16.9.11

ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ-ΤΕΙ:Συστάσεις απ το υπ. Παιδείας

Εγκυκλίους που ορίζουν το ανώτατο όριο κρατικών επιχορηγήσεων για τη σύνταξη των προϋπολογισμών του οικ. έτους 20 1 2 απέστειλε σήμερα στα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ με ς ο Γενικός Γραμματέας του υπ. Παιδείας Β. Κουλαιδής.Ειδικότερα:


ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ
1) Οι εκτιμήσεις για το 2011 να κυμανθούν στο 90 % των αντίστοιχων επιχορηγήσεων.

Σημειώνεται ότι το Υπουργείο Παιδείας έχει υποβάλλει αίτημα στο ΓΛΚ για την διάθεση μεγαλύτερου ποσοστού διάθεσης και αναμένουμε τις σχετικές αποφάσεις.

2) Οι εκτιμήσεις για το 20 1 2 για επιχορήγηση λειτουργικών δαπανών και δαπανών σίτισης φοιτητών να ανέλθουν στο ύψος των αντίστοιχων επιχορηγήσεων του 20 1 1 , ενώ για τις δαπάνες μισθοδοσίας του έκτακτου διδακτικού προσωπικού θα υπολογίσετε την δαπάνη με βάση τις θέσεις που προβλέφτηκαν από τις σχετικές προγραμματικές συμφωνίας.

Σημειώνεται ότι οι προθεσμίες που έχουν τεθεί από το ΓΛΚ είναι ασφυκτικές και παρακαλούμε για την άμεση αποστολή των σχετικών πινάκων – κατά προτίμηση με em a il .

ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΙ

1) Οι εκτιμήσεις για το 20 1 1 για επιχορήγηση λειτουργικών δαπανών και δαπανών πληρωμής ωρομίσθιου εκπαιδευτικού προσωπικού να κυμανθούν στο 85 % των αντίστοιχων επιχορηγήσεων.

Οι εκτιμήσεις για την σίτιση να ανέρθουν στο 72 % της αντίστοιχης επιχορήγησης. Σημειώνεται ότι το Υπουργείο Παιδείας έχει υποβάλλει αίτημα στο ΓΛΚ για την διάθεση μεγαλύτερου ποσοστού διάθεσης και αναμένουμε τις σχετικές αποφάσεις.

2) Οι εκτιμήσεις για το 20 1 2 να ανέλθουν στο 85 % των αντίστοιχων επιχορηγήσεων του 20 1 1 για λειτουργικές δαπάνες και δαπανών πληρωμής ωρομίσθιου εκπαιδευτικού προσωπικού, ενώ για την σίτιση να υπολογιστεί ποσό αντίστοιχο με την επιχορήγηση του 20 1 1 .

Σημειώνεται ότι οι προθεσμίες που έχουν τεθεί από το ΓΛΚ είναι ασφυκτικές και παρακαλούμε για την άμεση αποστολή των σχετικών πινάκων – κατά προτίμηση με em a il .

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία και κατά προτίμηση ούτε Greeklish! Επίσης για να μπορείτε να συζητείται πιο εύκολα αποφύγετε την επιλογή Ανώνυμος και κάντε χρήση της επιλογής Όνομα/Διεύθυνση url

Κακόβουλα σχόλια, υβριστικά, spam ή που θίγουν πρόσωπα θα ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ χωρίς καμία προειδοποίηση!

Διαβάστε τους όρους χρήσης του blog εδώ

.