2.9.11

Δύσκολοι καιροί για πρίγκηπες


Καλησπέρα στους αναγνώστες μας , φοιτητές , καθηγητές και όποιον άλλο ξεχνάω.

Ο καιρός περνάει και ο περιβόητος Σεπτέμβρης με ή χωρίς τις εξεταστικες του μας έφτασε.
31 Αυγούστου . Το τηλέφωνο χτυπά . Κάτι γίνεται με το Τει μου λένε. Προσπαθώ να διασταυρώσω αλλά όπως και να έχει άμα δεν δω δεν πολυπιστεύω να σου πω την αλήθεια γιατί πολλά ακούμε. Κατάληψη από την ΔΑΠ. Η αγωνιστικότητα της αρχίζει στα party και τελειώνει στα μπουζούκια όσα χρόνια παρακολουθώ το σίριαλ που πουλάει. Οι πρακτικές της ΔΑΠ και τις κάθε υποψήφιας ΔΑΠ που σαν προστάτες των φοιτητών κόβουν και ράβουν τα πράγματα αυτοβούλως σύμφωνα με το ''εγώ'' τους, δεν είναι κάτι που αρμόζει σε δημοκρατική παράταξη (''ανεξάρτητη'').
Η Γενική συνέλευση των φοιτητών της κάθε σχολής είναι ότι πιο δημοκρατικό έχει απομείνει στις σχολές μας. Ας το αξιοποιήσουμε λοιπόν. Να έχουμε ανοιχτά μάτια , αυτιά και στόμα.
  • Ανοιχτά μάτια για να βλέπουμε καθαρά γύρω μας.
  • Ανοιχτά αυτιά για να μάθουμε να ακούμε.
  • Και ανοιχτό στόμα για να μάθουμε να μιλάμε.
Η σιωπή είναι συνενοχή
Ας μαζευτούμε στις συνελεύσεις ας συζητήσουμε και ας ψηφίσουμε αυτό που θέλουμε και θεωρούμε πιο σωστό. Στο χέρι μας είναι όλα. Αλίμονο στον νέο που καταλάβαινε την δύναμη του λέγαν στο χωριό μου.
Ραντεβού στις συνελεύσεις μας.


ΥΓ: Αγώνες δεν είναι μόνο η χαρτούρα και οι σφραγίδες τους...

Χρυσοχέρης

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία και κατά προτίμηση ούτε Greeklish! Επίσης για να μπορείτε να συζητείται πιο εύκολα αποφύγετε την επιλογή Ανώνυμος και κάντε χρήση της επιλογής Όνομα/Διεύθυνση url

Κακόβουλα σχόλια, υβριστικά, spam ή που θίγουν πρόσωπα θα ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ χωρίς καμία προειδοποίηση!

Διαβάστε τους όρους χρήσης του blog εδώ

.