4.10.11

Μήνυμα για κλείσιμο του ΤΕΙ την Πέμπτη

Σήμερα στο ΤΕΙ Λάρισας καθώς και στο email του blog, κυκλοφορούσε το παρακάτω μήνυμα:

Δεν θα περιμένουμε άλλο το Δ.Σ.
Όλοι και όλες κλείνουμε την πύλη του Τ.Ε.Ι., την Πέμπτη 6/10/2011 στις 7:00 το πρωί, ώστε ν παραμείνει κλειστή. Για να πραγματοποιήσουμε Γενική Συνέλευση την ίδια μέρα στις 11:00.


Με θέμα το ΝΟΜΟ-ΠΛΑΙΣΙΟ στο μεγάλο αμφιθέατρο

Το κίνημα των καταλήψεων παραμένει ζωντανό


Φοιτητές-Φοιτήτριες
 
Όσον αναφορά την Γενική Συνέλευση, το έχει επιβεβαιώσει και προ-ανακοινώσει η ΑΡ.ΕΝ., με την διαφορά πως η ΑΡ.ΕΝ. δεν αναφέρει ως θέμα το ΝΟΜΟ-ΠΛΑΙΣΙΟ .

27 σχόλια :

  1. Ανώνυμος4/10/11 22:09

    Να μήν κλείσει κανένα τει 50 γραφικοί αριστεροί είστε,να ψηφίσουμε με πάσο γατάκια...Αν εσάς οι δικοί σας έχουν να πληρώνουν το ψευτόπαλικαρισμό σας με γεία τους και χαρα τους ειστε γραφικοι καί για αυτο δε παίρνετε την εξουσια απ τα αλλα κουραδοκόμματα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/10/11 22:14

    sas parakalw eksigiste mou ti nohma exei na ginei katalhpsh gia na ginei h suneleush gt eimai kai ligo astriths kai dn ta pianw eukola prepei na mou ta eksigoun analutika...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος4/10/11 23:05

    logos na kleisei to tei uparhei,alla den einai lusi auto...kalutera na skeftoun k na skeftoume kati pio apotelesmatiko...pantws opws katalavan oi perissoteroi foithtes h provlimatiki katastasi me ton megalo arithmo foititwn sta tmimata den ginetai na sunexistei..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος5/10/11 00:02

    ανώνυμε 22:09 εγώ που δεν έχω 2,50 ευρώ να πάρω το πάσο πώς θα ψηφίσω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος5/10/11 00:04

    epilegoume na kleisoume to TEI mexri tin ora tis G.S etsi oste na erthei opios thelei xoreis na parei aposia se ergastirio!An tha paraminei kleisto i oxi tha to apofasisoun oi idioi oi foitites!

    oso gia to proto sxoleio pote den imastan eksousiomanis den tin theloume tin eksousia theloume oi apofasisis na pernontai apo olous kai oxi apo ligous!

    an oi dikoi mas eixan na plirosoun den tha imastan sto tei larisas alla se kana kolegio apo ayta pou tha gamisoun to ptixio s filarako!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος5/10/11 00:07

    oloi 7 pm stin pulh

    os pote tha pernoun apofasisis gia emas xoris emas???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος5/10/11 00:31

    Ανώνυμε 22:09 μην μου πεις ότι δεν έχεις πάει για ένα καφέ που σου λείπουν τα 2,5 ευρώ για το πάσο.Και αν πραγματικά σου έλειπαν θα το έβγαζες για να γλιτώσεις κάποια λεφτά από εισιτήρια.Αφού δεν έχεις όπως λες θα έπρεπε να σκέφτεσαι από που θα εξοικονομήσεις.Έλεος πια με αυτές τις χιλιοτυπωμένες γελοιότητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος5/10/11 00:35

    00:07 xaoxaox kalooo polu kalooo eida ti egine kai stin proigoumenh suneleush pou dn patise kanenas... 8a er8oun 8a vroun klisto to tei kai 8a pane piso spiti tous gia upno h sto kedro gia cafe. kai pali 8a uperisxusei h apopsh twn ligwn... all time classic!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος5/10/11 00:41

    gemisame pantognostes edo mesa

    i zoi den einai tilepaixnidi re noumera

    parte ti zoi sas sta xeria sas
    kai stamatiste na griniazetai

    oloi sti syneleusi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος5/10/11 08:47

    @00:02

    Τι λε ρε φιλε? Το διαβασα και σε ενα κολοχωρτο που μοιραζαν τα προβατα καποιας παραταξης.

    "Δωρεαν ΠΑΣΟ" λεει.

    Σορρυ αδερφε, αλλα, οπως ολοι ξερουμε, ισως εκτος απο εσενα, το ΠΑΣΟ για να βγει θελει μια φωτογραφια τυπου ταυτοτητας. Ξερεις ποσο κανει μια 4αδα? Ή μηπως θυμασαι ποσο κανει?

    Ποσες αλλες μιλκες θα ακουσουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

    ΥΓ: Οσο για το Γερμανο, υπαγεται στον ομιλο της Cosmote και κατ'επεκεταση στον ομιλο του ΟΤΕ, οποτε κατα 25% ανηκει στο κρατος.

    ΥΓ2: Μεχρι το τελος του μηνα (23/10/2011), μια χαρα μπορεις να ψηφισεις, να βγαλεις εισιτηρια κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Mάνος5/10/11 10:00

    αφου είστε τόσοι πολλοί οι γκρινιάρηδες γιατί δεν έρχεστε στη συνέλευση να ψηφίσετε για ανοιχτό πανεπιστήμιο μαζι με τους φίλους σας τους δαπίτες και τους πασπίτες, γιατί ακόμη και αν τους κράζετε κάνετε τα ίδια με αυτούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όποτε τη βαρέσει σε 5 άτομα θα γίνεται ΓΣ; Και θα τραβολογούνται εκατοντάδες συμφοιτητές να ψηφίσουν κάτι αυτονόητο - το οτι πρέπει να γίνουν μαθήματα; καθίστε καλά ρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος5/10/11 12:34

    tha ertheis stin geniki suneleusi---> tha apofasiseis kai esu gia to mellon tou tei..
    -den tha ertheis stin geniki suneleusi---->tha dextheis tis apofaseis opoies kai an einai KAI THA TO BOULOSEIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μάλλον δεν έχεις καταλάβει τι σημαίνει ΓΕΝΙΚΗ συνέλευση. Αν δεν υπάρχει απαρτία ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΗ = ΑΚΥΡΗ. τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος5/10/11 16:42

    telika ti tha ginei emathe kaneis?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ρε παλικάρια οκ.. πέρα από το αν κάποιοι είναι υπέρ ή κατά της κατάληψης...

    Γιατί αυτά γίνονται πάντα τελευταία στιγμή και οι φοιτητές δεν ενημερώνονται καλύτερα ?

    Και το θέμα δεν είναι ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο με την κατάληψη...

    Και άντε, την κάναμε την κατάληψη και το συνέδριο... το θέμα είναι να ΒΓΕΙ και κάτι από αυτό.
    Οκ, θα μου πείτε αφού υπάρχει αδιαφορία από τους φοιτητές να έρθουν να ψηφίσουν!
    -και μην μου πει κανείς μπλα μπλα.., το ξέρουμε πολύ καλά όλοι μας ότι ισχύει κάτι τέτοιο και είτε σας αρέσει είτε όχι Δημοκρατία έχουμε η πλειοψηφία κερδίζει.. αλλά.. άλλο η πλειοψηφία των ΠΟΛΛΩΝ και άλλο των ΛΙΓΩΝ.
    Οι "φοιτητικές συνελεύσεις" δεν είναι κάποια ξεχωριστή οντότητα που την βλέπουμε από μακρυά σαν χάνοι και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει, εγώ και εσύ και ο καθένας μας είμαστε στην ουσία αυτοί που τις αποτελούν και διαμορφώνουν το αποτέλεσμα. Για φανταστείτε να γίνουνε λοιπόν από ανθρώπους που είναι μια καλύτερη αλλαγή που θέλουν να δουν και όχι από τα κομματικά φυτώρια (παρατάξεις)και λοιπά συμφέροντα, Ο Ανώνυμος 00:35 το περιγράφει όπως είναι. Αυτός ο εγωκεντρισμός του τύπου στα αρχίδια μου δεν βαριέσαι έχω καλύτερα πράγματα να κάνω, έχει 1 κατάληξη και παίρνουμε απ'τα 3 το μακρύτερο γενικώς σαν χώρα συνέχεια.


    Ο σκοπός λοιπόν όμως, ναι μεν είναι να σηκώσει τα κολαράκια του ο κόσμος και να δώσει το παρών αλλά να κάνουμε μια σοβαρή συνέλευση.. όχι να σου λέει ο άλλος όπως κάτι άλλες φορές άντε να ψηφίσουμε τώρα γιατί έχουμε και μάθημα έλεος... ΑΛΛΑ τόσες φορές αυτό το πράγμα γίνεται.

    Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ.

    Το Δ.Σ. δεν το περιμένουμε άλλο λέτε και εσείς πάτε στο άλλο άκρο και αύριο κατάληψη έτσι στα μπαμ, για να γίνει συνέδριο? Ένα ότι νά'ναι συνέδριο..
    από την στιγμή που αυτό γίνεται γνωστό τελευταία στιγμή δηλαδή και το μεσημέρι-απόγευμα που ήμουν στο ΤΕΙ οι μισοί δεν ξέραν ότι θα γίνει καν κατάληψη, πόσο μάλλον συνέδριο γιατί ένα "κατάληψη" κρατάνε όλοι...

    Βγάλτε ρε παιδιά φωτοτυπίες με μια απλή ανακοίνωση 2 μερούλες πριν, ή 8 το πρωί έστω, χωρίς βαρύγδουπα κείμενα, όπως αυτό το φυλλαδιάκη που είδα και έλεγε απλά και ωραία τάδε ώρα κατάληψη τάδε ώρα ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ γι'αυτόν και αυτόν τον λόγο, και βάλτε τες στον έρμο το διάδρομο να τις διαβάσει ο κόσμος με τα μάτια του ο ίδιος μην παίζουμε σπασμένο τηλέφωνο.
    Στείλτε και κανα email τζάμπα είναι βλέπω εδώ στο blog ένα θέμα πως να στέλνεις σε όλους σχεδόν τους σπουδαστές ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ. Ενημέρωση full λέμε, να μπει στο μυαλό του κόσμου να το σκεφτεί.

    Είναι δυνατόν να πάμε για μάθημα ένα πρωί και να δούμε κλειστές τις πύλες με ένα ΚΑΤΑΛΗΨΗ πάνω?
    Σοβαρά πόσος κόσμος περιμένετε να έρθει στην συνέλευση?

    Και απ'την άλλη να ξέρουμε τα πάρτυ πότε θα γίνουν, τι ώρα και σε ποιο μαγαζί ποιος τραγουδάει και αν είναι πάρτυ υποδοχής ή πασχαλινό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος5/10/11 21:24

    simfono me to proto komati tis topothetisis sou!
    oso gia to deytero
    kaname mikrofonikes 2 sunexomenes meres moirastikan keimmena anebike sto blog ti allo na kanoume???

    an ksereis kapio tropo na to organoseis kalutera apla kanto
    giati me to na min to kaneis ginesai san olous tous allous pou apla gkriniazoun!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος5/10/11 23:14

    ας αφησουμε τις γκρινιες στην ακρη.

    δεν γινεται να σκεφτεται ολος ο κοσμος το ιδιο με μενα,με σενα με εμας τελοσπαντων.

    το προβλημα -για μενα τουλαχιστον- και κατι που απαξιωνει κατα καποιο τροπο τις γενικες συνελευσεις στο τει λαρισας ειναι οι παραταξεις.[και με τη λεξη παραταξεις εννοω κυριως την δαπαρα και την πασπαρα που τωρα τελευταια εχει εξαφανιστει-και καλα κανει.]

    ειναι αξιολυπητο το γεγονος να βλεπω γυρω μου 200-300 λοβοτομημενα στρατιωτακια που βρισκονται εκει ειτε γιατι το βραδυ θα εχουν σε προνομιακη τιμη μπουκαλακι σε σουπερ μαγαζια ειτε γιατι τους ειπε μια σουπερ μοντελατη γλαστρα να ερθουν και τσιμπησαν ειτε γιατι τα πιο ωραια παιδια τα εχει η δασπ.

    ελεος!για ποσο αλλο θα βλεπουμε σε συνελευσεις τον θειο-δαπιτη που ερχεται και συντονιζει τα γαλαζια παιδια γιατι απλα αρνουνται να πανε τη σκεψη τους λιγο παρα περα και η λεξη χειραγωγηση ειναι αγνωστη και μη κατανοητη για αυτους.θεατρο σε επιπεδο επιθεωρησης.

    και οκ θα μου πεις ρε φιλε και εσυ τι κανεις?το να ανεβω και να στιγματιστω κραζοντας στην ουσια 200 ρομποτακια που δεν συμφωνω ουτε στον τροπο περπατηματος μαζι τους ποσο μαλλον ιδεολογιας.το βρισκω ηλιθιο.

    το θεμα ειναι οτι αυριο πρεπει να αφησουμε τα κομματοσκυλα και τα κανις-τεριε τους στην ακρη.
    νομιζω οτι πρεπει να αρχισουμε να συζηταμε.να τοποθετουμαστε ατομικα.
    για ενα θεμα τη φορα.

    ειναι που ειναι δυσλειτουργικο γιατι ειμαστε πολλα τμηματα μαζι.αλλα το να αφηνουμε να μας παιρνουν τα πλαισια καποιοι που το εχουν δει τσιφκλικι τους ,μας θεωρουν πιο κατω απο αυτους και οχι απο πολιτικη δεν ξερουν αλλα απο υψηλη ραπτικη ειναι απλα χαζο.

    περα απο ολα αυτα.το αν θα γινει καταληψη η οχι ειναι απλα μια τοποθετηση.πχ εγω ειμαι υπερ αλλα αλλοι οχι.το θεμα ειναι τι θα αποφασισουμε να γινουν πιο προσεγγισιμοι και διεκδικητικοι οι αγνωνες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος5/10/11 23:41

    εγω πιστευω οτι ανοιχτο η κλειστο οποιος θελει να παει στη Συνελευση θα παει!!! Λογος υπαρχει για να γινει η καταληψη...!! Αλλα οχι ο λογος να ειναι για να γινει η Συνελευση......! θα γελανε κ τα τσιμεντα στο ΤΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος5/10/11 23:56

    ston 23.14

    simfono apolita me osa eipes

    to epomeno bima einai na skeyteis pos ola ayta tha ginoun praksei . .
    xriazetai polu douleia kai megalos agonas na spasei ayto to katestimeno!!
    na petyxoume na ginonatai sostes GS
    kai oxi kommatika tsirko!
    opos kai to na mpoun oi foitites se diadikasia kiniseis kai na spasei auti i anathesi kt pou s mathenei apo mikro paidi ayto to systhma!

    gia ton 23.41
    h katalipsei einai o monos tropos o opoios mporei na eksasfalisei oti opoios theelei na pareyrethei sti synel then tha parei apousies
    afou to DS den skopeyei na kalesei!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος6/10/11 00:33

    Συμμετέχω, συμμετέχεις, συμμετέχει, συμμετέχουμε, συμμετέχετε, αποφασίζουν

    ετσι ακριβως ειμαστε εδω.

    τις τελευταιες ωρες εχουν λυσσαξει ολοι.
    ΜΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΛΕΙ?
    μητε ειναι η αρεν?η πκς?η δαπ?η πασπ?οι αναρχικοι?αχαχαχα ελεος!

    καλα,τοσο πολυ αναγκη να υπαρχει μια "εξουσια" εχετε?
    γνωμη ο καθενας για τον εαυτο του δεν εχει?
    και δεν πιστευω να ειστε τοσο πολυ υποψιασμενοι που να νομιζετε οτι το κανει καμια δαπ...αχαχα ε,οχι τα εργα των παραταξεων τα εχουμε δει.κωλαρακια,φουριερες,ταξακια και κλοπι-paste καταγγελιες κομμενες και ραμμενες στα μετρα μας απο τα γραφεια τυπου οννεδ.

    ε,οχι.
    πιστευω πως καποιος επρεπε να το ξεκινησει ολο αυτο.και ας φαινομαστε οι υπολοιποι δειλοι επειδη δεν το καναμε μαζι σας.
    ειλικρινα γινεται ενα καλεσμα απο φοιτητες χωρις καμια ταυτοτητα και λυσσατε ολοι?

    κριση προσωπικοτητας?
    δεν θα κανουμε ιδεολογικη αναλυση και συζητηση ουτε θα ξεκινησουμε να γραφουμε καποιο μανιφεστο.

    να δω τι θα λεμε οταν το πτυχιο μας θα ειναι ενα μπακαλοχαρτο,οταν θα αρχισουν να μας δινουν 2 ευρω τη μερα και οταν θα μας μεταχειριζονται στηνα αγορα εργασιας σαν ατομα που εχουν παρει απλα μια γευση γνωσεων και δεν εχουν σπουδασει τπτ.

    εδω χανονται τα δικαιωματα μας και ορισμενοι καθονται και χτενιζονται.

    ας παμε το πρωι να δουμε ποιος το καλεσε.γιατι ουτε εγω ξερω,αλλα οποιοι ειναι θα τους πω ενα μεγαλο μπραβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος6/10/11 00:33

    Συμμετέχω, συμμετέχεις, συμμετέχει, συμμετέχουμε, συμμετέχετε, αποφασίζουν

    ετσι ακριβως ειμαστε εδω.

    τις τελευταιες ωρες εχουν λυσσαξει ολοι.
    ΜΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΛΕΙ?
    μητε ειναι η αρεν?η πκς?η δαπ?η πασπ?οι αναρχικοι?αχαχαχα ελεος!

    καλα,τοσο πολυ αναγκη να υπαρχει μια "εξουσια" εχετε?
    γνωμη ο καθενας για τον εαυτο του δεν εχει?
    και δεν πιστευω να ειστε τοσο πολυ υποψιασμενοι που να νομιζετε οτι το κανει καμια δαπ...αχαχα ε,οχι τα εργα των παραταξεων τα εχουμε δει.κωλαρακια,φουριερες,ταξακια και κλοπι-paste καταγγελιες κομμενες και ραμμενες στα μετρα μας απο τα γραφεια τυπου οννεδ.

    ε,οχι.
    πιστευω πως καποιος επρεπε να το ξεκινησει ολο αυτο.και ας φαινομαστε οι υπολοιποι δειλοι επειδη δεν το καναμε μαζι σας.
    ειλικρινα γινεται ενα καλεσμα απο φοιτητες χωρις καμια ταυτοτητα και λυσσατε ολοι?

    κριση προσωπικοτητας?
    δεν θα κανουμε ιδεολογικη αναλυση και συζητηση ουτε θα ξεκινησουμε να γραφουμε καποιο μανιφεστο.

    να δω τι θα λεμε οταν το πτυχιο μας θα ειναι ενα μπακαλοχαρτο,οταν θα αρχισουν να μας δινουν 2 ευρω τη μερα και οταν θα μας μεταχειριζονται στηνα αγορα εργασιας σαν ατομα που εχουν παρει απλα μια γευση γνωσεων και δεν εχουν σπουδασει τπτ.

    εδω χανονται τα δικαιωματα μας και ορισμενοι καθονται και χτενιζονται.

    ας παμε το πρωι να δουμε ποιος το καλεσε.γιατι ουτε εγω ξερω,αλλα οποιοι ειναι θα τους πω ενα μεγαλο μπραβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος6/10/11 00:34

    Συμμετέχω, συμμετέχεις, συμμετέχει, συμμετέχουμε, συμμετέχετε, αποφασίζουν

    ετσι ακριβως ειμαστε εδω.

    τις τελευταιες ωρες εχουν λυσσαξει ολοι.
    ΜΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΛΕΙ?
    μητε ειναι η αρεν?η πκς?η δαπ?η πασπ?οι αναρχικοι?αχαχαχα ελεος!

    καλα,τοσο πολυ αναγκη να υπαρχει μια "εξουσια" εχετε?
    γνωμη ο καθενας για τον εαυτο του δεν εχει?
    και δεν πιστευω να ειστε τοσο πολυ υποψιασμενοι που να νομιζετε οτι το κανει καμια δαπ...αχαχα ε,οχι τα εργα των παραταξεων τα εχουμε δει.κωλαρακια,φουριερες,ταξακια και κλοπι-paste καταγγελιες κομμενες και ραμμενες στα μετρα μας απο τα γραφεια τυπου οννεδ.

    ε,οχι.
    πιστευω πως καποιος επρεπε να το ξεκινησει ολο αυτο.και ας φαινομαστε οι υπολοιποι δειλοι επειδη δεν το καναμε μαζι σας.
    ειλικρινα γινεται ενα καλεσμα απο φοιτητες χωρις καμια ταυτοτητα και λυσσατε ολοι?

    κριση προσωπικοτητας?
    δεν θα κανουμε ιδεολογικη αναλυση και συζητηση ουτε θα ξεκινησουμε να γραφουμε καποιο μανιφεστο.

    να δω τι θα λεμε οταν το πτυχιο μας θα ειναι ενα μπακαλοχαρτο,οταν θα αρχισουν να μας δινουν 2 ευρω τη μερα και οταν θα μας μεταχειριζονται στηνα αγορα εργασιας σαν ατομα που εχουν παρει απλα μια γευση γνωσεων και δεν εχουν σπουδασει τπτ.

    εδω χανονται τα δικαιωματα μας και ορισμενοι καθονται και χτενιζονται.

    ας παμε το πρωι να δουμε ποιος το καλεσε.γιατι ουτε εγω ξερω,αλλα οποιοι ειναι θα τους πω ενα μεγαλο μπραβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος6/10/11 00:35

    Συμμετέχω, συμμετέχεις, συμμετέχει, συμμετέχουμε, συμμετέχετε, αποφασίζουν

    ετσι ακριβως ειμαστε εδω.

    τις τελευταιες ωρες εχουν λυσσαξει ολοι.
    ΜΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΛΕΙ?
    μητε ειναι η αρεν?η πκς?η δαπ?η πασπ?οι αναρχικοι?αχαχαχα ελεος!

    καλα,τοσο πολυ αναγκη να υπαρχει μια "εξουσια" εχετε?
    γνωμη ο καθενας για τον εαυτο του δεν εχει?
    και δεν πιστευω να ειστε τοσο πολυ υποψιασμενοι που να νομιζετε οτι το κανει καμια δαπ...αχαχα ε,οχι τα εργα των παραταξεων τα εχουμε δει.κωλαρακια,φουριερες,ταξακια και κλοπι-paste καταγγελιες κομμενες και ραμμενες στα μετρα μας απο τα γραφεια τυπου οννεδ.

    ε,οχι.
    πιστευω πως καποιος επρεπε να το ξεκινησει ολο αυτο.και ας φαινομαστε οι υπολοιποι δειλοι επειδη δεν το καναμε μαζι σας.
    ειλικρινα γινεται ενα καλεσμα απο φοιτητες χωρις καμια ταυτοτητα και λυσσατε ολοι?

    κριση προσωπικοτητας?
    δεν θα κανουμε ιδεολογικη αναλυση και συζητηση ουτε θα ξεκινησουμε να γραφουμε καποιο μανιφεστο.

    να δω τι θα λεμε οταν το πτυχιο μας θα ειναι ενα μπακαλοχαρτο,οταν θα αρχισουν να μας δινουν 2 ευρω τη μερα και οταν θα μας μεταχειριζονται στηνα αγορα εργασιας σαν ατομα που εχουν παρει απλα μια γευση γνωσεων και δεν εχουν σπουδασει τπτ.

    εδω χανονται τα δικαιωματα μας και ορισμενοι καθονται και χτενιζονται.

    ας παμε το πρωι να δουμε ποιος το καλεσε.γιατι ουτε εγω ξερω,αλλα οποιοι ειναι θα τους πω ενα μεγαλο μπραβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος6/10/11 00:35

    Συμμετέχω, συμμετέχεις, συμμετέχει, συμμετέχουμε, συμμετέχετε, αποφασίζουν

    ετσι ακριβως ειμαστε εδω.

    τις τελευταιες ωρες εχουν λυσσαξει ολοι.
    ΜΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΛΕΙ?
    μητε ειναι η αρεν?η πκς?η δαπ?η πασπ?οι αναρχικοι?αχαχαχα ελεος!

    καλα,τοσο πολυ αναγκη να υπαρχει μια "εξουσια" εχετε?
    γνωμη ο καθενας για τον εαυτο του δεν εχει?
    και δεν πιστευω να ειστε τοσο πολυ υποψιασμενοι που να νομιζετε οτι το κανει καμια δαπ...αχαχα ε,οχι τα εργα των παραταξεων τα εχουμε δει.κωλαρακια,φουριερες,ταξακια και κλοπι-paste καταγγελιες κομμενες και ραμμενες στα μετρα μας απο τα γραφεια τυπου οννεδ.

    ε,οχι.
    πιστευω πως καποιος επρεπε να το ξεκινησει ολο αυτο.και ας φαινομαστε οι υπολοιποι δειλοι επειδη δεν το καναμε μαζι σας.
    ειλικρινα γινεται ενα καλεσμα απο φοιτητες χωρις καμια ταυτοτητα και λυσσατε ολοι?

    κριση προσωπικοτητας?
    δεν θα κανουμε ιδεολογικη αναλυση και συζητηση ουτε θα ξεκινησουμε να γραφουμε καποιο μανιφεστο.

    να δω τι θα λεμε οταν το πτυχιο μας θα ειναι ενα μπακαλοχαρτο,οταν θα αρχισουν να μας δινουν 2 ευρω τη μερα και οταν θα μας μεταχειριζονται στηνα αγορα εργασιας σαν ατομα που εχουν παρει απλα μια γευση γνωσεων και δεν εχουν σπουδασει τπτ.

    εδω χανονται τα δικαιωματα μας και ορισμενοι καθονται και χτενιζονται.

    ας παμε το πρωι να δουμε ποιος το καλεσε.γιατι ουτε εγω ξερω,αλλα οποιοι ειναι θα τους πω ενα μεγαλο μπραβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος6/10/11 02:21

    simfwnw me ton 23:14 kai thelw na pw epipleon pws kai paidia apo tis paratakseis ths pasp i ths dap kai ton ipoloipown alla kai ta paidia pou den einai se kamia paratxi(Oloi telospantwn) prepei na katalavoume pws afta pou ginontai sth xwra mas(kinitopoiiseis ,diamartiries,sizithseis... klp) poso mallon sthn paideia (to opoio einai afto pou theloume na prostateusoume afth th stigmi) ofeiloume na katalavoume oti afta ginontai gia ena geniko "kalo" gia emas kai tous epomenous pou tha erthoun xwris na katsoume na trwgwmaste metaski mas.Pistevw pws irthe i wra oso mi logiko kai an akougetai afto se kapoious oloi ma oloi anexarthtws parataxiakwn pepoithisewn na paroume kapoia apofasi wste me kapoio tropo na diekdikisoume pragmata sthn pedia alla kai na thn prostatefsoume.Mas iposxethikan dwrean paideia pou thn anaptisoun kai th dimiourgoun oi kathightes kai mh alla xwris th simvoli twn foithtwn.Episis kalws i kakws megalwsame oloi mas me to kinigi tou atomikou mas simferontos kai den exoume dei i niwsei poio pragmataika mporei na einai to geniko simferon ths koinwnias mas i mias omadas anthrwpwn.exw thn exis aporia :Prepei prwta na aisthanthoume san zwa "paratimena" xwris mia aksioprepi zoi (na mporoume na epiviwnoume ,na zisoume,na doulevoume ,na exoume thn paideia,thn ygeia mas klp..apla pragmata pou theloun OLOI MA OLOI )gia na katalavoume ews pote tha prepei na kanoume kati pou tha exipiretei olo ton kosmo?simera eimai eualwtos egw avrio tha eisai esi osa fragka kai na exeis.I zwi paidia kanei kiklous kai den kanei diakriseis.Gi afto as kanoume kati (katalipsi i oxi ,otidipote )pou na mporei na einai mia dunami prwothisis kai parousias thvn apopsewn-apofasewn mas ws FOITHTES TEI LARISAS gia ta metra ths kivernisis toso sth paideia oso kai sta ipoloipa themata ths koinwnias mas.Kai oson afors tous dispistous tou typou ela mwre ta idia tha ginoun ,all time classic..klp uparxoun gegonota sthn istoria pou exoun deiksei oti oi antrwpoi pou dikdikisan kati telika to kataferan (panta me kapoio "kostos" ) kai to enswmatwsan sth zoi tous alla exei apodeixtei kai to antitheto to opoio odigise se adiexodo,mizeria kai kakouxies.Ti protimate loipon ena mellon me aisiodoksia kai anoixtous orizontes diladi ena kalitero mellon plirwnontas kapoio "kostos" i mia xawdi katastasi kai mia mizeria kai ftwxeia opws simera.??????!!!!!!!


    By Dimitris

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία και κατά προτίμηση ούτε Greeklish! Επίσης για να μπορείτε να συζητείται πιο εύκολα αποφύγετε την επιλογή Ανώνυμος και κάντε χρήση της επιλογής Όνομα/Διεύθυνση url

Κακόβουλα σχόλια, υβριστικά, spam ή που θίγουν πρόσωπα θα ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ χωρίς καμία προειδοποίηση!

Διαβάστε τους όρους χρήσης του blog εδώ

.