13.10.11

Πεταμένα λεφτά σε Δαπάνες και πιστώσεις από το ΤΕΙ Λάρισας...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΘΕΜΑ!

Σε καιρούς οικονομικής ύφεσης στην τριτοβάθμια, μειώσεις στους έκτακτους εκπαιδευτικούς κ.ο.κ. βλέπουμε στο Διάυγεια του ΤΕΙ Λάρισας αποφάσεις για δαπάνες και λεφτά από εδώ και από εκεί!

Συγκεκριμένα:





ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΠΙΣΤΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΙΑΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΦΟΡΗΤΟΥ Η/Υ (RECHARGEABLE BATERY PACK) ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΤΗΣ ΣΤΕΦ ΤΟΥ ΤΕΙ/Λ
ποσό: 200,00 

Πραγματικά θα θέλαμε να ξέρουμε τι μπαταρία έχει αυτό το laptop που κάνει 200ευρώ!! Καθώς και τι σημαίνει η φράση "για τις ανάγκες του τμήματος"; Ότι το laptop ανήκει σε καθηγητή και το χρησιμοποιεί για τις ανάγκες του τμήματος;

ΔΑΠΑΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΜΠΕΤΟΝ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΕΡΟΜΠΙΚ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΤΕΙ/Λ.

Υπάρχουν 3 σχετικές αποφάσεις για αυτή τη δαπάνη με την κάθε μία να έχει ποσό:
470,00 ευρώ ,703,18 ευρώ, 790 ευρώ !

Υπολογίστε εσείς το σύνολο για να έχουμε αίθουσα αερόμπικ...Γιατί ως γνωστόν είμαστε και πολύ trendy και μόνο το αερόμπικ μας λείπει!



ΔΑΠΑΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΤΕΙ/Λ.
ποσό:615,00 ευρώ!
  

(μπορείτε να βρείτε τις αποφάσεις στο site της Διαύγειας για το ΤΕΙ Λάρισας)

Μέσα σε αυτές τις δαπάνες παρουσιάζουν ενδιαφέρον και οι δαπάνες για τις μετακινήσεις είτε καθηγητών σε συνέδρια είτε ομιλιτών προς συνέδρια/εκδηλώσεις του ΤΕΙ μας. Μέσα στη κρίση μας τουλάχιστον οι μόνιμοι καθηγητές και το Δ.Σ. ας παίρνουν καμιά φορά και το τρένο ή το ΚΤΕΛ για να πάνε εκεί που θέλουν. Δεν είναι ανάγκη να πληρώνουμε κάθε φορά αεροπλάνα ή την βεντζίνη τους.

Επίσης με αυτά και με αυτά, ξέρατε εσείς ότι το ΤΕΙ Λάρισας έχει παιδικό σταθμό; Ε τώρα το μάθατε!


8 σχόλια :

  1. Ανώνυμος13/10/11 22:59

    Επειδή προφανώς παλικάρι δεν το γνωρίζεις οι προκηρύξεις των θέσεων πρέπει να δημοσιευτούν σε μια τουλάχιστον τοπική εφημερίδα σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο. Φυσικά αυτό κοστίζει και δεν χρειάζεται πλέον αφού όλα μπορούν να βρίκονται στο δίκτυο. Για τόλμησε όμως να ζητήσεις αλλαγή του νόμου για να δεις πως θα αντιδράσουν οι εκδότες.
    Αυτά για να μαθαίνετε και κάτι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάναμε μια έρευνα και έχεις δίκιο γιαυτό. Σευχαριστούμε για την ενημέρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος13/10/11 23:05

    Μου φαίνεται ότι βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος. Χτες σε συνέντευξη ο Κος Τσίπρας είπε για κονδύλια του Υπουργείου Εξωτρεικών για απόρρητες δαπάνες ύψους κάτι 88 εκ. ευρώ.
    Θα μας τρελάνουν; Οι δαπάνες των εφημερίδων και του φούρνου για τον Παιδικό Σταθμό μας έβλαψαν. Να φύγουν τώρα ΟΛΟΙ οι προδότες και πρώτος πρώτος ο ΠΡΩΤΟΣ, αφού τα χει κάνει όλα ρημαδιό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @23:05

    Δεν αντιλέγω πως έχεις δίκιο. Αλλά από εδώ που είμαστε αυτά που βλέπουμε οφείλουμε να τα λέμε και να τα ξέρουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος13/10/11 23:08

    ο παιδικός σταθμός είναι για τους εργαζόμενους στο ΤΕΙ.Έλα τώρα μην τα ξεφτιλίζουμε κι'όλα,δεν είναι η μοναδική υπηρεσία που το παρέχει.Δεν γνωρίζω βέβαια αν των άλλων υπηρεσιών τους έχουν κλείσει ή είναι ανοιχτοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εντάξει για το παιδικό σταθμό δεν λέμε τίποτα αρνητικό, είναι απλά απορίας άξιο ότι υπάρχει! Και επιπλέον δεν ξέρουμε που βρίσκεται... Αλλά δεν στεκόμαστε εκεί, καλά κάνει και υπάρχει, άμα εν τέλη υπάρχει και λειτουργεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος13/10/11 23:34

    παιδία χρόνια τώρα βλέπω αυτές τις στήλες είναι να γελάς εκεί παει η χρηματοδότηση δλδ στο Κοκκορα και μ'άρεσει που λέγετε και διαύγεια ...καντε ένα καλύτερο search καί θα βγάλετε λαβράκια βασικά αυτος ο τύπος πρέπει να είναι η πιο λαμογίστικη φάτσα που έχω δει στη ζωή μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο παιδικός σταθμος υπάρχει....Όταν μπήκα το 2005 στο τει υπήρχε νομίζω και τότε.Βρίσκεται κοντά στους σταύλους της ζωικής.Μπροστά από το κτίριο που υπάρχουν μέσα ολα τα γεωργικά μηχανήματα.Αλλά εγώ προσωπικά δεν το είδα να λειτουργεί ποτέ.Και κάποια εξάμηνα πήγαινα αρκετά συχνά εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία και κατά προτίμηση ούτε Greeklish! Επίσης για να μπορείτε να συζητείται πιο εύκολα αποφύγετε την επιλογή Ανώνυμος και κάντε χρήση της επιλογής Όνομα/Διεύθυνση url

Κακόβουλα σχόλια, υβριστικά, spam ή που θίγουν πρόσωπα θα ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ χωρίς καμία προειδοποίηση!

Διαβάστε τους όρους χρήσης του blog εδώ

.