10.10.11

"Σχετικά με το πάσο"

Καλησπέρα,
παίρνω το θάρρος να σας γράψω βλέποντας ποσο δημοκρατικά λειτουργεί το blog και δημοσιεύει όλες τις απόψεις.
Σχετικά με το πάσο λοιπόν, δυστυχώς ο άκρατος αριστερισμός και λαικισμός έχει τυφλώσει κάποιους συναδέλφους και κάποιους "συναδέλφους" και αποφεύγουν να δούν έστω και ένα θετικό στοιχείο γύρω τους.
Να πώ λοιπόν πως ως γνωστόν με την νέα διαδικασία δηλώνουμε ένα κατάστημα της αλυσίδας Γεςρμανός για να το πάρουμε και καταβάλλουμε αυτο το 2 και 46. Πολλοί λοιπόν έσπευσαν να καυτηριάσουν αυτό το ποσό και την διαδικασία.
Να πώ όμως το εξής, σαν φοιτητής που το έζησα, πόσοι συνάδελφοι κάθε χρονο και ενώ εχουν ξεκινήσει την πρακτική τους χάνουν μια ημέρα εργασίας μόνο και μόνο για να πάνε και να στηθούν στην ουρά της γραμματείας;
Πόσοι και πόσοι συνάδελφοι δεν έχουν χαλάσει ένα ημερομίσθιο και κάτι σε τραίνα και Κτελ ώστε να έρθουν στο ίδρυμα μόνο και μόνο για να στηθούν στην ουρά της γραμματείας και να πάρουν το πάσο;
Mήπως λοιπόν είναι κοροιδία να αναφερόμαστε στα 2,46 την στιγμή που τόσα χρόνια πολλοί απο εμάς ξοδεύουν πολλοί περισσότερα για να πάνε και να το πάρουν;
Επίσης κάποιοι λένε πως μία ιδιωτική εταιρία έχει τα στοιχεία μας, επίσης μια ασυναρτησία, αφού ο Γερμανός παραλαμβάνει κλειστούς τους φακέλους και απλώς τους μοιράζει στους φοιτητές.
Όσο και αν κάποιοι κλείνουν τα μάτια η διαδικασία ειναι πολύ καλύτερη απο πρίν. Ένα ακόμα στοιχείο είναι πως πλέον παίρνουν πάσο αποκλειστικά όσοι δικαιούνται και όχι όποιος βρεθεί με δελτίο μέσω κομματικής παράταξης ή γνωστών. Είναι άδικο για εμάς και τους γονείς μας να πληρώνουμε φόρους που πάνε ακόμα και σαυτό το μηδαμινό πράγμα για ανθρώπους που δεν το δικαιούνται.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας,
Χρήστος

38 σχόλια :

  1. Ανώνυμος10/10/11 18:08

    mlkies 2.60 apo kathe foithth einai polla fraga afiste tis mlkies

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10/10/11 18:26

    Ελα ρε, εδινες κατω απο 2.5€ για τις φωτογραφιες? Για πες που να παμε και εμεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10/10/11 18:33

    prospathoun oso ginetai na apodesmesusoun to panepistimio apo oso ginetai perissoteres douleiesk na s trwne siga siga ta teleutaia sou lefta!pou ksereis oti avrio methavrio o germanos ws idiotis dn tha s zitisei na se gamisei gia na pareis to paso?se ligo tha se trexoun stin cocacola gia na pareis pistopoiitiko gennisews k tha synexisete na lete "e siga mwre pio eukolo einai k pio fthino,mia xara"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος10/10/11 18:42

    Το οτι έχει Γερμανό και στην πιο μικρή πόλη της Ελλάδας αυτό δε λέει κάτι??? Δεν είναι πιο εύκολο για κάποιον αν λείπει να το πάρει απο τον τόπο κατοικίας του? Και αν είναι πολλά τα 2.60 για πάσο τα 3.50-4 για καφέ που δίνετε συνέχεια, είναι λίγα? Έλεος! Σκεφτείτε πρώτα και μετά μιλάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος10/10/11 18:43

    stin manas paw kai tis vgazw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος10/10/11 18:54

    Nα κάνουμε έρανο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χρήστος10/10/11 19:05

    @1833 δυστυχώς η coca-cola κλεινει τα εργοστάσια και κάποιοι μένουν άνεργοι, αλλα σε οτι μας αφορά αυτά που γράφεις ανάγονται στην σφάιρα των μελλοντολογικών προβλέψεων, δεν μπορώ λοιπόν να συμφωνώ μαζί σου για κάτι που ίσως γίνει κάποτε. Προς το παρόν βλέπω ένα σωστό μέτρο και το επικροτώ. Και να πώ πως ο Γερμανός δεν είναι ακριβώς μια ανώνυμη ιδιωτική εταιρία, ανήκει στον ΟΤΕ, η διοίκηση του οποίου ορίζεται απτο κράτος ώς μεγαλομέτοχος, ως τώρα τουλάχιστον, θα μπορούσαν να τα μοιράζουν τα υποκαταστήματα του ΟΤΕ αλλα είναι λιγότερα και όχι παντού ενώ Γερμανό έχει και στο χωριό μου. Παρακαλώ σκεφτείτε και σχολιάστε, μην έχετ δόγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χρήστος10/10/11 19:10

    Eπίσης να ευχαριστήσω απο βάθους καρδίας τον φίλο @18.43 που θέλει να βγάλει και στην μάνα μου πάσο... Αυτό σημαίνει αλλυλεγγύη! :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος10/10/11 19:26

    OTE edw kai para poly kairo file m exei papsei na einai dimosio edw kai 2 xronia poso malon o germanos Y.G i mana s vgazei tis kalyteres fotografies @ton vlk me tin mana t

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χρήστος10/10/11 19:30

    Δεν διαβάζεις τι γράφω και έχεις προβλήματα. Δεν ειπα οτι είναι δημόσιο, είπα ότι βγαίνει διοικηση απτο δημόσιο. Τα σχόλια για την μάνα μου είναι κομμάτι της ελευθερης ανταλλαγής ιδεών που προωθεί και η κατάληψη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. μ αρέσει που λέτε για τις φωτό,οι φωτό κάνουν 6 ευρώ οι 4 κ για το πάσο θέλεις μία την οποία βάζεις την ίδια κάθε χρόνο συνεπώς πιο φθηνά μας έβγαινε,άσε που τα 2.46 είναι τιμή γνωριμίας για πότε θα δίνουμε 5+ ευρώ ούτε θα το καταλάβουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος10/10/11 19:34

    oxi apla prowtho tin mana sou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος10/10/11 19:35

    με το ταλέντο που έχετε όλοι στην μαντεία γιατι χαραμίζεστε στο ΤΕΙ; Αφού τα ξέρετε όλα για το μέλλον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χρήστος10/10/11 19:37

    Στην προώθηση θα μείνεις...Στο ΤΕΙ καμιά δεκαετία μέχρι να σε διαγράψουν... Δεν πειράζει υπάρχουν και άλλες δουλειές... Καλή συνέχεια! (όπως βλέπεις εγω σεβομαι την μητερα σου και δεν την πιάνω στο στόμα μου, έτυχε η γυναίκα να έχει αλητάμπουρα γιο...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος10/10/11 19:38

    Gustarw na perimenw stin seira gia to paso para na dwsw fraga stous roufianous tis larisa.- +1 gia osous symfonoun

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος10/10/11 19:40

    ποιους ρουφιανους της Λάρισας ρε αδερφέ? βγάλτο στην πόλη σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Το πρόβλημα Χρήστο σε ότι αφορά την τιμή, είναι κυρίως ηθικό. Η ιστορία έχει δείξει πως ότι άρχισε να κοστίζει, ποτέ δεν έμεινε εκεί ακόμα και αν αρχικά σύμφερε όλους.

    Από την στιγμή που σήμερα κάνει 2,45 το πάσο, κανείς δεν σου υπόσχεται πως του χρόνου, δεδομένου των συνθηκών της Ελλάδος, δεν θα κάνει 5 ευρώ.

    Επίσης σχετικά με τον Γερμανό, έγινε μειοδοτικό διαγωνισμός. Δηλαδή ο Γερμανός φυσικά και πήρε χρήματα γιαυτή την ιστορία.
    Τέθεται ένα ζήτημα κατά το πόσο όλο αυτό συμφέρει. Λεφτά στον Γερμανό... Λεφτά από τους σπουδαστές για το πάσο...

    Υπάρχουν ένα σωρό Δημόσιες υπηρεσίες που μένουν αναξιοποίητες. Τα Κ.Ε.Π. για παράδειγμα που υπάρχουν αν δεν κάνω λάθος παντού. Στις νομαρχίες...ξέρω γω.

    Δεν καταλαβαίνω την εμπλοκή του Ιδιωτικού τομέα.

    Επί τους ουσίας θα ήθελα να δω πόσο ξοδεύτηκαν και για τον διαγωνισμό ώστε να δούμε αν το φετινό σύστημα άξιζε τα λεφτά του όντως.

    Σχετικά με τις φωτογραφίες, πρέπει να πούμε και μια άλλη πικρή αλήθεια, είναι αλήθεια πως πολλοί φέτος ίσως να μην πληρωσαν κάποιο Φωτογραφείο. Σκεφτείτε τις οικονομικές συνέπειες για τα φωτογραφεία. Κατά μέσο όρο το κάθε φωτογραφείο θα χάσει από 50-100 ευρώ. Θα μου πείτε ποιος χέστηκε, αλλά δεν είναι έτσι. Είναι μικρομεσαίοι επαγγελματίες και καταστρέφονται από κάτι επιχειρήσεις όπως ο Γερμανός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος10/10/11 19:44

    a.k.a roufianoi,lamogia,theioi,nonoi opous tous kserei o kathenas adelfe min kolas stin leksh :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Χρήστος10/10/11 19:47

    @dimitris σεβομαι απόλυτα την γνώμη σου γιατί μου απαντησες με επιχειρήματα και πολιτισμένα. ξεκινόντας απο το τελευταίο να σου πώ πως σήμερα το πρωι στο Γερμανο που πήγα να το πάρω, ένα μικρό σχετικά δούλευαν 5 ατομα...Μήπως βοηθάμε και εκεί τελικά; Για τους φωτογράφους συμφωνώ αλλα σκέψου και πόσα ζητάνε στις ορκωμοσίες και σε κλέβουν σε μία ευχάριστη στιγμή σου! Τώρα για τα ΚΕΠ, συμφωνώ απόλυτα αλλα δεν μπορώ να θεωρήσω και αρνητικό την μέθοδο του Γερμανού αφου τα ΚΕΠ έχουν πολυ΄σοβαρότερα πραγματα να ασχοληθούν απτο να μοιράσουν πασο. Θα βγεί το ποσο που πήρε ο Γερμανός και θα κρίνουμε. Για τα 5 ευρώ μου φαίνεται εξαιρετικά απίθανο ειδικά στις συνθήκες που επικρατούν, το ποσο το τωρινό είναι υπεραρκετο θεωρώ, αν τώρα αυξηθεί φυσικά και θα το κατακρίνω. Με βαση τα τωρινά όμως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος10/10/11 19:48

    re mitso ti mlkies les ta fwtografia douleuoun mono apo gamos kai tetoies mlkies apo tin stigmh pou vgika psifiakes fwtografikes elaxistoi tis ektyponoun

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος10/10/11 19:54

    10/10/11 19:38


    Esi o magkas o bourtzovlaxos ela na se deixo egw ti paei na pei larisinos roufianos gamw to spitaki sou kargiolako ela kai tha se perimenw me anoixtes agkalies kai tin sideroverga na se perilavo ena xeraki mpas kai matheis arxidaki na ektimas tin poli pou vriskese kai se filoxeni.Ama den sou aresei na sikotheis kai na figeis na pas pisw sto kotetsi pou zouses na se piasei karkinos kai na PSOFISEIS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @19:48 Μη βρίζεις καταρχήν. Προφανώς θα σε σβήσουν μόλις το δουν...

    Εν πάση περιπτώση τα ισοπεδώνεις όλα. Ξέρω ΠΑΡΑ πολλούς που πηγαίναν για φωτογραφία σε φωτογραφεία. Είναι δικαίωμα του καθενός.

    Χρήστο δεν μαρέσει που επικρατεί η άποψη γενικότερα στα Υπουργεία, ότι δεν γίνεται πολύ καλά στο Δημόσιο, να το πετάμε σε έναν Ιδιωτη να βρει λύση.

    Το ποσό όπως είπες είναι όντως υπεραρκετό. Αντίστοιχες κάρτες (χωρίες βέβαια τη λωρίδα ασφαλείας) βγάζει και το ΚΤΕΛ τσάμπα! Τέσπα, όταν κάτι άρχισε να χρεώνεται ποτέ δεν έμεινε εκεί. Το πάσο λογικά θα πάρει τον δρόμο που πήραν οι "εκπτωτικές κάρτες για νέους" στυλ Youth card. Θα στηρίζεται από μεγάλες επιχειρήσεις που θα προσφέρουν έκπτωση αλλά θα έχουν διαφημιστικά και εμπορικά έσοδα.

    Το βλέπω να πάει προς τα εκεί...Και είμαι απαισιόδοξος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. *sorry ξέχασα όνομα πάνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Χρήστος10/10/11 20:02

    αν δώ πως πάει προς τα εκεί @do να ξέρεις θα είμαι ο πρώτος που θα το καυτηριάσω, προς το παρόν όμως αντιμετωπίζω το όλο μετρο θετικά αφού μονό και μόνο οι φίλοι που γλίτωσαν τραίνα και ΚΤΕΛ είναι υπεραρκετοι. Σαυτό που λες για το δημόσιο συμφωνω αλλα δεν εννοουσα αυτό για τα ΚΕΠ, θέλω να πω πως επειδή όλη η δουλεια γίνεται μέσω διαδικτυου απο εμάς και στον Γερμανό απλά το παραλαμβάνεις θεωρώ πως δεν αξιζει να χαραμίζεται ατομο που θα μπορο΄υσε να εξυπηρετει παππουδες και γιαγιαδες απλα για να μας δίνει ένα φακελάκι και να βάζουμε μια υπογραφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος10/10/11 21:20

    Ανόητοι και παρορμητικοί νέοι.
    Δείτε εδώ να βγάλετε τις παρωπίδες του τρέντοαναρχισμού που σας δέρνει.
    http://www.youtube.com/watch?v=_UVWpvFyvzQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος10/10/11 21:41

    10/10/11 21:20
    2pramata exo na sou po!!!
    1.ELEOS!!!
    2.sobaro atomo milaei....!!!!!
    sta related videos....milaei o idios me titlo..."doksologoume to PASOK kai to sotira mas G.Papandreou"....
    den sxoliazo allo...mou pesan ta malia!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος10/10/11 21:53

    1 kafes= 3,5e
    1 poto= 6-7e
    1 gyros= 2,5 eos 3e
    1 paso=2,5e

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Χρήστος ΤΠΤ10/10/11 21:54

    Παιδιά, ας μην ψάχνουμε ποιοί βγαίνουν χαμένοι από τη νέα διαδικασία γιατί ξεφεύγουμε από το θέμα. Αληθεύει ότι για να σου χορηγηθεί πάσο πρέπει να αποδεχθείς το νόμο-πλαίσιο ή μας παραμυθιάζουν οι σκοπιμότητες περί αυτού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος10/10/11 23:12

    Alitheueu=i kai to leei stous orous xrisis pou kaneis tik gia thn diadikasia eksagwgis neou pasou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος11/10/11 01:43

    Τα στοιχεία μας έχουν δηλωθεί μέσω τον καρτοκινητών. χαχαχαχα
    Στήσανε το σκηνικό με την κάρτα του πολίτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ο "Χρήστος" που ανέβασε το κείμενο είναι ΠΑ.ΣΟ.Κ. και Προβοκάτορας. Επίσης περνάει πολύ ωραία τη λογική του Υπουργείου Παιδείας και της Διαμαντοπούλου. Μπράβο "Χρήστο"!!! Τελικά έπιασαν τόπο τα λεφτά που σου δίνουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Γιαννης Χ11/10/11 10:08

    Καλημερα παλικαρια το πασο παρολο που εγω δεν μπορω να το παρω μια χαρα ειναι και λειτουργει και στο εξωτερικο οσον αφορα το γερμανο πρπει να με δουλευετε η να Ζειτε σε δικο σας ροζ συννεφακι σορρυ παλικαρια που θα σας στο χαλασω αλλα εταιριες ειναι μεσα στο πανεπιστημιο απο τοτε που δημιουργηθηκαν εαν θελετε παραδειγματα δειτε κυλικειο (εκτος εαν δεν σας πειραζει επειδη περνετε τον μαπα καφε)φωτοτυπιες(5 λεπτα το σκονακι) λεσχη (ποιος μπορει να φαει με 2 ευρω εξω ) μπορω να συνεχισω εαν θελετε απο τοτε που ημουν στο τει εχουν περασει χιλιαδες αλλα ποτε δεν διμαρτυρηθηκε κανενας εκτος των αλλων το να αντιδρας σε κατι τετοιο για μενα ειναι να ψαχνεις αφορμη για να αντιδρασεις στο νεο νομο εκτος εαν ειστε κοπαδι απο ζωα φωναζει ο βοσκος και τρεχεται στο μαντρι .....

    Και τελος θα σας πω και κατι εξωφρενικο παλικαρια παλιοτερα δεν ξερω για τωρα πουλουσαν ταινιες προγραμματα και τραγουδια σε cd μεσα στον κεντρικο διαδρομο του τει ..........μονο μαυρους και πακιστανους δεν ειχε το τει μας αλλα δεν ειδα ποτε κανεναν να διαμαρτυρεται (και για να προλαβω μερικους δεν ειμαι ρατσιστης.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Χρήστος11/10/11 10:29

    @7,54 Αρχικά, δυστυχώς λεφτά δεν μου δινουν, αν μου έδιναν δεν θα ήμουν σε αυτό το κωλοχανείο με συμφοιτητές ζάδια σαν εσένα... Απαντάω επιθετικά όπως εσυ μου απευθύνεσαι. Δεύτερον, το τι είμαι εγώ δεν νομίζω πως είναι δικό σου θέμα,αντίθετα είναι δικό σου θέμα να μου πείς σε τι ακριβώς διαφωνεις. Την ταμπέλα του προβοκάτορα βαλτην εκει που ξερεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Aγαπητέ συμφοιτητή Χρήστο αναγνωρίζω την προσπάθειά σου να γράψεις ένα κείμενο με το οποίο θες να υπονομεύσεις την γενική Συνέλευση και να θολώσεις τα νερά σχετικά με το πάσο.
    Δύστυχος για εσένα, δεν τα καταφέρνεις , ΌΧΙ απλά γιατί δεν απαντάς στο ερώτημα : " Τί κάνει όποιος διαφωνεί με το νέο νόμο? " καθώς όπως θα έπρεπε να ξέρεις στους όρους και τις προυποθέσεις της υποβολής αίτησης για πάσο αν δεν δέχεσαι το νέο νόμο δεν σου επιτρέπεται να βγάλεις πάσο , αλλά και γιατί δεν παραθέτεις το απλό ερώτημα : " Πως γίνεται δηλαδή , να μην επιτρέπεται σε κάποιους να πιστεύουν κάτι και ποινικοποιείται η σκέψη τους με το να μην έχουν δωρεάν μετακινήσεις? Πως γίνεται να καταργείται η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΙΔΕΩΝ , ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΑΣΥΛΟ?"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Χρήστος11/10/11 12:19

    @al
    Αρχικά δεν βλέπω πουθενά στα όσα γράφω να αναφέρομαι σε συνέλευση ή σε οτιδήποτε άλλο πέραν του πάσου οπότε δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς μου λές, εγώ απλά επισήμανα μερικά καλά στο θέμα του πάσου. Μιας και το αναφέρεις όμως, δηλαδή όταν έπαιρνες το παλιό πάσο, επιδή δεν tickαρες κάποιο κουτακι αποδοχής όρων και προυποθέσεων σημαίνει πως δεν δεχόσουν τον νόμο; Και κάτι ακόμα σαν γενική παρατήρηση, το πάσο είναι κομάττι των νόμων της τροτοβάθμιας εκπαίδευσης. Ή λοιπόν αποδέχεσαι στο σύνολο του τον νόμο και αγωνίζεσαι να υποδείξεις τα λαθος στοιχεία κατ εσε ή δεν δέχεσαι καθόλου τον νόμο. Δεν γίνεται αντίσταση με αποδοχή μονο των ευεργετικών για εμάς νόμων. Αυτό είναι βόλεμα... Κατι που εσείς λέτε πως μισείτε. Κάνω λάθος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος11/10/11 12:23

    και δεν νομίζω πως οι ιδέες διακινούνται καλύτερα όταν έχεις φθηνότερο εισητήριο λόγω πάσο...εντελώς ξεκάρφωτο αυτό που έιπες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Καταρχάς δεν θα έπρεπε να πληρώνουμε κανένα ποσό για την έκδοση του πάσο, διότι εμπεριέχεται και εννοείται στην "δωρεαν παιδεία". Αν τώρα επιβάλλεται να δωθεί ένα συμβολικό ποσό για την παραλαβή του, θα προτιμούσα τα χρήματα αυτά να τα εισπράτει το Τ.Ε.Ι. και καμία άλλη ιδιωτική ή δημόσια επιχείρηση.
    Άν, όπως πολύ σωστά αναφέρθηκε παραπάνω, τα έσοδα απο κυλικείο, φωτοτυπίες, πάσο κ.α. τα έπαιρνε το Τ.Ε.Ι. ενδεχομένως και με έμμεσο τρόπο να μπορούσε να εξασφαλίσει μερικούς έκτακτους εκπαιδευτικούς, που ο αριθμός τους έχει μειωθεί κατά πολύ φέτος και κατά συνέπεια η ποιότητα των σπουδών μας, αλλά και το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων που μέχρι και το προηγούμενο εξάμηνο στεκόταν απέναντί μας.
    Με λυπεί το γεγονός να ακούω 20χρονους να υπολογίζουν την ταλαιπωρία στην μετακίνησή τους και στην αναμονή ουρών, όταν η ταλαιπωρία που μας περιμένει δεν έχει προηγούμενο,να γράφτουν greeklish, και να μην μπορούν να εκφραστούν χωρίς ύβρις...Και κλείνω την παρένθεση αυτήν.
    Προσωπικά δεν πρόκειται υπό αυτές τις συνθήκες ούτε καν να εμφανιστώ στον "Γερμανό", όταν θα ξέρω πως κατα κάποιο τρόπο θα έχω συμβάλλει στην απόλυση εκπαιδευτικών, στην στοίβαξη των φοιτήτων στις γεμάτες αίθουσες και το να δώσω την χαρά σε παντός τύπου εταιρίες να επωφελούνται από την αποσύνθεση της παιδείας.
    ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΞΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ, ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΛΑΚΩΣΕΙ, έτσι το αισθάνομαι το Τ.Ε.Ι. ...
    σπίτι μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος13/10/11 14:29

    ε μην βγάλεις πάσο τότε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία και κατά προτίμηση ούτε Greeklish! Επίσης για να μπορείτε να συζητείται πιο εύκολα αποφύγετε την επιλογή Ανώνυμος και κάντε χρήση της επιλογής Όνομα/Διεύθυνση url

Κακόβουλα σχόλια, υβριστικά, spam ή που θίγουν πρόσωπα θα ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ χωρίς καμία προειδοποίηση!

Διαβάστε τους όρους χρήσης του blog εδώ

.