12.10.11

"Σχετικά με την κάρτα σίτισης"

Καλησπέρα σας,

Εν όψη της κατάληψης θα ήθελα να ανφέρω ένα πρόβλημα που υπήρξε ,και πως θα πρέπει να φωνάξει κάποιος για αυτό και να μαθευτεί..

Ως γνωστόν για να έχουμε δικαιώμα δωρεάν σίτησης θα πρέπει να προσκομίσουμε κάποια σχετικά δικαιολογητικά,όπως είναι τα εξής :
1)Φωτοτυπία το πάσο / ή βεβαίωση σπουδών
2)Επικυρωμένο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
3)Επικυρωμένο εκαθαριστικό φορολογικής των γονιών μας.
4)Μια υπέυθυνη δήλωση για την αίτηση καθώς και μια φωτογραφία.



Η προθεσμία της ΠΑΛΙΑΣ κάρτας σίτησης έληγε στις 10/10/11 ημέρα Δευτέρα με απόφαση των υπευθύνων του γραφείου σίτησης.
Απο τις 10/10/11 θα πρέπει να έχεις βγάλει την ΝΕΑ κάρτα σίτησης για να μπορέσεις να σιτήσεις ΔΩΡΕΑΝ.
Διαφορετικά θα πρέπει να πληρώσεις το ποσο τών 2 ευρώ για να μπορέσεις να φας αυτό που όλος ο Ελληνικός Λαός πληρώνει για να το έχεις ΔΩΡΕΑΝ..
Το πρόβλημα που έιναι τώρα..
Η κατάληψη άρχισε στις 6/10/11 ημέρα Πέμπτη ,αφήνοντας αυτά τα θέματα στον αέρα..Οι υπέυθυνοι σίτησης δεν ενημέρωσαν και δεν πήραν την πρωτοβουλία να μετάφερουν την λήξη της προθεσμίας λίγο αργότερα για να μπορούν οι φοιτητές να έχουν το ΝΟΜΙΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ της ΔΩΡΕΑΝ ΣΙΤΗΣΗΣ και να κάνουν τα χαρτία τους..Η διαδικασια έκδοσης της νέας κάρτας σίτησης ξεκινησε στις 28/09/11 ημέρα Τετάρτη αφήνοντας μόνο ένα περιθώριο τών 6 εργάσιμων ημερών (μέχρι την ημέρα της κατάληψης )για την προσκόμηση των δικαιολογιτικών.

Φτάνοντας στο τελικό συμπέρασμα θα ηθελα να σας ενημερώσω πως και να θέλατε να μαζέψετε τα χαρτία και να είστε εντός ορίων δεν γίνεται γιατί από Δευτέρα 10/10/11 τα Κ.Ε.Π βρίσκονται υπο κατάληψη από τους εργαζόμενους..Πράγμα το οποίο δεν σας αφήνει να βρείτε τα χαρτία που χρειάζοντε όπως πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
Όπως καταλαβαίνετε κανένας δεν έκατσε να το σκεφτεί ότι πολύ φοιτητές σήμερα πλήρωσαν για κάτι που έπρεπε να είναι ΔΩΡΕΑΝ...(Προσωπικά το γλίτωσα το χαράτσι αλλα θα ήθελα να σας ενημέρωσω πως μόνο 300 άτομα έχουν κάνει την διαδικάσια μέχρι στιγμής..Πολυ πιθανόν να είναι οι περισσότεροι εστιακοί.)

Ντρόπη και αίσχος στους υπευθυνους γιατί δεν δίνουν παράταση στην λήξη των παλιών καρτών..Ισως θα έπρεπε να πάμε την Πέμπτη μια κατάληψη στο εστιατόριο της σχολής..

Συμφοιτητής

3 σχόλια :

  1. Ανώνυμος12/10/11 13:48

    diladi den mporoume na kanoume karta sitisis twra?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/10/11 14:08

    γιατι λετε χαζομαρες αφου το γραφει ξεκαθαρα μεσα στη σελιδα του τει για την καρτα σιτησης...Το Τμ. Σπουδαστικής Μέριμνας εκδίδει κάρτες σίτισης όλο το ακαδημαϊκό έτος....να κοιτατε καλυτερα και μετα να κατηγορειτε...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @15:08

    Φαντάζομαι πως ο συνάδελφος αναφέρεται στην λήξη της παλιάς κάρτας σίτισης ότι έπρεπε να πάρει παράταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία και κατά προτίμηση ούτε Greeklish! Επίσης για να μπορείτε να συζητείται πιο εύκολα αποφύγετε την επιλογή Ανώνυμος και κάντε χρήση της επιλογής Όνομα/Διεύθυνση url

Κακόβουλα σχόλια, υβριστικά, spam ή που θίγουν πρόσωπα θα ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ χωρίς καμία προειδοποίηση!

Διαβάστε τους όρους χρήσης του blog εδώ

.