράψετε ακόμα και ανώνυμα σχόλια, μπορείτε να στείλετε email και θα δημοσιευτεί!
Οι μόνες καταργήσεις σχόλιων που έγιναν αφορούσαν υβριστικά σχόλια.


και τέλος,
βρισκόμασταν σαν blog σε όλη την Γενική Συνέλευση. Δεν είμαστε θεατές της οθόνης.


αυτά.

12 σχόλια :

  1. Ante re dinete ti dinatotita na kanoun kai anonyma sxolia???? psssss brosta.... Polu eleutheriakoi eiste eseis.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Apisteytoooo prin liges meres eixa proswpika anebasei ar8ro gia tous logous pou prepei na amoi3ei to TEI kai shmera blepwayth thn anakoinwsh...Anti na boh8hsete kai na sthri3ete to Blog pou pragmatika leitourgei xwris kanena symferon..Antautou to xarakthrizetai poulhmeno...kai epimenw APARADEKTO KYRIOI SYMFOITHTES.. eyxaristw..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Grieverheart5/9/11 20:05

    Δηλαδή τώρα για να καταλάβω, αυτό που μας καίει είναι αν το blog ειναι της ΔΑΠ (για το οποιο θέμα ο κύριος με το ένα και μόνο σχόλιο φάνηκε λες και έδωσε την σφραγίδα της αλήθειας) ή το ότι εδώ βγαίνουν στην επιφάνεια απόψεις που ηχούν αρνητικά στα συμφέροντα κάποιων οι οποίοι μόλις το πήραν χαμπάρι ξεκίνησαν σταυροφορία? Γιατί κάθομαι τις τελευταίες μέρες και αυτο που προσέχω περισσότερο ειναι τα σχόλια σε κάθε νέα ανακοίνωση που βγάζει το blog και σχεδον παντού βλέπω κάποιους άκυρους να πετάνε ένα σχόλιο βόμβα (εντελώώώς τυχαία) και να χάνουν την μπάλα μετά όλοι. Λοιπόν, και για όσον αφορά τα διεγραμμένα σχόλια, σας πείραξε που διαγράφηκε το αίσχος μας ε? Λυπάμαι ειλικρίνα που φοιτώ σε ένα περιβάλλον με άτομα που δεν εχουν ιδέα τι πάει να πει σεβασμός πόσο μάλλον πολιτισμός....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος5/9/11 20:19

    20:05 diladi den arneise oti einai dapitiko blog?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος5/9/11 20:27

    KLEISTE TELEIW S TA SXOLIA RE PAIDIA MIN EISTHE TOSO DIMOKATOES AFOU EXETE TIN POLITIKI STO BLOG SAS KAI DEN SVINETE TA SXOLIA P EXOUN ANTITHETI APOPSI APO ESAS.... MISES DOULEIES?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος5/9/11 20:30

    LEFTERI xwris kanena kerdos alla vlepw egw sta dejai tis othonis mou....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @20:27

    Σβήσαμε σχόλια που είχαν αντίθετη άποψη με εμάς; Είσαι σοβαρός; Και ποια είναι η άποψη που κατάλαβες ότι έχουμε εμείς; Διαβάζεις τις αναρτήσεις ή μόνο τους τίτλους;

    Καταλαβαίνω απλά πως εσείς που επιτίθεστε στο blog ή το κάνετε λόγο παραταξιακής ιδιότητας ή απλά βαριέστε και δεν έχετε τι να κάνετε. Σοβαρευτείτε παρακαλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Grieverheart5/9/11 20:34

    Αυτό που εννοώ είναι οτί δεν με ενδιαφέρει προσωπικά (αν είναι όντως ΔΑΠ ή όχι)γιατί το πρόβλημα δεν είναι εκεί. Απο την στιγμή που μου επιτρέπει να βλέπω τις απόψεις και άλλων σαν και εμένα, μου αρκεί, απλά κάποιοι εκμεταλλεύονται αυτή την ελευθερία με αποτέλεσμα να έχουμε φτάσει σε αυτό το ανούσιο αποτέλεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @20:30

    Επειδή κατάλαβα εγώ που το πας, τσέκαρε εδώ στο τέλος πριν αρχίσεις να λες: http://teilarissa.blogspot.com/p/teilarissa.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. anonymos 20.30 mporeis na mou peis ti akribws vlepeis kai den to vlepw egw? oyte diafhmhseis den yparxoun gia thn synthrhsh tou blog. Tespa arxisame mia douleia apla gia na enhmerwnoume xwris symferon kai ofelos apo ekei kai pera an mas 8ewreis poulhmenous h oti paraplhroforoume ton kosmos einai sto xeri sou kai sto xeri tou ka8enws na mhn enhmerwnetai apo edw..! eyxaristw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Kai kati allo teleytaioooo gia na 3eka8aristei teleiws to 8ema pws einai dynaton afou opws lete e3hphretoume kapoies politikes pepi8iseis kai kommatika symferonta se afto to blog...Egw na eimai kata ths katalhpshs kai o teilar blog na einai yper.. mhn trela8oume teleiws..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Lefteri χαλάρωσε μη δίνεις σημασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία και κατά προτίμηση ούτε Greeklish! Επίσης για να μπορείτε να συζητείται πιο εύκολα αποφύγετε την επιλογή Ανώνυμος και κάντε χρήση της επιλογής Όνομα/Διεύθυνση url

Κακόβουλα σχόλια, υβριστικά, spam ή που θίγουν πρόσωπα θα ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ χωρίς καμία προειδοποίηση!

Διαβάστε τους όρους χρήσης του blog εδώ

.