25.10.11

Ανεξάρτητη παράσταση διαμαρτυρίας φοιτητών στις 1/11/2011 "

Τρίτη 1/11 και ώρα 12:00, γενική ανεξάρτητη από κόμματα διαμαρτυρία φοιτητών του ΤΕΙ Λάρισας στο μεγάλο αμφιθέατρο, σχετικά με την απόφαση του ΤΕΙ να γίνονται στο εαρινό εξάμηνο 2012 μόνο μαθήματα του 2ου , 4ου και 6ου εξαμήνου.

Ήδη πετύχαμε σήμερα 25/10/2011 , με μια αντιπροσωπία φοιτητών, ανεξάρτητη από κόμματα, στο εαρινό εξάμηνο 2012 να γίνουν μαθημάτα 2ου , 4ου , 6ου , και 7ου εξαμήνου.

Παρακαλούνται όλοι οι φοιτητές του ΤΕΙ Λάρισας να παραβρεθούν στην γενική ανεξάρτητη από κόμματα διαμαρτυρία φοιτητών 1/11/2011 και ώρα 12:00 στο μεγάλο αμφιθέατρο για να συνεχίσουμε την πίεση μας προς το ΤΕΙ , ώστε να γίνουν και τα μαθήματα του 5ου εξαμήνου στο εαρινό εξάμηνο 2012.

(το κάτωθι μας έφτασε στο mail μας σήμερα)

teilarblog: Σχετικά με ότι τελικά θα διδαχθεί το 7ο εξάμηνο στο Εαρινό εξάμηνο τον Φεβρουάριο, το ακούσαμε και εμείς και περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση του ΤΕΙ. Γιαυτό συμβουλεύουμε και τους φοιτητές που κάνουν δήλωση και τους απασχολεί αυτή η αλλαγή να περιμένουν.

13 σχόλια :

  1. Ανώνυμος25/10/11 23:14

    Δηλαδή δεν έχετε πρόβλημα να περάσει αυτή η ρύθμιση, απλώς λέτε να γίνει από το Χειμερινό του 2012 σωστά;;

    Γιατί γενικά ορθά αποφασίστηκε να σπάσουν τα μαθήματα γιατί δεν υπάρχουν ούτε καθηγητές ούτε ώρες και δεν γίνετε να συνεχίσουμε να κάνουμε μαθήματα 60 άτομα εργαστήριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιος καλεί σε γενική συνέλευση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος26/10/11 01:40

    Είδατε όλοι τι γίνεται στις τελευταίες γενικές συνελεύσεις... Χ Α Μ Ο Σ!!!
    Για να βρείς θέση να καθήσεις πρέπει να πας από την προηγούμενη ημέρα, άσε το πόσοι είναι όρθιοι και κουράζονται και φεύγουν, και το χειρότερο είναι ότι οι περισσότεροι μένουν απ'έξω γιατί δεν χωράνε καν να μπουν μέσα στο μεγάλο αμφιθέατρο.
    Γιατί ρε παιδιά δεν κάνουμε γενική συνέλευση ο καθένας ξεχωριστά;
    Ο κάθε σπουδαστής στο σύλλογό του.
    Όπως γίνεται δηλαδή σε όλα τα πανεπιστήμια και ΤΕΙ της Ελλάδας.
    Απ'ότι φαίνεται δεν χωράμε ούτε για πλάκα στο μεγάλο αμφιθέατρο όλοι και το ΤΕΙ δεν έχει μεγαλύτερη αίθουσα.
    Να γίνουν δηλαδή τέσσερις γενικές συνελεύσεις, μία για κάθε σύλλογο.
    Αυτό έχει αρκετά πλεονεκτήματα.
    Το πιο εμφανές είναι ότι θα μπορούμε όλοι να μπούμε και να συμμετέχουμε, και όχι οι περισσότεροι από τους μισούς να κάθονται έξω και να μην ξέρουν τι συζητάται στο σύλλογό τους.
    Επίσης ο κάθε σύλλογος έκτος από τα μεγάλα και βασικά προβλήματα που έχει όπως ο νέος νόμος πλαίσιο, παιδιά που μένουν έξω από εργαστήρια γιατί δεν χωράνε, θεωρίες που καθόμαστε όρθιοι, κ.α. υπάρχουν και επιμέρους ζητήματα που μας απασχολούν όπως π.χ. στη ΣΤΕΦ μας αλλάζουν τα προγράμματα σπουδών, τετράωρες θεωρίες τις κάνουν δύο δύωρα τμήματα για να χωρέσουμε όλοι και ο καθηγητής τρέχει πολύ γρήγορα την ύλη για να την καλύψη στο μισό χρόνο από τον προβλεπόμενο, κ.α.
    Επιμέρους προβλήματα φαντάζομαι θα έχουν και οι υπόλοιπες σχολές (ΣΔΟ, ΣΕΥΠ, ΣΤΕΓ) και θα πρέπει οι σύλλογοι των σχολών να τα κουβεντιάσουν για να δουν πως θα τα αντιμετωπίσουν.
    Απλά εγώ ανέφερα για τη ΣΤΕΦ γιατί είμαι στεφίτης.
    Μην περιμένουμε να λυθούν τα προβλήματα που έχουμε αν δεν είμαστε μέσα να συμμετέχουμε στις γενικές συνελεύσεις των συλλόγων μας και το μεγαλύτερο μέρος των σπουδαστών μένει απ'έξω γιατί δεν χωράει να μπει μέσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος26/10/11 09:05

    ΠΑΙΔΙΑΑ!! κανονίστε, και ένα μικρόφωνο για να γίνει και μια συνέλευση της προκοπής στα 5-6 χρόνια που είμαι εδώ... το ίδιο ΜΠΑΧΑΛΟ γίνετε κάθε φορά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος26/10/11 18:15

    symfwnw apolyta me tous 2 teleytaious

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος26/10/11 21:02

    συμφωνώ με τον 18:15.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος26/10/11 21:11

    Παιδιά Προσοχή!!! Δεν πρόκειται για ''γενική ανεξάρτητη από τα κόμματα συνέλευση'' αλλά για ''γενική ανεξάρτητη από τα κόμματα διαμαρτυρία''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος26/10/11 21:12

    απλά έγινε ένα τυπογραφικό λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος27/10/11 12:07

    Ήταν η πιο πετυχιμένη συνέλευση που πραγματοποιήθηκε ποτέ στο ΤΕΙ μας και ο λόγος, επείδη αποτελούνταν απο ανεξάρτητους φοιτητές!Αυτο όμως που καταφέραμε όλοι μαζί ήταν τόσο σπουδαίο και έδωσε ,κατά την άποψη μου, ένα ηχηρό μήνυμα στις διάφορες παρατάξεις,που δεν ενδιαφέρθηκαν(για ακόμη μια φορά)και δεν πήγαν καν να διαμαρτυρηθούν για την αρχική,άδικη,απόφαση που πάρθηκε από το προεδρείο του ΤΕΙ.Το ληπηρό βέβαια είναι οτι παρ'όλη την ενημέρωση που έγινε και σε κάθε τμήμα αλλά και μέσω facebook,σχεδόν μια εβδομάδα πρίν απο την συνέλευση στις 25/10,ο αριθμός τον φοιτητών που προσήλθαν ήταν ναι μεν μεγάλος(περίπου 100 άτομα),αλλά όχι και αυτός που θα έπρεπε.Συκγεκριμένα,επειδή ανήκω στη ΣΔΟ,δεν ξεπερνούσαμε τα 20 άτομα!!!Ελπίζω στην επόμενη συνέλευση ο αριθμός να μεγαλώσει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος27/10/11 22:56

    Έτσι μπράβο!!!
    Ας βγει κανένας να τα πει!!!
    Οι γενικές συνελεύσεις είναι των συλλόγων και όχι του όλου του ΤΕΙ, όσο και αν θέλουν να τα διαστρεβλώσουν οι δύο οργανωτές των προηγούμενων γενικών συνελεύσεων, δηλαδή η παραταξη της Νέας Δημοκρατίας (ΔΑΠ-ΝΔΦΚ) και οι έτεροι αναρχικοί-αυτόνομοι-"αντιεξουσιαστές" που δεν έχουν ούτε ένα ένσημο του ΙΚΑ στην πλάτη τους και παρόλα αυτά θέλουν να αυτοαποκαλούνται ΙΚΑ._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος28/10/11 00:13

    POLU SWSTOS KAI O TELEYTAIOS...
    OI SYNELEYSEIS EINAI TWN SYLLOGWN
    NAI TA PROBLHMATA EINAI KOINA GIA OLOUS ALLA GIA AYTO YPARXOYN OI SYLLOGOI GT KAI EPIMEROUS KATHE SYLLOGOS EXEI TA DIKA TOY...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μεταξύ του δεύτερου και του τρίτου σχολίου υπήρχε άλλο ένα σχόλειο. Γιατί το αφαιρέσατε;
    Συνολικά τα σχόλια ήταν έντεκα και όχι δέκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. teilarblog1/11/11 11:35

    είχε μπει καταλάθος σε spam. το διόρθωσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία και κατά προτίμηση ούτε Greeklish! Επίσης για να μπορείτε να συζητείται πιο εύκολα αποφύγετε την επιλογή Ανώνυμος και κάντε χρήση της επιλογής Όνομα/Διεύθυνση url

Κακόβουλα σχόλια, υβριστικά, spam ή που θίγουν πρόσωπα θα ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ χωρίς καμία προειδοποίηση!

Διαβάστε τους όρους χρήσης του blog εδώ

.