3.10.11

Κάλεσμα για Γενική Συνέλευση την ΠΕΜΠΤΗ στις 11 στο Μεγάλο Αμφιθέατρο

Προσοχή, η ανάρτηση διορθώθηκε! Η Γενική Συνέλευση θα γίνει την Πέμπτη!

Έπειτα από τα τελευταία γεγονότα ...ΌΧΙ αυτά που αναμεταδίδουν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (τύπος , τηλεόραση) αλλά τα πραγματικά γεγονότων που εξελίσσονται ειδικά τον τελευταίο μήνα, δηλαδή από την έναρξη της εξεταστικής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, θέτουμε επιτακτική ανάγκη για πραγματοποίηση Γενικής Συνέλευσης με θέμα ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ (ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ- ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ- ΑΝΕΡΓΟΙ- ΦΟΙΤΗΤΕΣ- ΜΑΘΗΤΕΣ) ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΔΟΛΟΦΩΝΙΑΣ!!

Συνάδελφοι συμφοιτητές μας περνούν στον ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΗΝΑ ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ –ΑΓΩΝΩΝ-ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ-ΑΚΤΙΒΙΣΜΩΝ… σε ένα μαύρο σκηνικό μάχης και πολέμου που έχει κηρύξει το παραπάνω τρίπτυχο.

ΚΡΑΤΟΣ (ή ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ένα και το αυτό): Οι κατασταλτικοί μηχανισμοί του κράτους (ματ- ασφαλίτες – διάδες -δελτάδες – ζητάδες κτλ) έχουν ως σκοπό να τρομοκρατήσουν τον λαό για να τον διώξουν από τους δρόμους που του ανήκουν, με την αστυνομική βαρβαρότητα. 

Ενδεικτικά ακολουθούν:

2009: http://youtu.be/f5a0Vigxmss
2010: http://youtu.be/xr4YF02ZS9w
2011: http://youtu.be/6-QAhMJtUI0
http://youtu.be/DiFZuqGvj84
http://youtu.be/khLEJ000WAg
http://youtu.be/ydbZ0eQJo2s
http://prezatv.blogspot.com/2011/10/videos.html

ΜΜΕ: Εξυπηρετώντας πάντα τα συμφέροντα των μεγαλοεπιχειρηματιών, των μεγαλοεργολάβων και των τραπεζιτών (για αυτούς που δουλεύουν δηλαδή ΠΑΣΟΚ,ΝΔ και ΛΑΟΣ) ύστερα από έναν ολόκληρο μήνα καταλήψεων τα αιτήματα των αγωνιστών συναδέλφων μας, τα αιτήματα δηλαδή του φοιτητικού κινήματος, αποσιωπούνται συστηματικά και μεθοδευμένα από όλα τα κανάλια. Σκοπός τους να αποδυναμωθεί το φοιτητικό κίνημα και να συνεχιστεί η ‘κανονικότητα’ και η ‘ομαλότητα’ που ζούμε.




ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: Τόνοι χαρτιού δεν χωράνε τα εγκλήματα που καθημερινά διαπράττει το ΠΑΣΟΚ σε όλους τους τομείς και με όλους τους τρόπους. Ένα από τα τελευταία αποτελεί και έγκλημα εναντίων της ελευθερίας της έκφρασης και της ελεύθερης διακίνησης ιδεών (εφαρμογή κατάργησης ασύλου). Η Διαμαντοπούλου Άννα Υπουργός παιδείας νομοθέτησε να μην λαμβάνει πάσο κανένας φοιτητής ο οποίος δεν συμφωνεί με το νέο νόμο πλαίσιο.

http://paso.minedu.gov.gr/InfoMaterial

Ας αφήσουμε σε δεύτερη σημασία το γεγονός ότι αυτός ο φοιτητής που διαφωνεί με το νέο νόμο για την παιδεία δεν θα πληρώνει 1,60 αλλά 2 ευρώ πήγαινε έλα ΤΕΙ. ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΠΗΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΞΥΛΟΦΟΡΤΩΝΕΙ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΩΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΩΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ…

Για τους παραπάνω λόγους καλούμε σε ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΣΤΙΣ 11:00.


Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ!!!

ΚΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΝΑ ΘΕΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.

That until there no longer
First class and second class citizens of any nation
Until the colour of a man\'s skin
Is of no more significance than the colour of his eyes –

That until the basic human rights
Are equally guaranteed to all,
Without regard to race –
ΒΟΒ MARLEY ( War )


ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΕΙ Λάρισας

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : εδώ και μέρες προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε με τον γραμματέα της ΔΑΠ, η οποία κάνει κουμάντο στα Διοικητικά Συμβούλια με αποτέλεσμα να έχουμε λιγότερες από 10 Γενικές Συνελεύσεις τα τελευταία χρόνια (όσες πραγματοποιήθηκαν, πραγματοποιήθηκαν λόγο μαζικής προσέλευσης του κόσμου σε ανεξάρτητα ή αυθόρμητα καλέσματα και σε περίοδο που η ΔΑΠ δεν είχε αυτοδυναμία). Η απάντηση ήταν πως κάποια στιγμή θα κάνουν ΔΣ και θα δούνε.

ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ:2011 (ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ-ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ ΧΙΛΗΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΙΕΖΟΥΝ ΚΙ ΕΜΑΣ)



Η συγκεκριμένη ανακοίνωση επιβεβαιώθηκε και διορθώθηκε σήμερα από μέλος της Αριστερής Ενότητας.

15 σχόλια :

  1. Ανώνυμος3/10/11 16:33

    θα γινει σιγουρα γενικη συνελευση;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/10/11 20:46

    KAI TI THA KERDISOUME.....??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος3/10/11 21:01

    το blog και καλά είναι ανεξάρτητο έτσι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος3/10/11 22:17

    @21:01 γιατί έχασε την αντικειμενικότητα του επειδή δημοσίευσε κάλεσμα της ΑΡ.ΕΝ; Ακόμα και της ΑΡ.ΕΝ να είναι χαίρομαι που μπορώ να διαβάσω κατι διαφορετικό (και πιο ενημερωτικό) από τις από τις αφίσες ή τα φυλλάδια,που μου δείχνουν αγώνες που κάνουν υπέρ των δικαιωμάτων σου μέσω του "χίλια χείλια" και του lost,ΔΑΠ και ΠΑΣΠ. Από 'κει και πέρα κάντε τα κουμάντα σας να πατήσετε αύριο στην συνέλευση και να πείτε την γνώμη σας και όχι να γκρινιάζετε μετά για το αν έκλεισε η σχολή ή όχι χωρίς να έχετε κάνει καν τον κόπο να συμμετάσχετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παρείσακτος3/10/11 22:50

    Έννοια σας και μια χαρά παίζετε το ρόλο σας μέσα στο σύστημα... Φροντίστε να κλείσετε το ΤΕΙ, αυτό θέλει κι η εξουσία... ΞΥΠΝΑΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. η συνέλευση είναι τελικά για πέμπτη στις 11 στο μ.αμφιθέατρο.απο αρεν.θα θέλαμε επίσης το σχόλιά σας πάνω στο κείμενο.ευχαριστουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος3/10/11 23:32

    Παρείσακτε αν θέλεις μπορείς να πας στην συνέλευση (την Πέμπτη τελικά όπως είπε και και ο/η από πάνω) και να μας ανοίξεις τα μάτια με την εμπεριστατωμένη σου άποψη σχετικά με τις προσταγές και τις προσμονές της εξουσίας.Μοιράσου αυτόν τον πλούτο με τους συναδέλφους σου μην τον κρατάς μόνο για σένα. Ειδεμή σώπασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παρείσακτος4/10/11 00:54

    Όταν μια παράταξη θέλει να κάνει κατάληψη σε ένα ίδρυμα για να διαμαρτυρηθεί απέναντι στην καταστολή, με θεματολογία "όλοι οι άνεργοι-μαθητές κτλ για να ανατρέψουμε το κατεστημένο", στέλνει συναδελφικούς χαιρετισμούς σε μια γυναίκα-θύμα τροχαίου ανάγοντάς την σε σύμβολο και άλλα συναφή, τότε καταντά γραφική. Σαν αποτέλεσμα, δίνει άλλοθι και λόγω ύπαρξης στους πιο "χλιδάτους" του συστήματος (ΠΑΣΠ, ΔΑΠ κτλ). Ειλικρινά, πότε υπήρξε ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ σχετικά με το κλείσιμο μιας σχολής; Ή επειδή κρύβεστε πίσω από την μη συμμετοχή των περισσοτέρων; Αυτή είναι η άμεση δημοκρατία που πρεσβεύετε;
    Την Πέμπτη δεν θα έρθω στην Συνέλευση, όχι γιατί την απαξιώνω, αλλά γιατί δουλεύω.
    Και ποτέ μην μπερδεύεις την σιωπή με την απουσία άποψης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΓΑΘΩΝΑΣ4/10/11 02:01

    Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΟΥ δεν πήγαινε διακοπές και έπαθε τροχαίο, διαδήλωνε και ο ζητάς μοτοσικλετιστής οδήγησε την μηχανή του κατά πάνω της. Το πιο σημαντικό όμως ημιμαθή(= επικίνδυνος λόγω των απόψεων σου και των συμπερασμάτων σου), επίμονε και είρωνα συμφοιτητή μου "Παρείσακτε", είναι ότι η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΟΥ ήταν αγωνίστρια επί χούντας. Τέλος είχε πιαστεί και βασανιστεί επί χούντας βάναυσα με αποτέλεσμα μεγάλη ζημιά στο σημείο του αυτιού της(στο ίδιο σημείο με το οποίο προσγειώθηκε στην άσφαλτο μετά το χτύπημα του μπάτσου).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος4/10/11 09:03

    wraia ola auta omws h suneleush telika 8a ginei tin pempth standar? gt egw prepei na er8w apo katerinh gia na tin parakolou8isw. parakalw kapoios pou na gnwrizei kati 100% uparxei na mou pei?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. συνάδελφε ανώνυμε 4/10/11 09:03. Όπως όλοι μας γνωρίζουμε το όργανο που παίρνει απόφαση για να μην γίνουν μαθήματα με σκοπό να γίνει Γενική Συνέλευση, είναι τα Διοικητικά Συμβούλια.Στα διοικητικά Συμβούλια στο ΤΕΙ Λάρισας έχει αυτοδυναμία(κάνει ότι θέλει) η ΔΑΠ.Εμείς θα κάνουμε την προσπάθεια να μιλήσουμε με τους Υπεύθυνους καθηγητές κάθε σχολής για να αναβληθούν τα μαθήματα την Πέμπτη και ώρα 11 προκειμένου να μπορέσουν όλοι οι φοιτητές να συμμετάσχουν στην Γενική Συνέλευση. ΑΝΑΜΕΙΝΑΤΕ ΓΙΑ ΝΕΟΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Παρείσακτος4/10/11 19:20

    @Αγάθωνα

    Ομολογώ ότι δεν ήξερα την ιστορία της. Σ'ευχαριστώ που μου την υπέδειξες. Ότι και να έγινε, είναι σοβαρό επιχείρημα υπέρ της κατάληψης; Έχει κάτι να κάνει το αν εμποδιστούν φοιτητές, λιγότερο ή και καθόλου πολιτικοποιημένοι, να παρακολουθήσουν τα μαθήματά τους; Υπάρχουν άλλοι χώροι όπου μπορεί κάποιος να ασκήσει πολιτική δράση...

    Αυτά και δεν επανέρχομαι. Καλή επιτυχία στην συνέλευσή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος4/10/11 20:45

    eleossssss ti gnt me auta ta programmata.... ka8e 2 meres allazoun

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. sugnwmi paidia gia poia katalipsi milate? to parapanw kalesma einai prwta kai kuria gia GENIKI SUNELEUSI to an tha ginei katalipsi den to proapofasizei kaneis, alla vrisketai o foititikos sulogos(diladi kai to tonizw auto OLOI EMEIS OI FOITITES) kai mesw tis GENIKIS SUNELEUSIS pairnontai oi apofaseis gia tis opoies draseis kai morfes agwna....min kollate oloi molis akoute katalipsi....kai stin teliki as parevretheite na peite tis apopseis sas sti GENIKI SUNELEUSI.Kai oso gia to ti tha kerdisoume pou rwtaei kapoios sunadelfos parapanw ...rwtaw: kai ti kerdizoume hwris na kanoume to paramikro?....einai pragmatika paralogo ean ehoume mathima na trehoume apo opoio meros tis elladas menoume kai otan ehei geniki suneleusi na menoume ametohoi dinontas etsi to katallilo edafos parataxeis tupou dap kai pasp na ehoun ton pliri elegho twn foititwn?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία και κατά προτίμηση ούτε Greeklish! Επίσης για να μπορείτε να συζητείται πιο εύκολα αποφύγετε την επιλογή Ανώνυμος και κάντε χρήση της επιλογής Όνομα/Διεύθυνση url

Κακόβουλα σχόλια, υβριστικά, spam ή που θίγουν πρόσωπα θα ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ χωρίς καμία προειδοποίηση!

Διαβάστε τους όρους χρήσης του blog εδώ

.