22.9.11

Απορία για εργαστηριακά μαθήματα τμήματος Ζωικής!

Καλησπέρα.Είμαι φοιτητής στη Ζωική Παραγωγή και είμαι στο 13ο εξάμηνο.Όπως καταλαβαίνετε θεωρούμαι απ τους παλιούς!!

Διάβασα σήμερα το πρωί στο site του ΤΕΙ μια ανακοίνωση αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι ισχύει και τι σημαίνει.Θα ήθελα κάποια βοήθεια.Ευχαριστώ.

Η ανακοίνωση έχει ώς εξής:

1. Σπουδαστές οι οποίοι παρακολούθησαν αλλά βαθμολογήθηκαν ανεπιτυχώς σε ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ σε προηγούμενο ακαδημαϊκό εξάμηνο, δεν θα παρακολουθήσουν ξανά το Εργαστήριο, αλλά θα δώσουν ΜΟΝΟ εξετάσεις στο τέλος του εξαμήνου σύμφωνα με το πρόγραμμα του κάθε Εργαστηρίου.

2. Οι Σπουδαστές δεν θα δηλώσουν εργαστηριακό μέρος μαθήματος-μαθημάτων επόμενων εξαμήνων από το εξάμηνο στο οποίο φοιτούν.

Κ.


Όποιος μπορεί να βοηθήσει ας αφήσει σχόλιο!

7 σχόλια :

  1. Ανώνυμος23/9/11 00:21

    Το 1) απλα λεει πως θα δωσεις το εργαστηριο στο τελος του εξαμηνου και μονο. Δεν θα το παρακολουθησεις, δηλαδη δεν θα πηγαινεις στα εργαστηρια του συγκεκριμενου μαθηματος.

    Το 2) δεν μπορεις να δηλωσεις εργαστηριο του 5ου εξαμηνου, αν εισαι στο 4ο π.χ. Βεβαια δεν ξερω κατα ποσο ισχυει για εσενα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/9/11 00:40

    Δηλαδή σε εργαστήρια που έχω παρακολουθήσει έστω μια φορά κι έχω κοπεί είτε από γραπτό είτε από απουσίες,δεν θα τα παρακολουθήσω στο εξάμηνο που έρχεται?Έστω κι αν τα έχω παρακολουθήσει για παράδειγμα 2 χρόνια πρίν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/9/11 06:12

    Αν εχεις κοπει απο γραπτο, οχι δεν θα το ξανα-παρακολουθησεις. Τουλαχιστον ετσι οπως το λεει στο κειμενο. Δηλαδη δεν αφηνει ανοιχτο το ενδεχομενο αν καποιος θελει, να μπορει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος23/9/11 23:28

    Παιδιά όλο αυτό έγινε διότι δεν υπάρχει πλέον έκτακτο εκπαιδευτικό προσωπικό. Σε όλα σχεδόν τα εργαστήρια (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων λόγω επικινδυνότητας) θα υπάρχει μόνος ένας εκπαιδευτικός. Ακόμη σε κάθε εργαστήριο θα υπάρχουν το πολύ 3 τμήματα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ αριθμού σπουδαστών. Αν υπάρχουν 150 άτομα τότε σε κάθε τμήμα θα μπουν 50 (!!). Δεν υπάρχουν λεφτά όπως καταλάβατε...Για όλους αυτούς τους λόγους όλοι οι παλιοί απαλλάσονται απο την παρακολούθηση και μπορούν να έρχονται μόνο στις εξετάσεις. Εάν κάποιος θέλει να παρακολουθήσει (έστω και ατύπως) δεν νομίζω πως υπάρχει καθηγητής που θα το απαγορεύσει.

    Ένας καθηγητής σας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος24/9/11 02:49

    Εσεις που είστε καθηγητής ίσως να μπορείτε να μας δωσετε μια απαντηση.Καταρχην τα εργαστηρια αυτ'α τα δηλωνουμε τωρα τη Δευτερα?Εγω είμαι στο πτυχίο 13ο εξάμηνο και ρωτάω.Επισης.Εργαστήρια που εχουμε παρακολουθησει και εχουμε κοπει απο απουσιες εχουμε το δικαιωμα απαλλαγης παρακολουθησης?Ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος24/9/11 10:57

    Τα εργαστήρια τα δηλώνετε κανονικά για να μπορεί να μπει βαθμός εξέτασης. Ουσιαστικά αποφασίστηκε, για τους λόγους που ανέφερα πριν, να δοθεί απαλλαγή σε ΟΛΟΥΣ τους παλιούς ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ πως έχουν κοπεί (είτε απο απουσίες είτε από εξέτάσεις). Νομίζω πως τα πραγματα είναι πολύ απλά.

    Ενας Καθηγητής σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος25/9/11 20:59

    Εμεις οι παλιοι πρεπει να ερθουμε να δηλωσουμε τα εργαστηρια η μονο ηλεκτρονικα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία και κατά προτίμηση ούτε Greeklish! Επίσης για να μπορείτε να συζητείται πιο εύκολα αποφύγετε την επιλογή Ανώνυμος και κάντε χρήση της επιλογής Όνομα/Διεύθυνση url

Κακόβουλα σχόλια, υβριστικά, spam ή που θίγουν πρόσωπα θα ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ χωρίς καμία προειδοποίηση!

Διαβάστε τους όρους χρήσης του blog εδώ

.