13.9.11

Ημέρα Ελεύθερου Λογισμικού 2011

Το LinuxTeam του ΤΕΙ Λάρισας συμμετέχει στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ελευθέρου Λογισμικού / Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό και θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας, το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011, από τις 9 π.μ. ως τις 3 μ.μ..

Η Ημέρα Ελεύθερου Λογισμικού είναι ένας παγκόσμιος εορτασμός του Ελεύθερου και Ανοικτού Κώδικα Λογισμικού (ΕΛ/ΛΑΚ), και στόχος του είναι η ενθάρρυνση της χρήσης του μέσω ενημέρωσης για τα οφέλη του ΕΛ/ΛΑΚ στην εκπαίδευση, στο σπίτι, στις επιχειρήσεις και όπου αλλού βρίσκει εφαρμογή. Στα πλαίσια της εκδήλωσης αυτής θα έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε για τα πλεονεκτήματα του Ελεύθερου και Ανοιχτού Λογισμικού, αλλά και να συμμετάσχετε ενεργά στη χρήση αυτού μέσω των Η/Υ που θα υπάρχουν στο χώρο της εκδήλωσης. Επίσης θα διατίθενται ενημερωτικά έντυπα που αφορούν το Ελεύθερο Λογισμικό, καθώς και CD με διανομές Linux και τις συνοδευτικές εφαρμογές τους, αλλά και CD με εφαρμογές Ελεύθερου λογισμικού για περιβάλλον MS Windows.Μπορείτε να εγγραφτείτε και στο Event μας στο Facebook!
Το poster της εκδήλωσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία και κατά προτίμηση ούτε Greeklish! Επίσης για να μπορείτε να συζητείται πιο εύκολα αποφύγετε την επιλογή Ανώνυμος και κάντε χρήση της επιλογής Όνομα/Διεύθυνση url

Κακόβουλα σχόλια, υβριστικά, spam ή που θίγουν πρόσωπα θα ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ χωρίς καμία προειδοποίηση!

Διαβάστε τους όρους χρήσης του blog εδώ

.