5.9.11

Γενιική Συνέλευση 5/9/2011: Το χρονικό

Λοιπόν σήμερα Δευτέρα καταρχήν από το πρωί γύρω στις 7.30 η πύλη της σχολής βρισκόταν κλειστή μιας και πραγματοποιούταν η κατάληψη που είχε προγραμματιστεί. Σε αυτό το σημείο να αναφέρω πως αρχικά δεν γνωρίζαμε χθες αν η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ θα συνεχίσει την κατάληψη, ενώ υπήρχε το σενάριο ότι θα το κάναν ανεξάρτητοι φοιτητές, πιθανώς εστιακοί. Εξετάζεται το ενδεχόμενο να πήγαν ανεξάρτητοι αλλά να βρήκαν ήδη την ΔΑΠ...

Έξω από την πύλη είχε γραφεί ότι η Γενική Συνέλευση θα γίνει στις 11, ασχέτως αν τελικά επαληθευτήκαμε και έγινε στις 12. Στις 12 το Μεγάλο Αμφιθέατρο ήταν γεμάτο, υπήρχε αρκετά μεγάλος αριθμός φοιτητών. Υπολογίζουμε πως βρισκόντουσαν 500-600 άτομα μέσα και έξω από το αμφιθέατρο.Υπήρχε έντονος συνωστισμός και ζέστη λόγω του ότι στην αρχή δεν είχε ανοιχτεί ο εξαερισμός. Αυτό είχε και ως αποτέλεσμα σε κάποια φάση μια συμφοιτήτρια να λιποθυμήσει από την ζέστη.



Η Γενική Συνέλευση ξεκίνησε καταρχήν με μεγάλη απουσία της ΠΑΣΠ. Η οποία δεν είχε κανέναν εκπρόσωπο. Υπήρξαν εκπρόσωποι για την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ (πολλοί), για την ΑΡ.ΕΝ. και για την Π.Κ.Σ.-Μ.Α.Σ. .

Την συνέλευση άνοιξε ένας εκπρόσωπος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, που διάβασε ένα κείμενο σχετικά με τους λόγους που εναντιώνεται η ΔΑΠ στο νομοσχέδιο της παιδείας. Χειροκροτήθηκε από την δεξιά πτέρυγα που βρισκόντουσαν και πολλοί ΔΑΠίτες, τα πολλά χειροκροτήματα έδωσαν έναυσμα να αρχίσουν γιουχαρίσματα σχετικά με τον τρόπο που συμμετείχαν οι σπουδαστές της ΔΑΠ στη συνέλευση.

Εν συνεχεία πέρα των παρατάξεων, αρκετοί φοιτητές πήραν το βήμα και μιλήσαν στη Συνέλευση. Οι περισσότεροι που μίλησαν τάσσονταν υπέρ των καταλήψεων ή κάποιας μορφής κινητοποίησης. Δόθηκαν και αρκετές ενδιαφέρουσες προτάσεις όπως το να πραγματοποιηθεί "λειτουργική κατάληψη" με τους καθηγητές μαζί ώστε να μη μείνουν ανεκμετάλλευτες οι μέρες τις κατάληψης.

Από πολλούς φοιτητές ακούστηκε το να δημιουργηθεί ανεξάρτητο ρεύμα, να ενωθούν οι παρατάξεις και να υπάρξει ένα κοινό μέτωπο. Αρκετοί κατηγόρησαν τις παρατάξεις και το κείμενο που διάβασε η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ το οποίο θεωρήθηκε από πολλούς ότι δεν είναι αρκετά ανεπτυγμένο σε θέματα του νομοσχεδίου που ΔΑΠ θέλει. Ο λόγος είναι επειδή πολλά από το νομοσχέδιο που δεν αναφέρει η ΔΑΠ ως "κακά" βρίσκονται και στο δικό της πρόγραμμα για την παιδεία.

Κάποιοι (αλλά σχετικά λίγοι) φοιτητές παραπονέθηκαν για το ότι έγινε κατάληψη επειδή χρωστάν λίγα μαθήματα για πτυχίο ή επειδή θεωρούν την κατάληψη κάτι χωρίς νόημα. Ένας φοιτητής έκανε την πρόταση να διαβαστούν όλα τα άρθρα και να ψηφιστούν το καθένα ξεχωριστά για να κριθεί που συμφωνούμε και που όχι με το νομοσχέδιο, αλλά δυστυχώς η άποψη του δεν ακούστηκε.

Κατά τις 14:30 άρχισαν να θέτονται οι προτάσεις προς ψήφιση.
Ανάμεσα στις προτάσεις ήταν και η πρόταση(ανεξάρτητου φοιτητή) να μη πραγματοποιηθεί κατάληψη και να γίνει συνέλευση την πρώτη μέρα του νέου εξαμήνου, η πρόταση πήρε αρκετά λίγους ψήφους.

Εν τέλη αν και η πρώτη πρόταση της ΑΡ.ΕΝ και ανεξάρτητων σπουδαστών πήρε κάτι παραπάνω από 120 ψήφους, πέρασε η πρόταση της ΔΑΠ ΝΔΦΚ με 220+ η οποία περιληπτικά αναφέρει:

Να συνεχιστεί η κατάληψη μέχρι τις 11/9. Παράλληλα να γίνει καθιστική διαμαρτυρία έξω από την Περιφέρεια Λάρισας (πλατείας Νομαρχίας) την Τετάρτη, καθώς και να συμμετάσχει το ΤΕΙ Λάρισας στις πορείας διαμαρτυρίας το Σάββατο στη Δ.Ε.Θ.  Επίσης, να ξεκινήσει στις 12/9 κανονικά η εξεταστική ενώ παράλληλα από τις 12/9 να γίνεται κατάληψη στα γραφεία του Δ.Σ. του ΤΕΙ Λάρισας. Έγινε επίσης κάποια διατύπωση ότι θα ασκηθούν πιέσεις για να μη χαθεί η εξεταστική. Αλλά αυτό δεν το καταλάβαμε οι περισσότεροι πως θα γίνει.



Μετά το τέλος της ψηφοφορίας αυτής ΔΥΣΤΥΧΩΣ αποχώρησε μεγάλο κομμάτι των σπουδαστών από το αμφιθέατρο παρότι η διαδικασία ΔΕΝ είχε ουσιαστικά τελειώσει. Ακούστηκαν συνθήματα από ανεξάρτητους φοιτητές (έγινε θέμα ότι ήταν της ΑΡ.ΕΝ. αργότερα, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν ακούστηκε κάτι παραταξιακό) για το άσυλο κυρίως.  Επειδή επικράτησε ένα γενικό χάος και οι σπουδαστές αποχωρούσαν από την αίθουσα έγινε 10λεπτό διάλειμμα.

Δυστυχώς το διάλειμμα κράτησε παραπάνω και αυτό είχε και ως αποτέλεσμα το αμφιθέατρο κατά την ψηφοφορία του συντονιστικού να μην είναι γεμάτο ούτε στις καρέκλες. Αρκετά άσχημο αυτό το γεγονός καθότι δεν είναι δυνατόν μέσα από το internet να παραπονιόμαστε και όταν δίνεται αυτή η δυνατότητα να σηκώσεις το χέρι και να ψηφίσεις ή να καταθέσεις την δικιά σου πρόταση να μην είσαι εκεί. Αυτό είναι ένα μεγάλο λάθος. 

Στο συντονιστικό της κατάληψης ανακοινώθηκαν τα πλαίσια που προτείνονται για να ψηφιστούνε. Υπάρχουν 3 πλαίσια. Ένα της ΔΑΠ ΝΔΦΚ που περιείχε κομμάτια από το νομοσχέδιο που διαφωνούνε, ένα του Μ.Α.Σ.  και ένα που δημιουργήθηκε από φοιτήτρια και ουσιαστικά περιείχε και τα δύο.


Υπήρχε έντονη διαμάχη μεταξύ και εκπρόσωπων του Μ.Α.Σ. και σπουδαστών και της ΔΑΠ ΝΔΦΚ σχετικά με τα πλαίσια που ανακοινώσαν. Συγκεκριμένα το Μ.Α.Σ. κατηγόρησε για το ότι η ΔΑΠ ΝΔΦΚ δεν λέει ότι διαφωνεί πλήρως με το νομοσχέδιο, και αποκρύπτει την άποψη της σε συγκεκριμένα σημεία του. Ενώ αρκετά σημεία του νομοσχεδίου είναι όμοια με το πρόγραμμα της παιδείας που είχε ανακοινώσει πριν μήνες.

Γίναν αρκετά ερωτήματα διατυπώσεις πάνω σε ζητήματα του νομοσχεδίου. Όπως το ζήτημα των διαγραφών φοιτητών, το ρόλο των εκπροσώπων των φοιτητών κ.ο.κ.

Η ΑΡ.ΕΝ. προτίμησε να μην βάλει προς ψηφοφορία δικό της πλαίσιο μάλλον για το λόγο του ότι η αίθουσα ήταν γεμάτα κατά  πλειοψηφία από μέλη της ΔΑΠ, οπότε αρκέστηκε να υποστηρίξει την πρόταση του Μ.Α.Σ.

Μια σπουδάστρια ως ανεξάρτητη δήλωσε πως θα ήθελε αντί να υπάρχουν 2 διαφορετικά πλαίσια της ΔΑΠ και του ΜΑΣ να υπάρχει ένα που να περιέχει και τις 2 πρτάσεις. Αυτό έγινε τελικά αν και δε άρεσε σε κάποιους εκπροσώπους.

Εν κατακλείδι, επειτα από αρκετές αψιμαχίες και γύρω στις 16:20 έγινε η ψηφοφορία για το πλαίσιο όπου και με πλειοψηφία πέρασε το πλαίσιο της ΔΑΠ το οποίο δεν το έχουμε αυτή τι στιγμή και μόλις ανακοινωθεί κανονικά θα το τοποθετήσουμε εδώ.


Υ.Γ.: Οτιδήποτε υλικό έχετε (βίντεο,φωτογραφίες) από την σημερινή συνέλευση μπορείτε να μας το στείλετε στη διεύθυνση teilarblog @ gmail .com

68 σχόλια :

  1. Ανώνυμος5/9/11 21:55

    Esi pou to egrapses auto to Xroniko mallon kati den les kala.
    600+ atoma? Pou ta eidate re ta 600+ atoma pou anafereis?
    120 me 130 atoma eitane gia to Plaisio A 220+ gia to Plasio B giro sta 20 atoma apo to MAS kai kamia 30aria pou legane na anoixei to tei.Ean auto ta noumera esena sou kanoun gia 600 mallon girna sto dimotiko iparxei sovaro problima.Kai an auto to FIASKO theoreitai oti adiprosopeuei tous foititites tou TEI Larisas kai tous rixno OLES tis euthines pou DEN patane kai apofasizoune gia autous alla xoris autous(Ellas to megaleio sou!)
    Ti me noiazei posoi eitane exw sta skalia kai peinane cafe kai posoi foigane meta apo POLIORI anamoni mexri na arxisei i psifoforia.Tha tous metrisoume kai autous? Autoi pou sikosan ta xeria metrane oi alloi aploi paratirites kai xavaletzides (den thelw na prosvalw kanenan prosopika alla aplos i pikri alitheia einai auti).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε αυτά που είπες πρόσθεσε και 200+ για το πλαίσιο της ΔΑΠ που τελικά ψηφίστηκε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/9/11 22:01

    Sou metrisa idi ta 220+ atoma tis DAP.Auta eitane ta atoma ola kai ola.
    Dld autoi i meiopsifia apofazisei gia ena olokliro tei.Dld kala mas kanoun kai mas vrizoune sto exoteriko kai mas lene tebelides.
    Den asxoleite kaneis me ta problimata pou ton apasxoloune amesa se autin tin xwra.Apla girname to kefali i peinoume cafe!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος5/9/11 22:17

    ouuuuuuuuuuuuuuuu

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος5/9/11 22:40

    mexri stigmis h oysia einai mia oti symfona me thn apofasi toy ds toy tei poy pragmatopoih8hkh stis 2-9 xanoyme thn e3etastikh... sosta! dioti apo ayta pou 8a diavazo kapoy anagrafete to e3hs: Έγινε επίσης κάποια διατύπωση ότι θα ασκηθούν πιέσεις για να μη χαθεί η εξεταστική. Αλλά αυτό δεν το καταλάβαμε οι περισσότεροι πως θα γίνει............... se pion 8a askh8oyn pieseis? apo poioys? kai pote? as apanthsh kapoios..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος5/9/11 22:42

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος5/9/11 22:45

    paidia as mas apantisei kapoios me egkurotita tha isxusei to ido programma apo deutera?ti tha ginei?eimaste sovaroi?paizetai mazi mas.....tei modelo to kanate ante min pw.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος5/9/11 22:47

    re teilar blog stamata na grafeis xazomares kai paramu8ia...exeis katanthsei AHDIA PLEON...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος5/9/11 22:55

    Ζητάμε αναβάθμιση των ΤΕΙ και ο άλλος ρίχνει κατάρες , βρίζει , σχολιάζει με άσχημο τρόπο.Φυσικά και δεν θα πάμε μπροστά έτσι.Είμαι νέος αναγνώστης του blog και πραγματικά χαίρομαι που ενημερώνομαι μέσα από αυτό.Προσέξτε λίγο τους τρόπους σας και πως μιλάτε και μετά μιλήστε για το οτιδήποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. η μονη ευθυνη για συνεχιση η μη συνεχιση της καταληψης ή αποφασης αλλων κινητοποιησεων ειναι των φοιτητων που δεν προσηλθαν.Των φοιτητων που αφησαν μια παραταξη να λυνει και να δενει και ανενταχτους ή μικροτερες παραταξεις να φανταζουν γραφικες σε μια κομματικη χαβρα .Το θλιβεροτερο σημειο της συνελευσης ηταν οταν εκαναν νοημα οι γραμματεις της ΔΑΠ να σηκωσουν χερια στη προταση τους ενω οι υποστηρικτες τους δεν ηξεραν καν τι ψηφιζουν και ρωταγαν να ξαναδιαβαστει ΑΦΟΥ το ψηφισαν.Δεν ξερω αν η καταληψη ειναι το καλυτερο μεσο αγωνα ,ως τωρα γνωριζω οτι ειναι το πιο αποτελεσματικο,δεχομαι την αποφαση της συνελευσης καθως η διαδικασια αν και υπηρχαν προτασεις για να ειναι πιο καθαρη και συνδιαμορφωμενη στο τελος ριχτηκαν πλαισια με τη μορφη προτασεων....Θρηνω ομως για τους φοιτητες που επραξαν ετσι ωστε να τους εκπρωσοπουν 480 ατομα στη πιο κρισημη διαμαρτυρια ,αυτη που τελικα καθοριζει το πτυχειο τις σπουδες και το τελος της τριτοβαθμιας σκεψης.Το μονο σιγουρο ειναι οτι πανελλαδικα ερχεται πεινα ,χουντα και οχι καλυτερες μερες θα μας κρινει η ιστορια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος5/9/11 22:58

    file mou kai egw eimai uper tou group alla eimai kata tis katalipsis xrwstaw 3 mathimata kai oi goneis mou den einai plousioi gia na plirwnoune ta exoda mou...emas den mas skefteste?ti sas ftaime?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος5/9/11 23:01

    Me liga logia opoia parata3i exei tous perissoterous kerdizei.Eseis tha ginete aytoi oi kobarsoi pou gemizoun ta lewforeia apo kathe gwnia gia na emfanisthoun stis kommatikes sugedrwseis argotera logika.Bravo wraio paixnidaki.Mipws na pai3oume kai mila mprosta sto grasidi?Re pate kala?kai 600 na tan ta atoma.Pou den itan sigoura.To tei exei kati xiliaditses spoudastes.Etsi tha bgei to apotelesma ti tha ginei me ti sxoli?Na m peis pou na patisoun oi spoudastes na asxolithoun me to tei...To tei uparxei gia pineis ftina to frape sou kai na kaneis mostra.Den kerdizei to sevasmo to perivallon ayto pws na to kanoume omws.Pieite kana kafe sta trapezakia ekei kai afiste ti sxoli kai to mellon genika.Eiste ena matso provata kai den uparxei paideia oute sto 5%.Kai oxi tpt allo ti plirwnei ayto to katw tou 5% epeidi to upoloipo einai H kommatoskula H anwrimoi kai amorfwtoi kai animerwtoi H me liga logia anoitoi.Kali mas tuxi kuries kai kurioi loipon.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος5/9/11 23:02

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος5/9/11 23:03

    sugxaritiria gia tin apatheia mas emeis ftaime pou dwsame patima stis parataxeis......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος5/9/11 23:14

    oi perissoteroi den hr8an polu apla giati menoun se alles poleis re paidia kai giati den tous periseuoun lefta averta gia na plhrwnoun eishthrio gia mia mera k na ksanafeugoun mexri na arxisei to eksamhno. vlepete de xrwstane oloi ma8hmata ara den exoun kai logo na er8oun. apla ta pragmata. ki egw pou dinw ena ma8hma thn epomenh evdomada perimenw na dw ti 8a ginei me thn eksetastikh alla mono auto de ma8ame telika pou einai kai to pio shmantiko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος5/9/11 23:14

    kanonika 8a eprepe na 8eoreitai akyrh h psifoforia apo thn stigmh poy den proshl8e to 50% ton foithton!!! dld peripoy 7000-8000 alla an htan tosi aporo pos 8a metroysate psifoys edo me 300 atoma kai den 3erete ti metrhsate... kai oso kai na mhn 8elete na to paradexthte h katalhpsh egine kai synexizetai na ginetai apo mia kai mono mia parata3h... kai mhn peite kati diaforetiko...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος5/9/11 23:19

    egw pou irtha apo makrua poios tha m plirwsei to eisitirio mou?poios tha m plirwsei to xeodoxeio mou?aurio eimai anagkasmenos na fugw kai na epistrepsw pali se mia vdomada kai alla exoda gia peite loipon?gia peite mou kuries kai kurioi?ntropi sas....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος5/9/11 23:23

    E exw varethei na akouw parapona e oloi apo makria eiste? PROBLIMA SAS aman epitelous as erxosastan ekei pou psifizame na peite oti thelete na anoixei katadisame na eimaste 30 atoma pou na leme na anoixei kai na gelane mazi mas.DROPI SAS POU DEN IRTHATE twra ti thelete kai benete edw mesa kai zitane kai lefta kai xrisafika.Katse spiti sou foititi KOIMISOU pies CAFE STIN TAXIDROMIOU kai sto rumblas kai ase ta kommata na se kanoun oti theloune BRAVO eimaste oi KALITEROI!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος5/9/11 23:27

    file mou gia na xereis irtha to mesimeri alliws na eisai sigouros tha eimoun ekei......allwste oi anakoinwsi tou tei leei oti tha anoige simera kanonika egw thes na mirisw ta nuxia mou i na ta balw me to aeroplano kai ton ose pou den eimoun ekei stis 12......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος5/9/11 23:27

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος5/9/11 23:29

    re axrhste ti grafeis oti pshfhsthke h protash ths dap..einai dynaton na apofasizetai gen.suneleush mesw facebook x8es to brady..8a mas trelanete re dapites..?? kanate ayto pou 8elate..ferate aytous pou 8elate k mporousate n ferete k synexizetai thn katalhpsh...h genikh syneleush htan programmatismenh g thn tetarth kai au8aireta h dap leei thn kanoume deytera ..8a mas trelanete???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος5/9/11 23:30

    Dld tha mas peis twra oti apo ta 28000 atoma eggegramena sto TEI larisas den briskonte se autin tin poli oute 6000 atoma?Kai vriskonte mono giro stous 500 kai psifizoune? APLA DEN MAS NOIAZEI! TERMA oi dikaiologies SIXATHIKA! CAFE ELLINARA PIES!Kai agios o theos!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος5/9/11 23:30

    Εχω την άποψη ότι η διαδικασία που πραγματοποιήθηκε σήμερα ήταν άκυρη. Πρώτον δεν είδα πουθενά επίσημη ανακοίνωση για συνέλευση σήμερα. Δεύτερον από τη στιγμή που πραγματοποιείται η πρώτη συνέλευση χωρίς απαρτία, θα πρέπει να υπάρξει επαναληπτική, όπου εκεί υπάρχει απαρτία. Η όλη διαδικασία με βάση τον κανονισμό όλων αυτού του είδους των διαδικασιών είναι άκυρη. Αυτό είναι ό,τι και αν σημαίνει. ΤΟ ΤΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΙΑΣ "ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗΣ" ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος5/9/11 23:30

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος5/9/11 23:31

    re axrhste ti grafeis oti pshfhsthke h protash ths dap..einai dynaton na apofasizetai gen.suneleush mesw facebook x8es to brady..8a mas trelanete re dapites..?? kanate ayto pou 8elate..ferate aytous pou 8elate k mporousate n ferete k synexizetai thn katalhpsh...h genikh syneleush htan programmatismenh g thn tetarth kai au8aireta h dap leei thn kanoume deytera ..8a mas trelanete???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος5/9/11 23:33

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος6/9/11 00:13

    PAIDIA?? H TEXNIKH YPHRESIA LEITOYRGEI ;H EINAI KLEISTA OLA???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος6/9/11 00:13

    Δεν ήταν αυθαιρετη η απόφαση της Δευτέρας.Την Πέπμτη που πέρασε στην συνέλευση των καθηγητών αποφασίστηκε να γίνει την Δευτέρα η συνέλευση. Άλλωστε οι πίεσεις απο τον Κόκκορα που φαινόντουσαν απο την Πέμπτη +την ανακοίνωση της Παρασκευής δεν γινόταν διαφορετικά.

    Το λανθασμένο της υπόθεσης είναι οτι δεν έγινε συνέλευση φοιτητών την Τετάρτη που πέρασε, και η ΔΑΠ αυθαίρετα κύρηξε κατάληψη χωρίς να θέλει τους φοιτητές να επικοινωνήσουν κ να συνδιαμορφώσουν , με συνέπεια ο Κόκκορας να μην λάβει την απόφαση τους στα σοβαρά μιας και δεν περάστηκε στα πρακτικά επίσημα. Εξού κ οι 2 ανακοινώσεις απο το teilar.gr οι οποίες είναι αντιφατικές μεταξύ τους.

    δαπ πρώτη κ καλύτερη...

    στα ...τσίρκo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος6/9/11 00:16

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος6/9/11 00:18

    ΠΑΙΔΙΑ, Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ? Ή ΟΛΟ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος6/9/11 00:21

    ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ, ΜΗ ΤΑΞΙΔΕΥΩ ΑΥΡΙΟ ΤΖΑΜΠΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος6/9/11 00:28

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος6/9/11 00:28

    Όλο το κτήριο είναι κλειστό.
    Και οι γραμματείες είναι κλειστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος6/9/11 00:30

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΑΣ. ΚΙ ΕΓΩ ΤΕΙ ΕΧΩ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ. ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος6/9/11 00:55

    o rolos ton parata3eon mesa sto tei poios einai?
    1)na diorganonoyn parti?
    2)na fanatizoyn toys foithtes kai na dhmioyrgoyn dixonia meta3y toys? dioti den htan liges oi fores poy mallosan lektika h akoma kai piastikan sta xeria atoma anti8eton parata3eon
    otan mazeyeste sta trapezakia sygnomh gia thn ekfrash alla moiazete san myges poy pane sta skata... prosopikh krisi den exete? autoi lene kai eseis apla ekteleitai? aboyla onta eiste???? apo ta 400 atoma poy eisastan ekei posoi ka8isate kai diavasate ton nomo? 20-30? oi ypoloipoi pistepsate ayta poy sas meteferan oi alloi? poy anagrafei oti h pistopoihsh ton iek ginetai idia me to ptyxio ton tei? apla anaferei oti osoi teleionoyn to iek exoyn dikaioma na eisax8oyn logika me katatakthries se aei...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος6/9/11 01:25

    00:55 symfwnw apolyta mazi su!vgazei o ka8enas to parami8i tou.opoios noiazete pragmatika as to diavasei k as paei ston ypourgo k se autous pu to vgalane..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Anonymous6/9/11 01:53

    KANENA PARTY POTE PAIZEI RE PAIDIA ADE EXOUME MIA EBDOMADA DIAKOPOLES AKOMA KAI META VLEPOUME ADE ORGANVSTE KATI KALO...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος6/9/11 02:00

    ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΧΤΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑ ΟΤΙ Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ 12 ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΕΚΚΛΗΣΗ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΗΓΑ ΣΗΜΕΡΑ.ΕΦΤΑΣΑ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ 12 ΠΑΡΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΟ ΜΕ ΠΙΑΣΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΑΠ..ΡΩΤΑΩ ΕΝΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΤΙ ΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 11 ΠΑΡΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΘΕΣΕΙΣ ΠΙΑΣΜΕΝΕΣ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ..Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΔΙΑ..ΑΚΟΜΑ ΛΥΠΟΘΥΜΙΕΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΛΟΓΩ ΖΕΣΤΗΣ..Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΜΕ ΧΕΡΙΑ..ΚΩΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.ΣΤΗΣΤΕ ΚΑΛΠΕΣ ΣΕ ΑΘΕ ΤΜΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟ ΤΕΙ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ..ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ..ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ..ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ..ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΑΣΚΗΘΟΥΝ ΠΙΕΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΧΑΣΙΜΟ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ..ΟΠΟΤΕ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ.ΔΕΝ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ Ο ΚΟΚΚΟΡΑΣ ΤΟΥ ΡΘΕΙ ΚΑΙ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕ ΚΑΝΩ ΠΙΣΩ..ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος6/9/11 04:02

    dikaioma tou kathenos einai na katevenei k na iperaspizete opiadipote parataxi. egw prosopika den anikw se kamia. kapia stigmi paliotera prospathisa sti sxoli m na kanw kati anexartito exw apo kathe parataxi-koma k me moni proptiki to simferon olwn ton fititon tis sxoli alla den vrethike kanenas na katsei na asxolithei k na voithisei me auto. eimaste axioi tis miras mas k prepei na to dextoume auto opws episis k tin apofasi tis genikis sineleusis. epipleon thelw na pw k sto sxolio gia tin psifoforia me ta xeria oti se kathe geniki sineleusi pou ginete paneladika etsi ginete. allo pou sto tei tis larisas den xeroume ti tha pei geniki sineleusi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Να γιατί δεν έχει ελπίδα σωτηρίας αυτός ο τόπος. Γιατί οι νέες γενιές του, μιμούνται όλους αυτούς που κατέστρεψαν το παρόν και το μέλλον τους. Έτσι βλέπουμε μερικούς να είναι πιστά στρατιωτάκια στις παρατάξεις (ή στις ποδοσφαιρικές ομάδες των λεφτάδων, πάει και ο 21χρονος Γιάννης στην Κρήτη) και να σφάζονται μεταξύ τους σαν τα κοκόρια, όπως κάνουν οι ''ηγέτες'' τους στην βουλή. Μόνο που αυτοί κυρίες και κύριοι παίζουν παράσταση, ερμηνεύουν τον ρόλο τους και όταν βγαίνουν έξω από το κοινοβούλιο είναι όλο χαμόγελα και αγκαλιές. Και όλοι μαζί τώρα, εμείς οι εκτός παρατάξεων πάλι τρωγόμαστε μεταξύ μας. Κακό σε ποιόν κάνουμε παιδιά; Αυτοί οι κύριοι είδατε πόσο εύκολα συμφώνησαν για ένα νομοσχέδιο που ρίχνει στάχτη στα μάτια στην πλειοψηφία της κοινωνίας. Γιατί δεν είναι όλη η κοινωνία μέσα στα ΑΕΙ-ΤΕΙ. Έτσι πέταξαν την φόλα κάτω το άσυλο, έξω οι φοιτητές από την εκλογή διοικήσεων και τα ζώα οι ΝΕΟέλληνες (να τους διαχωρίσουμε από τους παλαιότερους γνήσιους) το κατάπιαν αμάσητο με τη συνδρομή πάντα των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης. Αυτοί πέτυχαν τον σκοπό τους! Εξασφάλισαν κάμποσα ψηφαλάκια για τις επόμενες εκλογές και να κατευνάσουν τα πνεύματα για τις ατιμώρητες απατεωνιές τους. Πίστεψαν λοιπόν τα ζώα οι ΝΕΟέλληνες ότι αφού καταργείται το άσυλο θα μπορεί πλέον να γίνεται ελεύθερα έλεγχος από τις αρχές μέσα στα ιδρύματα. Δεν σκέφτηκαν το εξής απλό πράγμα όμως, στις ΔΕΚΟ και σε όλες τις υπηρεσίες που πάει η βούτα σύννεφο, εκεί όπου έλαβαν μέρος τα μεγαλύτερα (γνωστά) σκάνδαλα, υπήρχε άσυλο και δεν έγινε ούτε γίνεται κανένας έλεγχος; Μετά ακούσανε ότι οι φοιτητές δεν θα παίρνουν μέρος στις διοικητικές εκλογές και πίστεψαν ότι βγαίνουν τα κόμματα από τα ιδρύματα και οι φοιτητικές παρατάξεις αποτελούν παρελθόν, κάτι το οποίο φυσικά ΔΕΝ ισχύει. Αυτές είναι οι σπουδαίες αλλαγές! Εσείς τώρα συνεχίστε να στοιβάζεστε κατά δεκάδες στα εργαστήρια των 5 τετραγωνικών απλώς για να κοιτάτε τον εξοπλισμό του 70' (ενώ έξω έχουμε 2011) όπως τα εκθέματα στα μουσεία, γιατί εκτός από συλλεκτικά κομμάτια είναι και αναντικατάστατα, αφού το κράτος δεν δίνει χρήματα και αν δώσει το πιθανότερο είναι ότι θα φαγωθούν στο δρόμο. Οι γονείς θα συνεχίσουν να πληρώνουν τα υψηλά ενοίκια του Μονακό εε της Λάρισας ήθελα να πω και όταν με το καλό πάρετε το πτυχίο μαζί με την ανθοδέσμη, από το αμφιθέατρο των εστιατορίων και μετά τις αναμνηστικές φωτογραφίες όλο καμάρι, θα βρεθείτε μπροστά στην πραγματικότητα που σας έφτιαξαν με τόσο κόπο (δεν είναι εύκολο να αδειάζεις τόσα πιάτα στην καθισιά) οι παραπάνω κύριοι. Για ρωτήστε και κανένα νέο (σε ηλικία) πτυχιούχο ΑΕΙ (που έχει και επαγγελματικά δικαιώματα όχι του 68 ή καθόλου) που δουλεύει, πόσο, πόσα παίρνει και για πόσο; Και οι περισσότερες απαντήσεις που θα πάρετε είναι οι εξής:
    Σε ιδιώτη. Αν είσαι πλήρους απασχόλησης 10 ή και 12 ώρες, υπερωρίες δεν πληρώνεσαι. 800-1000 [αν είσαι έμπειρος (από 33 και κάτω από 45)και σε βάλουν διευθυντή παραγωγής π.χ φτάνεις τα 2000, αλλά όλα αυτά μέχρι την ολοκλήρωση του έργου-παραγγελίας που έχει αναλάβει η επιχείρηση μετά θα δούμε και χωρίς ωράριο ''αρκεί να βγαίνει η δουλειά'' (ναι έτσι σου λένε ακριβώς) δηλαδή 08:00-22:00]. Έως να λήξει η σύμβαση ή να τελειώσει το έργο μετά όλα είναι ανοικτά, εκτός αν είσαι τυχερός οπότε σε κρατάνε μέχρι να βαρέσει κανόνι η επιχείρηση να απολύσει τους πάντες και να μεταφερθεί στην Βουλγαρία ή τα Σκόπια. Βασικά κάθε ημέρα όλα είναι ανοικτά, γιατί και συμμαθητής μου που είναι πολιτικός μηχανικός πήγε ένα πρωί στην εταιρία κατασκευής δημόσιων έργων (του γνωστού καναλάρχη) και του είπαν καλημέρα και αντίο, έτσι απλά χωρίς εξηγήσεις και άλλα γλυκανάλατα.
    Άντε περαστικά μας και καλοφάγωτη (ξέρουμε όλοι ποια)!
    Αφού εμείς προτιμούμε τον δρόμο της αλληλοφαγωμάρας κάποιοι άλλοι τρίβουν τα χέρια με κάτι χαμόγελα έως τα αφτιά.
    Παλιά και εξαιρετικά επιτυχημένη συνταγή γνωστή και διεθνώς : Διαίρει και βασίλευε ή Divide and conquer!
    Καλή σας ημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. πανος6/9/11 09:03

    Δηλαδη ειναι συγκεντρωμενοι φοιτητες στην εισοδο του τει η απλως ειναι κλειστο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Καλημερα.Γνωρίζει κάποιος αν γίνεται σήμερα η εξέταστικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος6/9/11 09:42

    kala na pathete re etsi skiliaste twra... eseis den isastan pou tous psifizate? i akoma xeirotera esis den isastan pou den kanate kan ton kopo na erthete stis ekloges na psifisete auto pou sas antiproswpeuei????
    ti gkriniazete twra??? eite eseis tous vgalate eite eseis afisate tous allous na apofasisoun gia esas!autoi einai oi ekproswpoi sas...XARITE TOUS!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος6/9/11 10:06

    chris st, sostoooos...meta apo ola auta pou egrapses koita ta 2 sxolia kato apo to diko sou. gia auto to logo de tha pame mprosta. kai distixos i genia mas den exei mathei na agonizete gia tipota,ola etoima ta eixe.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ανώνυμος6/9/11 10:42

    Kλειστό είναι και στις 8:20 που πήγα αλλά και τις 9:30 που ξαναπέρασα. Δεν μπαίνει κανείς μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ανώνυμος6/9/11 10:42

    ΡΕ ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ?ΔΛΔ ΑΠΟΛΑ ΑΥΤΑ,ΤΟ ΑΝ Κ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΤΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΡΙΑ ΣΟΥ?ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ?ΕΙΣΑΙ ΩΡΑΙΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ανώνυμος6/9/11 11:35

    200 dapites apofasisan gia to an ginei katalipsi i oxi .. ayto einai dimokratia giaytoys .. opws episis na onomazoun mia selida ws tmima dioikisis epiheirisewn tei larisas... kai na min mporeis na grafeis tin apopsi eleythera ekei mesa gaiti mallon dapites tin diaheirizonatai giati den eiani dinaton alliws na svisan oxi mono to diko mou sholio alla kai pollwn paidiwn kai mas patisan kai blok ..epeidi aplos eimastan kata tis katalipsis dioti ayto mono emas zimiwnei pigenontas mas pisw ena xrono me ta mathimata pou kelidonoun kai den mporoume na dwsoume .. kai skeroume poli kala oti tosa xronia katalipsis ginonati aki den ehei vgei apolitos tipota kai aytoi mono gia ta simferonta ams den to kanoun alla gaiti fovountai pou afoinei o neos nomnos tis parataksoules tous eksw ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ανώνυμος6/9/11 11:36

    Πέρα από τα κόμματα στην συνέλευση ήταν και πάρα πολλοί ανεξάρτητοι φοιτητές μακάρι την επόμενη φορά να έρθουν κ άλλοι για μπουν τα κόμματα στην σειρά τους.

    Όσο και να κράζετε κόμματα αυτούς που πάνε για καφέ κτλ δεν θα καταλάβετε τπτ.Αυτά τα γνωριζούμε πολύ καλά.

    Επειδή γενικές συνελεύσεις στο ΤΕΙ δεν γίνονται συχνά οι φοιτητές δεν γνωρίζουν καλά τα διαδικαστικά αλλά κ ούτε την δυναμή της.Επειδή τόσα χρόνια η ΔΑΠ έβγαινε στις εκλογές κ δεν καλούσε Γ.Σ για να εξυπερητεί τα δικα της συμφέρονται ,δεχτείται τα τώρα . Οπως ολοι βριζουμε για την κυβερνηση ετσι γινεται κ στιν χωρα μας. Αλλα η διαφορα ειναι οτι στο τει μπορουμε να αλλαξουμε τα πραγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ανώνυμος6/9/11 11:48

    kapoioi anthropoi den skeftontai oti kapoia paidia me to zori spoudazoun stin larisa kai dne ehoun tin idia oikonomiki katastasi me aytous wste na menoun aiwnioi foitites ..as sevastoun ayto mono ..mallon oi dikoitous goneis ehoun lefta wste na lene oti spoudazoun kai na kathonatai sta trapezakia tous an diorganonoun ta parti tous tis ekdromoules tous .. kai pou kai pou na kanoun katalipsis gia an dihnoun oti aytoi agwnizonati gia emas .. kai na tous akolouthoume les kai eimaste provata ..ksipniste ligo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ανώνυμος6/9/11 11:52

    aneksartitoi foitites to tei ehei giro stous 20.000 foitites ekei epra itran to poli 200 atoma ta opoia itan ola dapites oi alles paratakseis .. ayto einai dimokratia na apofasizoun deka atoma gia ta 100 .. mpravo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Η ΝΤΡΟΠΗ είναι σε όσους δεν ήρθαν στη συνέλευση και όσους δεν ψήφισαν τις ανεξάρτητες προτάσεις που τέθηκαν στη Γενική Συνέλευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. makrigiannis6/9/11 12:30

    Αγαπητοι συμφοιτητες!
    Αγαπητες συμφοιτητριες!
    Ας μιλησουμε εξω απο τα δοντια. Αν ο πρεοεδρος του τει επιμεινει στην αρχικη του αποφαση (βλεπ.teilar.gr αποφαση Δ.Σ 2-9-10) η εξεταστικη εχει χαθει! Μετα την χθεσινη αποφαση να συνεχιστει η καταληψη το μονο που εχει αναγραφει ειναι πως θα γινει προσπαθεια να μην χαθει η εξεταστικη. Πως θα γινει αυτο, με ποιον τροπο και απο ποιους? απο τους 300(του λεωνιδα)που ψηφισαν χθες? και απο αυτους ποσοι ειχαν αμεση σχεση με το τει της λαρισας???????????????? αν νομιζετε οτι η εξεταστικη θα διεξαχθει κανονικα ειστε γελασμενοι κυριοι και κυριες!!! οταν μιλαμε για γενικο καλο δεν διεκδικουμε αγωνες εισβαρως συνανθρωπων μας-συμφοιτητων μας εις βαρος αυτων που εχουν ακομα 3 ε3εταστικες πλεον να παρουν το πτυχιο τους!!! κακα τα ψεμματα οι παραταξεις δεν εχουν κανενα ουσιαστικο ρολο εχουν καταντηση διοργανωτες παρτι,εκδρομων και οποτε 8υμουνται κανουν και καμια καταληψη ισα ισα απλα να φαινεται οτι ενδιαφερονται για το γενικο καλο, δημιουργωντας ενα χαος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ανώνυμος6/9/11 12:48

    Είμαι σίγουρος τελικά ότι η διαδικασία που πραγματοποιήθηκε χθες ήταν άκυρη. Πρώτον δεν είδα πουθενά επίσημη ανακοίνωση για συνέλευση. Δεύτερον από τη στιγμή που πραγματοποιείται η πρώτη συνέλευση χωρίς απαρτία, θα πρέπει να υπάρξει επαναληπτική, όπου εκεί υπάρχει απαρτία. Τρίτον θα πρέπει πρώτα να προηγηθούν συνελεύσεις ανά τμήμα και όχι όλου του ΤΕΙ μαζί! Η όλη διαδικασία με βάση τον κανονισμό όλων αυτού του είδους των διαδικασιών είναι άκυρη. Αυτό είναι ό,τι και αν σημαίνει. ΤΟ ΤΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΙΑΣ "ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗΣ" ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ανώνυμος6/9/11 13:15

    kai giati na xathei re paidia? diladi an dn ginontusan orismena mathimata gia allous astathmitous paragodes dn tha eperne anavoli i esketastiki? Xestika an i katalipsi sosti kaki kai mlkies afto ine apopsi kai o kathenas na paei na psifisei ktl/ omos afto p ekane o tipos ine katharos ekviasmos se ola ta alla idrimata exun parei anavoli opos k emis poli efkola tha borusame kai borume... Pos tin ide diladi o mlkas? o davatzis apofasizume k diatazume? emena afto m tin spaei s olo to thema, diladi kai stin teliki an dn evgaze tin anakinosi daksi tha ginotan katalipsi k dn tha fovomastan na xasume tin eksetastiki tora omos EPIDI O TIPARAS APOFASISE NA TO PEKSEI COWBOYS PEZEI NA XASO EGO TIN EKSETASTIKI M P THELO NA PARO PTIXIO GAMO TO TSIFLIKI T, k m les oti tha enmini stin apofasi t? e aftos ine gia ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ανώνυμος6/9/11 13:18

    Δηλαδή στους περισσοτέρους από εδώ, σημασία έχει να πάρουν το πτυχίο, όση άξια και αν έχει και όχι να πάρουν, έστω και ένα εξάμηνο μετά, ένα πτυχίο που να μπορεί να σε προσφέρει μια καλή δουλειά, έτσι? Εδώ μας κάνουν σχεδόν ισότιμο το πτυχίο με τα ιεκ και εμείς μαλώνουμε αν είχε 400 ή 600 άτομα η αίθουσα και αν την κατάληξη την έκαναν τελικά η όχι τα κόμματα.... Και όταν θα σε πάρει αργοτερα την δουλειά κάποιος απόφοιτος των ιεκ, μετά διαμαρτυρήσου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. mparmpasta8is6/9/11 13:45

    anonyme 13:15 esy h8eles na ginei katalipsi mono kai mono gia na pas kontra se ayto poy eipe o kokoras ayto katalabaino apo ta syfrazomena soy... kai esy anonyme stis 13k18 grafeis Εδώ μας κάνουν σχεδόν ισότιμο το πτυχίο με τα ιεκ? to exeis diavasei kapoy h apla sto sfyri3an alloi? amfivallo an ekatses na diavaseis to nomo-plaisio... an anagrafei kati tetoio ypodeixe moy to shmeio... giati ego akoma to psaxno!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ανώνυμος6/9/11 13:50

    Re Anonyme 13:18 THA STAMATISETE RE GEBELISKOI AYTH TH KARAMELA ME TA IEKA? ELEOS PIA ME TA PSEMMATA SAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ανώνυμος6/9/11 14:30

    pote eipa re filaraki oti thelo na ginei katalipsi gia ton kokora k mono??? diastrevlonis afta p thelun na poun oi alloi gia na perasis ta opiodipote dika S? otan o kokoris apofasises na vgalei anakinosis to iksere oti ipirxe me anesi i pithanotita na sinexistei i katalipsi giati karaxas perisotero rolo pezun stis sineleusis ta komata ktl ego omos o foititis ti fteo na pezete i eksteastiki m epidi aftos theli na to peksi serifis??? k stin teliki dikeoma mas na kanume katalipsi i oxi ( leme tora ) , edo ginete paneladika kai meta oloi tus tha dosun eksetastiki giati to tei mas na diaferei. An kopsei tin eksetastiki tora ine gia ksilo. K ithika ine lathos na endidume stous ekviasmous pados, opos to vlepo ego, giati pada odigun se xirotera.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Παιδιά είναι Απλά τα πράγματα. Η εξεταστική μάλλον δεν θα γίνει. Το Λούκι θα το φάμε εμείς που διαγραφόμαστε σε 2 εξεταστικές... Αυτο είναι όλο το κακό. Βλέπεις ορισμένους δεν τους ενδιαφέρει τπτ... Τι μαλώνετε τωρα.. Ότι έγινε έγινε... ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ. και

    Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ο Υ Μ Ε. !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ανώνυμος6/9/11 16:06

    Υπόψιν για να διαγραφούμε (εισαγωγή Χ2001, άρα το Φθινόπωρο του 2012 διαγράφομαι και 'γω), θα πρέπει να πάρει απόφαση το συμβούλιο του ΤΕΙ Λάρισας πρώτα. Όμως κανένα Ίδρυμα μέχρι στιγμής δεν έχει εφαρμόσει αυτή την διάταξη. Επίσης έπρεπε να υπογράψουμε το 2007 εάν θέλουμε να συνεχίσουμε τις σπουδές κάτι που δεν το έκαναν. Για 1,2 μαθήματα δεν θα διαγραφεί κανείς. Επίσης όποιος έχει πάει και στρατό λαμβάνεται υπόψιν και αυτή η παράμετρος. Εγώ αν δεν πήγαινα στρατό θα είχα τελειώσει από τον Γενάρη του 2010.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Λαρισας7/9/11 03:03

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ανώνυμος7/9/11 05:02

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ανώνυμος7/9/11 05:50

    kanena gataki tha einai poy ebgale proswpikh anakoinwsh kai ypografh ws DAP-NDFK.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ανώνυμος7/9/11 08:16

    Και μονο απο την ορθογραφια καταλαβαινεις πως δεν ειναι press release...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Ανώνυμος7/9/11 09:22

    Paidia...gataki 3e-gataki mia fora pira thl na enimerwthw apo atomo sti Dap kai mou to epivevewse.... Apla den thelete na paradextike oti sas epe3e ***** h DAP...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Ανώνυμος7/9/11 09:50

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ
    ΒΛΕΠΩ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΑΠ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΤΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ Η ΔΑΠ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ.ΣΥΝΕΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΥΤΗ ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ?ΕΣΕΙΣ ΔΩΣΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΥΤΟ.ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΕΓΩ.ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΡΤΥ, ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ....ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΣΤΑ ΧΙΛΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΚ.....ΚΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ.........ΚΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΛΛΟΥ
    ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Ανώνυμος7/9/11 11:37

    Paidia kseroume pote 8a vgei kainourio programma eksetastikhs?? Gia na prolavoume na paroume foititikh adeia apo to strato??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία και κατά προτίμηση ούτε Greeklish! Επίσης για να μπορείτε να συζητείται πιο εύκολα αποφύγετε την επιλογή Ανώνυμος και κάντε χρήση της επιλογής Όνομα/Διεύθυνση url

Κακόβουλα σχόλια, υβριστικά, spam ή που θίγουν πρόσωπα θα ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ χωρίς καμία προειδοποίηση!

Διαβάστε τους όρους χρήσης του blog εδώ

.