5.10.11

Διδασκαλία και πέραν του προβλεπόμενου ωραρίου ζητά απ τους καθηγητές των ΤΕΙ το υπ. Παιδείας

Συνεισφορά σε διδακτικό έργο -έστω και στο ελάχιστο- και πέραν του προβλεπόμενου ωραρίου, έτσι ώστε να επιτευχθεί η καλύτερη και αποδοτικότερη λειτουργία των Ιδρυμάτων, ζητά από όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό των ΤΕΙ , με έγγρφαφο που απέστειλε στα ΤΕΙ ο Ειδικός Γραμματέας του υπ. Παιδείας Β. Παπάζογλου Ειδικότερα ο κ. Παπάζογλου ζητά:


Α. Να υπάρξει συνδιδασκαλία τόσο στα θεωρητικά όσο και στα εργαστηριακά μαθήματα μεταξύ των Τμημάτων της ίδιας Σχολής.

Β. Ο αριθμός των παρακολουθούντων φοιτητών σε εργαστηριακές ασκήσεις από 15 (δεκαπέντε), που προβλέπεται από την παρ. 2 του άρθρου 36 του Π.Δ. 160/2008, να ανέρχεται στους 25 (είκοσι πέντε).


Επιπλέον ο κ. Παπάζογλου κάνει έκκληση για την πιστή εφαρμογή της παραγράφου 5 της με αρ. 46350/Ε5/11-5- 2006 (τ. Β΄, 625) Υ.Α. «Καθορισμός Γενικών Ενιαίων Κανόνων για την κατάρτιση των Προγραμμάτων Σπουδών των Τμημάτων των Τ.Ε.Ι.» σύμφωνα με την οποία: «5. Για τη λήψη πτυχίου, ο σπουδαστής παρακολουθεί επιτυχώς πρόγραμμα σπουδών μέχρι 40 μαθήματα

συμπεριλαμβανομένης και της πτυχιακής εργασίας, στα οποία περιλαμβάνονται μέχρι 10% κατ΄ επιλογήν υποχρεωτικά μαθήματα, τα οποία διδάσκονται μετά το 4ο εξάμηνο…».

Τέλος,ο Ειδικός Γραμματέας απευθυνόμενος σε όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό απευθύνει παράκληση σε όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό για την κατά το δυνατόν συνεισφορά σε διδακτικό έργο -έστω και στο ελάχιστο- και πέραν του προβλεπόμενου ωραρίου, έτσι ώστε να επιτευχθεί η καλύτερη και αποδοτικότερη λειτουργία των Ιδρυμάτων.

πηγή:esos.gr

3 σχόλια :

  1. Ανώνυμος6/10/11 00:34

    den einai katholou kala!!theloun psyxiatro!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος6/10/11 15:49

    με τετοιους νομους να ερθει η διαμαντοπουλου να κανει μαθημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία και κατά προτίμηση ούτε Greeklish! Επίσης για να μπορείτε να συζητείται πιο εύκολα αποφύγετε την επιλογή Ανώνυμος και κάντε χρήση της επιλογής Όνομα/Διεύθυνση url

Κακόβουλα σχόλια, υβριστικά, spam ή που θίγουν πρόσωπα θα ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ χωρίς καμία προειδοποίηση!

Διαβάστε τους όρους χρήσης του blog εδώ

.