11.10.11

"Πάσο και ψηφοφορία "

Καλησπερα σε ολους τους συμφοιτητες στο Τει Λαρισας και οχι μονο..Αφορμη για να γραψω τα εξης ειναι τα τελευταια γεγονοτα σχετικα με την καταληψη του Τει το ποσο νομιμη η παρανομη ειναι, και γενικοτερα το κλιμα που εχει δημιουργηθει γυρω απο την περιβοητη γενικη συνελευση και την ψηφοφορια ειδικοτερα που εγινε την προηγουμενη Πεμπτη 6/10/11.
Πρεπει να ομολογησω πως υπαρχουνε πραγματα και καταστασεις με τις οποιες συμφωνω αλλα και καποιες αλλες με τις οποιες μπαινω σε σκεψεις..Μια απο αυτες τις καταστασεις(που μπαινω σε σκεψεις) ειναι η κατοχη του πασο στη διαρκεια της ψηφοφοριας.


Ακουσα τουλαχιστον καμια 10ρια ατομα ειτε ειναι φιλοι ειτε γνωστοι να λενε οτι \'ρε μαλακα αφου ψηφιζαν εξωσχολικοι\' η \'ρε φιλε εκεινος που ψηφιζε ξερω οτι δε σπουδαζει στο Τει\'.Εγω τωρα σκεφτομαι πως οντως στην ψηφοφορια που εγινε δεν υπηρχε καποιος παραγοντας ο οποιος να πιστοποιει οτι ειναι καποιος φοιτητης.Επομενος ΚΑΛΛΙΣΤΑ μπορουσε καποιος ο οποιος δεν ηταν σπουδαστης του Τει να μπει κα ι να ψηφισει οτι γουσταρει.Εγω να συμφωνησω με αυτο.Ομως υπαρχει μπροστα μας και αλλη μια γενικη συνελυση την ερχομενη Πεμπτη.Το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ σε οποιον προκειται να παει να ψηφισει την Πεμπτη να εχει το ΠΑΣΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, η μαλλον να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΠΑΣΟ.

Υ.Γ.Παιδια κακα τα ψεματα αλλα οσο ποιο πολλοι βρισκομαστε στο Τει την Πεμπτη τοσο λιγοτερες θα ειναι οι μουρμουρες και οι ψιθυροι γυρω απο την αποφαση που θα βγαλει η γενικη συνελευση.


Συμφοιτητής

22 σχόλια :

  1. Ανώνυμος11/10/11 20:08

    simfwnw gia na teliwnoume me ta paratragouda.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/10/11 20:13

    ETSI OXI MONO ITAN EKSOSXOLIKOI ALLA KAI ATOMA APO ALLES POLIES EIXE DWTHEI KALESMA KAI ITAN POLA PAIDIA APO TRIKALA KAI BOLO P IRTHAN MONO KAI MONO GIA NA PSIFISOUN UPER...


    OLOI TO PASO MAS TIN PEMPTI MONO ETSI THA GINEI PSIFOFORIA APO K S OLA TA PANEPISTIMIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kala e oti na nai hrthan paidia apo trikala kai volo na pshfhsoun gia thn dikia mas katalhpsh POSO EGWKENTRIKOS PAIZEI NA EISAI RE FILE GIA NA TO PISTEUEIS AUTO ...
    a kai kati allo den ginetai na htan exosxolikoi giati DEN EIMASTE SXOLEIO ... TOUVLO E TOUVLO..
    P.S. symfwnw me to paidi pu dhmosieuse to keimeno

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος11/10/11 20:56

    eksosxolikoi simainei : ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΟΛΗ FILE MOU!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος11/10/11 22:29

    marie agori pes sta paidia min erthoun tsampa tha psifisoume me paso!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος11/10/11 22:30

    -1000 sto mario.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλό αυτό, να γίνει με πάσο η ψηφοφορία την πέμπτη. Δικαιολογίες του στυλ "κι εμείς που δεν έχουμε;" ας μην υπάρξουν. Με μια βεβαίωση σπουδών και μια ταυτότητα κάνεις δουλειά. Αν θες να ψηφίσεις μπορείς να σπαταλήσεις 10' από το χρόνο σου να βγάλεις μια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. marie den tha katsw na asxolithw mazi sou giati kai esu kanena stournari tha eisai pou trws ta lefta to gioniwn sou....kane mia analusi tis lexeis kai tha deis zwwn e zwwn.... oso gia to paso tin pempti den xwrane ales dikaiologies i dixneis paso i pernei ton dromo.....KAI TRAMPOUKISMOI KAI MAGKIES STA FLORAKIA P SAS PERNEI...

    P.S T MELEI TWRA...?
    NA PAROUME PTYXEIO....
    AS TO PAROUME KAI META BLEPOUME...

    P.S 2 PIRA MUNIMA KAI EGW APO TOUS A.A LARISAS N ERTHW N PSIFISW AN GINETE APO THESSALONIKI....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος12/10/11 03:19

    e mporeite n lete oti thelete alla ipurxan poolla paidia st sineleusdi p den foitoun kan st diko mas tei k phran k t logo...!eleos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. PANAGIOTIS12/10/11 11:02

    Τα μαθηματα δηλαδη αρχιζουν απο αυριο, θα αποφασιστει αν θα συνεχιστει η καταληψη η απο Παρακευη αρχιζουμε κανονικα?

    Εχω μπερδευτει.

    Ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος12/10/11 11:13

    αυριο Πεμπτη στις 11 θα διεξαχθει η γενικη συνελευση και θα αποφασιστει αν θα συνεχιστει η καταληψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος12/10/11 12:36

    Φροντίστε να μην έρθετε πάλι, να αποφασίσουν 200 και να βρίζετε εκ του ασφαλούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος12/10/11 13:38

    AN LHXEI H KATALHXH TA ERGASTHRIA POU EINAI 14:00 THA GINOUN??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος12/10/11 16:04

    13:38 rota avrio ti grammateia sou gia to an 8a ginoun an kai de nomizw.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος12/10/11 17:42

    Ρε παιδια αφου πολλοι πρωτοετεις δεν εχουν πασο.Αυτοι δηλαδη δεν μπορουν να ψηφισουν?
    Επιπλεον ακομα και στα μεγαλυτερα ιδρυματα της χωρας (βλεπε Eθνικο Μετσοβιο Πολυτεχνειο) ψηφιζουν με την αρση του ενος χεριου εχοντας μια μικρη ομαδα καταμετρησης η οποια μετραει σειρα σειρα.

    Οσο για τους "εξωσχολικους", εγω ημουν στην γενικη συνελευση και δεν αναπαραγω οτι απλα μου ειπαν, ηταν το πολυ 5 οι οποιοι πηραν το λογο ειπαν οτι ειναι απο το Βιοχημικο και οταν φθασαν στην πορτα οπου ψηφιζαν το δηλωσαν και δεν ψηφισαν.
    Οποτε αυτη η προπαγανδα οτι ειχε γινει καλεσμα απο Βολο, οτι ηταν παρα πολλοι οι εξωσχολικοι και οτι μαλιστα ψηφισαν ειναι απαραδεκτη.

    Αλλωστε η διαφορα των 40 ψηφων ειναι αρκετα μεγαλη ωστε να μην υπαρχει υποψια παραποιησης.

    Ειμαι ενας φοιτητης ο οποιος δεν θα ηθελε να ανηκει ποτε σε οποιαδηποτε παραταξη ή να εχει οποιαδηποτε "ταμπελα".Απλα εκφραζω τη γνωμη μου και καποια γεγονοτα οπως τα εζησα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος12/10/11 18:33

    καταρχας οι πρωτοετεις εχουν βεβαιωση σπουδων.ενα χαρτι ειναι..και εγω που ημουν στη συνελευση ακουσα οντως καποια παιδια να λενε οτι ειναι απο το βιοχημικο, αλλα δεν ειδα να μην ψηφιζουν χωρις ομως να εχω δει και το αντιθετο...40 ψηφοι ηταν στην προηγουμενη συνελευση ομως πως ξερεις εσυ οτι αυριο η αποκλιση των ψηφων δεν θα ειναι 2-3???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος12/10/11 19:00

    ψηφιζοντας με πασο η χωρις ,το προβλημα ειναι οτι οι ανεξαρτητοι φοιτητες δεν ασχολουνται.Δραστηριοποιουμαι στον Α/Α χωρο και αυτα περι βολου και αλλων πολεων ειναι ηλιθιοτητες.Μακαρι να ειχαμε τοσο καλη και παραγωγικη καταληψη να μαζεψουμε τους φοιτητες του Τει Λαρ μπας και λυσουμε κανενα προβλημα και μετα ας ερθουν και ξεμπαρκοι απο παντου να γουσταρουν.Δηλαδη σοβαρα τωρα...θα πληρωνε κανεις εισητηριο να παει να σαμποταρει μια συνελευση ?Αυτοι που γραφουν τετοιες σκοπιμοτητες ας βαλουν τουλαχιστον λιγο λογικη στη λασπη που ριχνουν.Παρεπιπτωντος λογω βιοποριστικων αναγκων και εργασιας δεν θα παρευρεθω γιατι ειμαι εκτος καλη τυχη με τη συνελευση οτι αποφαση και να βγαλει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος12/10/11 20:08

    siga min ir8an kai apo to america kiolas reeeeee.3ipnatee ti einai atfa pou lete.
    einai dinaton na ir8an an8ropoi pou den exoun sxesi me to tei mono kai mono gia na psifisoun??????????de pame klaa m fenete
    oti kai na ginei avrio de 8a einai pano apo 800.kai pollous lew

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος12/10/11 20:10

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
    ΑΛΛΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΥΟΝ ΜΠΑΚΟΥΝΙΝ ΑΛΛΟΣ ΣΤΟΝ ΜΑΡΞ ΑΛΛΟΣ ΣΤΟΝ ΒΕΜΠΕΡ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΣΤΟ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ 8 ΜΗΠΩΣ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΟΣΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΞ ΒΕΜΠΕΡ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΑΜ ΣΜΙΘ

    ΚΑΛΗΝΥΧΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος12/10/11 21:25

    ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟ Τ.Ε.Ι. ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟ!ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΠΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος13/10/11 00:21

    Eτσι εισαι ο μασκοφορος εκδικητης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία και κατά προτίμηση ούτε Greeklish! Επίσης για να μπορείτε να συζητείται πιο εύκολα αποφύγετε την επιλογή Ανώνυμος και κάντε χρήση της επιλογής Όνομα/Διεύθυνση url

Κακόβουλα σχόλια, υβριστικά, spam ή που θίγουν πρόσωπα θα ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ χωρίς καμία προειδοποίηση!

Διαβάστε τους όρους χρήσης του blog εδώ

.