14.9.11

Πανεκπαιδευτικό Συλλαλητήριο αύριο στη Πλ. Ταχυδρομείου

Η κατάληψη του Φ.Σ. Βιοχημείας με ανάρτηση της στο Indymedia καλεί στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο αύριο στις 12:30 στην Πλ. Ταχυδρομείου στη Λάρισα.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

Καλούμε όλα τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας της Λάρισας μαθητές-σπουδαστές-φοιτητές σε ένα μαζικό συλλαλητήριο να διαδηλώσουμε ενάντιο στο νέο νόμο πλαίσιο που καταστρέφει τα πανεπιστήμια...


*και στην Αθήνα στις 12:30 στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών

3 σχόλια :

  1. Ευτυχώς που υπάρχουν οι φοιτητές του Βιοχημικού και κινείται κάτι στην πόλη για το νέο νόμο.Πρέπει να οργανωθούμε και στο ΤΕΙ γιατι αυτό που έγινε με την "κατάληψη της ΔΑΠ" ήταν απλά μια κοροιδια..Χρειαζομαστε αμεσα γενική συνέλευση και δράσεις ενάντια στο νόμο.Ολοι αυριο στο συλλαλητηριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. File themistokli pragmatika den pisteyw oti 8a kataferoume tpt san foititiko kinhma..mas exoun teleiws grammenous.. edw alla kai alla 8emata pou epirreazoun amesa akoma kai to biotiko epipedo tou ellhna kai kaneis den exei kataferei tpt. Den lew na kinhtopoih8oume alla den pistevw oti ta kleista Panepistimia-TEI einai lysh..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος14/9/11 21:43

    Θεμιστοκλή έχεις δίκιο. Η ΔΑΠ κατάφερε να μας διχάσει.

    Γενική Συνέλευση πρέπει να γίνει και αφού δεν μπορούμε να κάνουμε κατάληψη, να κάνουμε κάτι άλλο!! Να συζητήσουμε ρε γμτ! Να βγάλουμε κάτι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία και κατά προτίμηση ούτε Greeklish! Επίσης για να μπορείτε να συζητείται πιο εύκολα αποφύγετε την επιλογή Ανώνυμος και κάντε χρήση της επιλογής Όνομα/Διεύθυνση url

Κακόβουλα σχόλια, υβριστικά, spam ή που θίγουν πρόσωπα θα ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ χωρίς καμία προειδοποίηση!

Διαβάστε τους όρους χρήσης του blog εδώ

.