27.9.11

Ισχύς παλαιών δελτίων ειδικού εισιτηρίου (πάσο)


Σας ενημερώνουμε ότι η ισχύς των παλαιών Δελτίων Ειδικού Εισιτηρίου (ΠΑΣΟ) παρατείνεται ως τις 23/10/2011.


Από αυτή την ημερομηνία και εξής η χρήση των παλαιών (ΠΑΣΟ) δεν θα θεωρείται έγκυρη. Σε περίπτωση που δεν έχετε παραλάβει το νέο (ΠΑΣΟ) θα είστε αναγκασμένοι να μετακινηθείτε με την χρήση ολοκλήρου εισιτηρίου. Το νέο (ΠΑΣΟ) θα έχει την μορφή καρτας και κατά την παραλαβή του από το κατάστημα που θα έχετε επιλέξει κατά την συμπλήρωση της ανάλογης αίτησης, (πληροφορίες για την αίτηση στην προηγούμενη ανάρτηση) θα χρεώνεστε με ποσό που ανέρχεται στα 2.56 ευρώ (συμπ. Φ.Π.Α.). Η φωτογραφία της ανάρτησης παρουσιάζει την ακριβή μορφή του νέου (ΠΑΣΟ).

by Lefteris Nik

5 σχόλια :

  1. Ανώνυμος27/9/11 19:59

    Πολυ καλή δουλειά από άποψη ενημέρωσης.Πλήρης βοήθεια στους φοιτητές (μέχρι και video που ίσως δεν το ξέραμε οτι υπάρχει καν) για ένα θέμα που πολλοί δεν το γνώριζαν.Ελπίζω να συνεχίσετε έτσι για όλο το εύρος πραγμάτων που μας απασχολούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/9/11 22:43

    το ζουμε κι αυτο!να πληρωσουμε για να εχουμε πασο!!να μας χαιρομαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος28/9/11 01:13

    Στα προηγουμενα ΠΑΣΟ, φωτογραφια δεν ηθελες? Δεν την πληρωνες? Θυμασαι να εκαναν 2.5€? Γιατι εγω θυμαμαι 3-4Χ φορες πανω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος29/9/11 15:34

    εβγαζα φωτο ναι αλλα τις κρατουσα για ολα τα χρονια των σπουδων μου!και δν σε καταλαβαινω τι προσπαθεις να μου πεις?δλδ πρεπει να πληρωνω και γι αυτο?για σοβαρευτειτε λιγο και δειτε πραγματικα τι σας πασαρουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος29/9/11 19:01

    to kako einai pws tha mas peisoun sto telos oti mas kanoun kai xarh!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία και κατά προτίμηση ούτε Greeklish! Επίσης για να μπορείτε να συζητείται πιο εύκολα αποφύγετε την επιλογή Ανώνυμος και κάντε χρήση της επιλογής Όνομα/Διεύθυνση url

Κακόβουλα σχόλια, υβριστικά, spam ή που θίγουν πρόσωπα θα ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ χωρίς καμία προειδοποίηση!

Διαβάστε τους όρους χρήσης του blog εδώ

.