4.9.11

Δευτέρα λοιπόν...


Καλησπέρα στους αναγνώστες μας.


Οι εξελίξεις τρέχουν και το πλήρωμα του χρόνου φτάνει για την αυριανή μέρα. Οι εκβιαστικές ανακοινώσεις από πλευράς ΤΕΙ ήρθαν να σπείρουν την διχόνοια και να δημιουργήσουν κλίμα εμφύλιου ανάμεσα μας. Μην πέσουμε σε αυτό το τρυπάκι.


Επιβάλλεται πιστεύω να γίνει μια συνέλευση αύριο για να μπορούμε ΟΛΟΙ μαζί να αποφασίσουμε το πως και αν θα κινηθούμε στην συνέχεια. Να μην αφήσουμε τις αποφάσεις να τις παίρνουν για εμάς χωρίς εμάς οι Φοιτητοπατέρες. Η συνέλευση να καθορίσει αν θέλουμε ανοιχτές σχολές ή κλειστές . Να ζυγίσουμε τα θετικά και τα αρνητικά και να αποφασίσουμε. Να είμαστε πολλοί για να μην γκρινιάζουμε μετά για μειοψηφίες που αποφασίζουν για εμάς. ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΛΟΙΠΟΝ! Δημοκρατία είναι η συνέλευση όχι τα πηγαδάκια που βγάζουν αποφάσεις.



Για να θυμούνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεωτεροι το 2007 το εαρινό εξάμηνο είχαμε καταλήψεις που κράτησαν αν δεν απατάμε 3 εβδομάδες. (εξαίρεση η πληροφορική ) . Αυτές οι 3 εβδομάδες δεν είχαν αντίκτυπο στην εξεταστική του Ιούνη ή του Σεπτέμβρη. Θα μου πείτε τα πράγματα μπορεί να ήταν αλλιώς τότε. Έστω ότι ήταν διαφορετικά θα μπορούσε σύμφωνα με το http://www.teilar.gr/news_detail.php?nid=181 (ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2011-2012 ) να γίνει κάτι καινοτόμο και πιο ουσιαστικό αποφεύγοντας το μπάχαλο που επικρατεί όταν δηλώνουμε κάποια εργαστήρια και να προχωρήσουμε στις δηλώσεις εργαστηρίων 19-23 Σεπτέμβρη αντί 26-30 και γιατί όχι μέσω internet ( πχ dionysos). Έτσι πρώτη εβδομάδα (26-30) θα ξεκινήσουν κανονικά τα εργαστήρια θα έχουμε 14 εβδομάδες διδασκαλίας+1 αναπληρώσεων και εξέτασης των εργαστηρίων. Απαιτούνται 13 εβδομάδες διδασκαλίας για να ολοκληρωθεί ο κύκλος του κάθε εξαμήνου. Ας το κοιτάξουν οι υπεύθυνοι αυτό το ενδεχόμενο και ας αφήσουν τα εκβιαστικά διλήμματα.

Χρυσοχέρης

43 σχόλια :

  1. Ανώνυμος4/9/11 15:10

    Και οσοι γραφουν στις 8 το πρωι τι θα γινει θα γραψουν κανονικα???????ΜΠΑΧΑΛΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/9/11 15:16

    Επιβάλλεται αύριο η κατάληψη. Όποιο και είναι το αποτέλεσμα. Επιβάλλεται να μιλήσουμε τουλάχιστον και σε αυτή την ύστατη στιγμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος4/9/11 15:22

    Ναι αυριο να μείνει κλειστό για να κάνουμε τη συνέλευση και απο εκει και πέρα οτι αποφασιστεί στη συνέλευση αυτο να γινει.Αλλα πρέπει να είμαστε εκεί για να πούμε και να υποστηρίξουμε ο καθένας αυτο που θεωρεί πως είναι το σωστό να γίνει.Ετσι εμείς θα αποφασισουμε αν θα συνεχιστεί η οχι η κατάληψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προφανώς και η κατάληψη θα πρέπει να τελειώσει μετά το πέρας της γενικής συνέλευσης για να μην πάει ο κόσμος να δώσει εξετάσεις και να υπάρχει συμμετοχή. Μετά το πέρας της συνέλευσης η απόφαση που θα πάρουμε θα καθορίσει για την συνέχεια της κατάληψης ή της άρσης αυτής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος4/9/11 15:27

    Prepei apo to prwi na pame tei gia na kanoume katalipsi toulaxiston gia aurio...etsi wste na ginei syneleusi kai na apofasisoume ti tha kanoume tis epomenes hmeres.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος4/9/11 15:30

    Τι ώρα η συνέλευση; 11 ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στην πληροφορική είχε τεράστιο αντίκτυπο στην εξεταστική η κατάληψη. Χάθηκε για εκείνο το εξάμηνο και στο επόμενο δώσαμε ό,τι μαθήματα δηλώσαμε το εξάμηνο που έγινε η κατάληψη συν τα καινούρια μαθήματα που δηλώσαμε στο ακόλουθο εξάμηνο. Συνολικά στην εξεταστική του Φεβρουαρίου δώσαμε διπλάσια μαθήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπέσης Μιχαήλ4/9/11 15:36

    Τόσο καιρό παίδες διακοπούλες, αλλά μόλις βρέθηκε η ευκαιρία, κατάληψη.
    Αυτά δεν είναι τρόποι αντιμετώπισης, θα έπρεπε να υπάρχει η σχετική ανακοίνωση ή έστω προδιάθεση και όχι όταν όλοι έχουν πάρει άδειες, έχουν πληρώσει εισιτήρια, ξενοδοχεία κλπ να συμβαίνουν αυτά, πρώτα απ'όλα καταπατείτε οι ίδιοι το δικαίωμα που έχει και ο οποιοσδήποτε να επιλέξει, μιας και το κάνετε όπως το κάνετε, πέρα από αυτούς της Παρασκευής που την πάθαμε, τώρα αυτοί της Δευτέρας, πρέπει να είναι εκεί σε περίπτωση που λήξει και αν αποφασιστεί πάλι κατάληψη, να φύγουν πάλι, δε νομίζω πως αυτό καθιστά ενότητα, ούτε καν σεβασμό στον φοιτητή ΑΠ'ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΗ..
    Και επειδή με αυτά τα κομματικά και τις διαλέξεις είμαι κάπως θυμωμένος με το γενικό κλίμα στην Ελλάδα, βγάζετε την ίδια ακριβώς εικόνα εσείς εκεί.. και καλλιεργείται και το ίδιο κλίμα, ανασφάλεια, αβεβαιότητα και έξοδα, πολλά έξοδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος4/9/11 15:38

    paidia deinw aurio 10-12..tha exei katalhpsh mexri tote swsta???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος4/9/11 15:55

    gia na oristei nea genikh syneleysh anhmerwte larissa blog prepei prwta na ginei eplipleon D.S to opoio ayto 8 orisei nea G.S..twra pali poios sta eipe ayta kai ta grafeis ti na sou pw...??!! pantws bravo sthn agwnistikh parataxh dap-ndfk gia thn maxhtikothta ths kai to baxalo pou dhmiourghse..mia fora eipe k ayth n kani katalhpsh....!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμε 15:55 :

    Το Δ.Σ. δεν έχει σχέση με τις Γενικές Συνελεύσεις των φοιτητών.Νομικά (και για λίγο ακόμη) μια Γενική Συνέλευση χρειάζεται απλά φοιτητές για να οργανωθεί και εφόσον ξεπερνάν και έναν αριθμό (δεν είμαι σίγουρος, ας πούμε 100 άτομα) θεωρείτε νόμιμη.

    Επίσης η ανάρτηση φέρει υπογραφή και συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος4/9/11 16:12

    Εμεις που γραφουμε 8 το πρωι θα γραψουμε κανονικα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οχι φιλε Ανωνυμε 16:12 δεν πρεπει να γραψουμε γιατι το ΤΕΙ κανονικα τελη υπο καταληψη μεχρι να αποφασισουμε εμεις οι φοιτητες για το αντιθετο η μη στην γενικη συνελευση που θα γινει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος4/9/11 17:00

    avrio oloi stin geniki suneulesi na apofasisoume gia to ti tha kanoume an sunexistei i katalipsi i oxi.... oloi stin suneulesi gia n mporeite n milate kai n min to pezete dimokrates mono mesa apo to blog kai to facebook elate n parete ton logo kai na brethei mia koini lusi.....oloi avrio sto tei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος4/9/11 17:06

    exei dikio o apo panw mou oloi ekei gia na kseroume ti thaginei methavrio kai tis alles meres....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μπέσης Μιχαήλ4/9/11 17:10

    Όλοι αυτοί που υπογράφετε ανώνυμοι και λέτε ότι λέτε, καλό δεν είναι να δίνετε και κάποιο βάρος στο λόγο σας με κάποια υπογραφή, ή όνομα?
    Παρεμπιπτόντως, αυτοί που το παίζουν δημοκράτες είναι αυτοί που επιλέγουν να πουν αυτό που θέλουν, όπου θέλουν και όποτε θέλουν ΧΩΡΙΣ να πληρώσεις το τίμημα ΕΣΥ για τον οποίο ΕΓΩ πληρώνω έξοδα, ταλαιπωρία, μικρότερη άδεια και απώλεια τις εξεταστικής.
    Πολύ πιθανών να ψήφιζα κι εγώ για την κατάληψη, αρκεί να είχε ανακοινωθεί σχετικά νωρίτερα, να είχε υπογραφεί, να είχαν τέλος πάντων παρθεί τα κατάλληλα μέτρα, το περισσότερο νομότυπα, μιας και δε νομίζω το ότι αυτός ο τρόπος μας έχει οδηγήσει κάπου όλο αυτό τον καιρό, γενικότερα σαν κράτος και ειδικότερα στην παιδεία.
    Το αν θέλω να υπάρχει κατάληψη θα έπρεπε να μπορώ να το διαλέξω ΠΡΙΝ την Πέμπτη, όχι μόνο τώρα, μιας και δημοκρατία αντιδημοκρατικά, είναι αυτό που προσπαθούμε να αποβάλουμε και όχι να επικροτήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος4/9/11 17:10

    Σωστός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος4/9/11 17:15

    Καταληψη αυριο γιατι ειναι αδικο να δωσουν ελαχιστοι που εχουν ερθει και εχουν διαβασει και οι υπολοιποι να ειναι στην συνελευση εκεινη την ωρα .Επισης προσοχη σε αυτους που θα πανε πρωι πρωι για να ανοιξουν την πορτα και να σταματησουν την καταληψη.Πρωτα να γινει η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ και μετα ας σταματησει η καταληψη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Swstos o 17:15. Etsi prepei na drasoume aurio. An mpoune px 20 atoma na grapsoune tha xathei to mathima gia tous ypoloipous enw diaforetika an liksi meta tin geniki sineleusi tha erthoun oloi na grapsoun tis alles meres kai tha dwsoume kai auta ta mathimata pou xathikan

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος4/9/11 17:23

    kurie mpesi elate avrio aki peite tis apopsis sas sto amfitheatro mprosta se olous tous foitites pou tha parevrethoun...kai an kai alloi sumfonisoun me tin apopsi s to tei meta tin suneulesi tha anoiksei kai tha sunexistei i eksetastiki....gia auto fwnazoume kai leme oloi avrio stin suneulesu gia n parthei mia apofasi ws sunolo kai oxi apo 15-20 pedia kai meta tha fwnazoun apo tin asfaleia to internet alla 200....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος4/9/11 18:16

    mhpos to tei einai ena terastio mantri? yparxoyn 2-3 boskoi-parata3eis kai apofasizoyn gia oloys... aporo posoi 8a pshfisoyn symfona me thn dikh tous krish kai oxi me ayth ths parata3hs pou iposthrizoyn....alloi pali 8eloyn katalhsph epeidh den exoyn diavasei kai poli apla brikan akoma mia dikaiologia gia na koroidepsoyn ton idio toys ton eayto! exei skeftei kaneis poso 8a epivarin8ei o oikogeneiakos proypologismos apo mia xamenh e3etastikh h akoma kai apo ena xameno e3amhno? oi aionioi foithtes se ti ftanei na toys sterisoyme to dikaioma na apokthsoyn to polypothito ptyxio??? allh isos na pernoysan kapoia mathimata kai na kanane praktikh(oikonomikh enisxysh)!!! dektoi oi agones mas, dioti ayta poy proteinei h diamantopoyloy einai ola eisbaros mas, alla me diaforetiko tropo ka8hmerines poreies stoys dromoys!!! alla na moy peis to tei mporoyn na ka8ontai 5-10 atoma stoys dromoys pos na kanoyn poreia 10 atoma!!!!!!! giati panta einai mono 5-10-20 atoma??? oi ypoloipoi poy psifizoyn yper poy briskontai? as mhn kribomaste piso apo to daxtylo mas kyrioi o ka8enas mas 8elei h den 8elei katalhsph gia prosopikoys logoys! elaxisti skeftontai to geniko symferon(oxi ton parata3eon). idoy h rodos idoy kai to phdhma!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος4/9/11 18:27

    Αυριο 7.30 στην εισοδο του Τ Ε Ι! Το κραταμε κλειστο ετσι ωστε να πραγματοποιηθει γενικη συνελευση ολων των σχολων στο μεγαλο αμφιθεατρο στις 12. ( ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ) να ειμαστε ολοι εκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος4/9/11 19:19

    Για να καταλάβω καλύτερα, η συνέλευση θα γίνει την Δευτέρα στις 12:00 το μεσημέρι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. egw akouw apo allous 10, apo allous 11 h kai 12! kserei kapoios ti wra einai sigoura h suneleush?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Δεν πρεπει να τους περασει και αυτο... Μετα θα μασ πουν καθε τεταρτη να περναμε να μας .... ελεος. Δουλευω πεντε χρονια στον τομεα μου ηλεκτρολογια θελω τρια μαθηματα . Το αφεντικο μου μου ειπε οτι ειμαστε αξιοι της μοιρας μας εχουμε επαγγελματικα δικαιωματα απο το 1974 τραγικο. και τωρα θα μας τα παρουν και αυτα? Τι παλευω τοσα χρονια με δουλεια και εξεταστικες να παρω πτυχιο ιεκ. Καλα μας ελεγε γνωστος καθηγητης μας οταν μας εκαναν Α.Τ.Ε.Ι οτι ειμαστε χαζοι γιατι στην πραγματικοτητα θα σας κανουν ΣΚΑ.Τ.Ε.Ι. κατι ηξερε.Οι καθηγητες οχι ολοι πολυ λιγοι πρεπει να μας κατευθυνουν μονο με αυτους μπορουμε να κανουμε κατι. τα κομματα κανουν μονο αντιπερισπασμο
    για να κοιμομαστε ησυχοι. ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ! Μας τρωνε το μελλον και εμεις μονο με αυτο δεν ασχολουμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος4/9/11 19:57

    Αυριο 7.30 στην εισοδο του Τ Ε Ι! Το κραταμε κλειστο ετσι ωστε να πραγματοποιηθει γενικη συνελευση ολων των σχολων στο μεγαλο αμφιθεατρο στις 12. ( ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ) να ειμαστε ολοι εκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος4/9/11 20:15

    7:30 tha mazeutoume kai tha enhmerwnoume kai tous foitites pou tha erxontai na perimenoun h na ksanaerthoun gia tin sineleusi kai ta etimata tous tha mporoun na eisakoustoun kai na exoun kai i idioi energo rolo stin apofasi pou tha vgei apo tin geniki sineleusi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος4/9/11 20:30

    ade na dume arki min katalixun pali ola sena geniko baxalo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος4/9/11 20:52

    Το ζἠτημα εἰναι στην περἰπτωση που δεν ανοἰξει αὐριο , να μην υποκὐψουμε στην εκβιαστικἠ στἀση του προἐδρου! πρἐπει να πιἐσουμε για αναπλἠρωση και της Δευτἐρας! το εξἀμηνο και η εξεταστικἠ δεν χἀνονται ἀπο μια βδομἀδα αναβολἠς!!! αυτα εἰναι εκβιαστικἀ παιχνιδἀκια! η προχθεσινἠ απὀφαση οτι δἠθεν δεν γἰνεται αναβολἠ απο Δευτἐρα και μετἀ υποτιμἀ τη νοημοσὐνη μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Για μενα το πιο σωστο ειναι να συνεχιστει η καταληψη γιατι αν σταματησει τωρα που εγινε η αρχη,οι υπεθυνοι νομοθετες θα εφαρμοσουν τουσ νομους για τα καλα οποτε τιποτα δεν μας σωζει.Eγω πιστευω πως επειδη το προβλημα ειναι ακομα στην αρχη του και επειδη ολοιεμεις οι φοιτητες σε ολη την ελλαδα ειμαστε εξαγριωμενοι(μαζι και εγω),το σωστο ειναι να πιεσουμε τωρα την κυβερνηση οσο μπορουμε γιατι μετα οτιδηποτε και αν κανουμε το αυτι τους δεν θα ιδρωνει.Και στο καπακι μπορει αφου ειδαν οτι μπορουν να μας κουμανταρουν ευκολα,
    να περασουν και αλλους πιο αδικους νομους.Οποτε αυτη η κινηση-εκβιασμος απο την κυβερνηση μαλλον εγινε γιατι τους επιασε ανησυχια και φοβο.Ελπιζω πως η μαθητικη κοινοτητα θα κανει το σωστο τη δευτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Μπέσης Μιχαήλ4/9/11 21:48

    Κύριο και κυρίες, χαίρομαι για τη συμμετοχή σας στον παραταξιακό αγώνα παιδομαζώματος, αλλά αυτό πάει πολύ.
    Οι δικοί μου οι γονείς, δεν έχουν τη δυνατότητα πλέον να τα βγάλουν πέρα με εμένα στη Λάρισα, οπότε δουλεύω, το να πάρω άδεια, δεν πρέπει να το θεωρούμε και δεδομένο, μιας και δεν είναι, το να πληρώσω 80 ευρώ περίπου σε διαδρομή και διατροφή για κάτι το οποίο κάποιος άλλος φταίει που θα έπρεπε σαν συμφοιτητής και συναγωνιστής κατά τα άλλα να σκέφτεται ΠΡΩΤΑ εμένα κι αυτόν και έπειτα την παραταξιακή ιδέα, μιας κι όλα αυτά γίνονται έχουν κόστος πρώτα σε εμένα και αυτόν/ην και μετά στο κόμμα και την ιδέα.
    Εγώ λοιπόν, αδυνατώ να έρθω κι άλλη φορά κι αυτό το κατέστησαν αδύνατο κάποιοι που όπως εσύ θεωρείς, έπραξαν σωστά.
    Λοιπόν, χαίρομαι για τον αγώνα σας, αλλά επειδή όταν θες να χτίσεις δημκρατία αντιδημοκρατικά, ξεκινάς από λάθος βάση, ή θα είσαι ξεκάθαρος και θα αναλαμβάνεις το ρόλο που θες να αναλαμβάνεις, χωρίς να κρύβεις τις προθέσεις σου, ή πάλι θα κάνεις ότι ακριβώς κάνουν αυτοί που αν όχι εσύ, οι περισσότεροι Έλληνες χλευάζουν και προσπαθούν να σταματήσουν.
    Και πάλι ευχαριστώ για το χώρο που μου δίνεται να διατυπώσω αυτό που θέλω να πω, μιας και ΔΕΝ έχω τη δυνατότητα να έρθω στη Λάρισα και γι'αυτό δυστυχώς, φρόντισαν οι λίγοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος4/9/11 21:48

    Σε όλα τα πανεπιστήμια σχεδόν έχουν ήδη δοθεί οι ημερομηνίες αναπλήρωσης για τα μαθήματα της εξεταστικής μέχρι τις 7/9! Μόνο στο teilar έγινε αυτός ο εκβιασμός!

    Ακόμα και αν σταματήσουμε την κατάληψη όπως είναι τώρα, πρέπει να κάνουμε κάτι! ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ! ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ!

    Να δείχνουμε καθημερινά ότι δεν το δεχόμαστε το νέο νομοσχέδιο! Να κάνουμε συγκεντρώσεις όπως είπε και ένα παιδί στη νομαρχία ή κάπου αλλού στο κέντρο συμβολικά! Ακόμα και παράλληλα με την εξεταστική! Πρέπει να συμπαρασταθούμε σε όλους τους συμφοιτητές μας στην Αθήνα που δίνουν και δυσκολότερο αγώνα από εμάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος4/9/11 22:08

    ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ.ΜΕΡΙΚΟΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 8.30..ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος4/9/11 22:25

    Ean esy pas na grapseis enw exoume katalipsi , giati rwtas emas??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος4/9/11 23:07

    as pame oloi sthn syneleysh ayrio na doume ti tha ginei. Alla na yparksei sebasmos se opoiadhpote apofash. Eite synexistei h katalhpsh eite stamathsei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος4/9/11 23:08

    Αύριο 7:30 στη πύλη του ΤΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Αφού ξεκίνησε κατάληψη καλό θα ήταν να συνεχιστεί και να ανοίξουμε από πέμπτη γιατί μας έχουν κάνει μπάχαλο. Πολλοί είμαστε από μακρυά κ δεν μένουμε Λάρισα και η όλη κατάσταση μας έχει αποδιοργανώσει.Με 3 μέρες επιπλέον κατάληψη δεν χάνεται η εξεταστική,μην τρελαθούμε.Απειλές είναι και τίποτα άλλο γιατί αν ακυρωθούν μαθήματα το μόνο που θα καταφέρουν είναι να ρίξουν λάδι στη φωτιά.Κ γω έχω 5 μαθήματα για πτυχίο και όταν με το καλό το πάρω,μή πω που θα το βάλω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος4/9/11 23:16

    Γιατι να αντιδρασουμε ξεσπωντας στην εξεταστικη βαζωντας σε κινδυνο κοπους πολλών?δλδ πρεπει να πατησουμε πανω τους για να περασει το δικο μας?ΓΙΑΤΙ ΔΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΥΤΗ Η ΡΙΜΑΔΑ Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 'η ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ 'Η ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 'Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΡΕ γμτ μου?καφεδες πιναμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. δικιο εχεις κοπελια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος5/9/11 00:30

    παιδια αυριο καθηγητες θα υπαρχουν στο τει σιγουρα???η γραμματεια θα ειναι ανοιχτη?μην ερθω λαρισα χωρις λογο.δεν δινω μαθημα αλλη δουλεια πρεπει να κανω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος5/9/11 10:15

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Γιαννης Χ5/9/11 12:29

    Καλησπερα το οτι καποιοι αποασισαν καταληψη την πεμπτη αρχη της εξεταστικης εμενα μου στοιχησε προσωπικα 220 ευρω και καποια επιπλεον εξοδα διαβιωσης + 4 μερες δουλειας τις οποιες προφανως δεν πληρωθηκα,
    ΤΟ να ερθω σημερα θα μου στοιχοιζε 150 + 34 + καποια εξοδα διαβιωσης με την προοπτικη οτι θα μεινω αλλιως το διπλασιαζουμε και γυρναω πισω....
    το οτι καποιοι αποφασισαν καταληψη δεν ενημερωσαν κανεναν μεχρι τελευταια μερα στις 21:30....
    Πραγματικα ειμαι αντιθετος απο την καταληψη λογω οτι εχει καει η γουνα μου το 2007 με τις τοτε καταληψεις,
    Πραγματικα ομως για τα ατομα που ηταν στην πορτα την πεμπτη το πρωι μην εμφανιστητε στο τει μεχρι να απομακρυνθω απο την λαρισα ξανα(μονο ψεμματα και μονο βλακειουλες μου ειπαν οταν πηγα να ζητησω τον λογο )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος5/9/11 15:21

    Γιαννη Χ oloi to idio provlhma exoume kai egw hr8a apo athina kai afisa tin douleia mou kai ola ta sxetika, kai twra molis gurisa apo tin genikh(kai kala suneleush) pou pali vgike h apofash apo tous ligous dn mporeis na vgaleis akrh kai o monos tropos gia na vgaleis einai na pesei 3ulo o susthma opws kai oi anthrwpoi einai skartoi kai to 3eroume :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία και κατά προτίμηση ούτε Greeklish! Επίσης για να μπορείτε να συζητείται πιο εύκολα αποφύγετε την επιλογή Ανώνυμος και κάντε χρήση της επιλογής Όνομα/Διεύθυνση url

Κακόβουλα σχόλια, υβριστικά, spam ή που θίγουν πρόσωπα θα ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ χωρίς καμία προειδοποίηση!

Διαβάστε τους όρους χρήσης του blog εδώ

.