9.10.11

Ανακοίνωση - Κάλεσμα του Συντονιστικού Κατάληψης

Λάβαμε ένα e-mail - κάλεσμα από το συντονιστικό της κατάληψης.
Είναι το παρακάτω έτσι ακριβώς όπως μας το στείλανε.

"Καλουμε οποιον σεβεται τις δημοκρατικες και ανοικτες προς ολους διαδικασιες να ερθει σημερα το βραδυ να κοιμηθει στην καταληψη ή αυριο 7:00 το πρωι. Σας καλουμε να προστατεψετε την αποφαση της γενικης συνελευσης που μονο απο νεα γενικη συνελευση μπορει να αλλαξει πραγμα που εχει οριστει για την επομενη πεμπτη. Ας γνωριζει ο οποιοσδηποτε θελησει να σπασει την αποφαση της γενικης συνελευσης με μη δημοκρατικο τροπο,,ειτε ειναι ο καριεριστας προεδρος του ιδρυματος μαζι με ενστολα καθαρματα και εισαγγελεις ειτε αυτος ειναι οργανομενα τσιρακια παραταξεων μαζι με μπραβους της νυχτας(οπως φερνουν στα παρτυ τους που μετατρεπουν το τει σε κεντρο κρεπαλης με εισοδο, για να βγαλουν φραγκα,λες και τους ανηκει. Ή οπως κανουν κατα την διαρκεια των εκλογων οπου τις περισσοτερες ψηφους τις παιρνει αυτος που εχει τους καλυτερους μπραβους.)
 Θα μας βρουν απεναντι τους ! ! !
 • Λιγα ακομα λογια για την γενικη συνελευση

Η γενικη συνελευση που καλεσε πριν την εξεταστικη το ΔΣ ,η μαλλον δυο απο τους εκπροσωπους του, εκαναν την συνεδριαση σε καφετερια. Nα σημειωθει εδω οτι το ΔΣ πρεπει να ανακοινωνει για τις συνεδριασεις του ετσι ωστε να παρεβρισκετε οποιος φοιτητης επιθυμει πραγμα που ποτε δεν γινετε στο τει λαρισας.Ετσι λοιπον καλεστηκε αυτη η συνελευση.Το σκηνικο κατα την διαρκεια της ,γνωστο. Eπικρατει διαμαχη αναμεσα στις παραταξεις με προαποφασισμενα πλαισια απο κομματικα γραφεια και παραμεριζεται η αποψη των φοιτητων ενω οταν περναμε στην ψηφοφορια για τον τροπο παλης τα στρατιωτακια της ΔΑΠ οπου κανενας τους δεν ειχε ανοιξει το στομα του ως εκεινη την στιγμη ψηφιζουν τον μεγαλο τους αρxηγο-Φυρερ.Η ΔΑΠ στο πλαισιο της μιλαει για κινητοποιησεις μετα την εξεταστικη. Μετα την εξεταστικη ομως η γραμμη του κομματος αλλαζει εκ των εσω.’ Nα σπασουμε τις καταληψεις οπου υπαρχουν, να παραδοθουμε στις ορεξεις του υπουργειου και των εταιριων’.Ετσι το εξαμηνο αρχιζει κανονικα χωρις φυσικα να καλεσουν γενικη συνελευση για να αποφασισουν οι ιδιοι οι φοιτητες .Κατω απο αυτες τις συνθηκες καλεστηκε η δευτερη συνελευση.Η ΔΑΠ Î! Δεν τ ην αναγνωρισε παρολο που το αμφιθεατρο ηταν ασφυκτικα γεματο. Παρολα αυτα μελη της μπηκαν και ψηφισαν κανονικα.Σε αντιθεση με την προηγουμενη συνελευση ο κοσμος μιλαει μεταξυ του ανταλλασονται αποψεις για σχεδον δυο ωρες και καταδικαζεται απο το συνολο των φοιτητων ο νομος πλαισιο και ψηφιζεται καταληψη μεχρι την αλλη πεμπτη(για περισσοτερες πληροφοριες διαβαστε την πρωτη ανακοινωση)
• Ο ιδεολογικος προσανατολισμος του νομου πλαισιου Μετα απο τεραστια προσπαθεια και καταστολη, κρατος και αφεντικα εχουν καταφερει να εκφυλισουν τελειως το εργατικο κινημα με αποτελεσμα στους χωρους δουλειας να επικρατει καθεστος τρομοκρατιας (βλεπε ανασφαλιστη κακοπληρωμενη εργασια-απολυσεις λογο συνδικαλιστικης δρασης).Εδω και πολλες δεκαετιες και εχοντας κατωχηρομενο το φοιτητικο ασυλο οι φοιτητικοι αγωνες βρισκονται στο προσκηνιο προσπαθοντας να διαταραξουν την σιωπη που επικρατει στην κοινωνια.Οι φοιτητες με το υπαρχον συστημα παιδειας οσο προβληματικο και αν ηταν αυτο, ειχαν την πολυτελεια του ελευθερου χρονου,πραγμα που τους εδινε την ευκαιρια να διαβασουν να σκεφτουν να συζητησουν να καταλαβουν και να αμφισβητισουν.Αυτη την πολυτελεια του ελευθερου χρονου σκοπευουν να αποτελειωσουν.Πολυτελεια που δεν εχουν οι μαθητες που αναγκαζονται να ανταγωνιζονται ο ενας τον αλλον διαβαζοντας ατελειωτες ωρες για να παρουν μια καλη θεση στην σκαλα της ταξικης ανελιξης-ξεφτιλας.Πολυτελεια που εννοειτε οτι δεν εχουν και οσοι εργαζονται.
Σε αυτο σκοπευει η ενταντικοποιηση των σπουδων το Ν+2 και οι διαγραφες.
Κυνηγα συνεχεια την επιβιωση απο το σχολειο στο πανεπιστημιο απο το πανεπιστημιο στον στρατο και μετα στην δουλεια, κοθολου χρονος για σκεψη και για αμφισβητηση.Δεν δικαιουμαστε να αποφασιζουμε για τιποτα.
 ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΟΥ
 ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ Τ.Ε.Ι ΛΑΡΙΣΑΣ"

64 σχόλια :

  1. Ανώνυμος9/10/11 13:52

    tha imatse oloi ekei!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9/10/11 14:10

    ^ και οι 50...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος9/10/11 14:24

    δε κανετε λίγο πιο νωρίς τη συνέλευση λέω εγώ ούτως η άλλος δέν εχετε μαζική συμμετοχή μη χάσουμε και 2η πέμπτη και πούμε πάπαλα στό εξάμηνο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Na anoiksete to TEI lew egw, alla kai tosoi alloi.

    Kakomathimena. Thelete kai kataskoinwsi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος9/10/11 15:00

    αυτό είναι ανακοίνωση συντονιστικού κατάληψης μετα απο γενική συνέλευση ή ανακοίνωση ακροαριστερής φατρίας;
    Στο κόκκινο νερό οποιος θέλει κατασκηνώσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος9/10/11 15:40

    Που θα κοιμηθειτε?
    Πανω στο γρασιδι? θα εχετε σκηνες και αιωρες κιολας?
    Κουνια που σας κουναγε...
    Για κοιταξτε τουλαχιστον μολις τελειωσετε την κατασκηνωση σας να μαζεψετε και ολες τις βρωμιες που θα αφησετε στον χωρο του ΤΕΙ, απο αποφαγια μεχρι δε ξερω κ εγω τι αλλες ακαθαρσιες.

    Και ναι, ως ανωνυμος θα το στειλω γιατι ανωνυμος ηταν κ αυτος που εστειλε το μαιλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος9/10/11 15:45

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος9/10/11 15:58

    η λυση ειναι μια και μοναδικη την δευτερα ολοι εξω απο το ΤΕΙ να καλεσουμε την αστυνομια για παρανομη επιβολη αποδοχης καταληψης συμφωνα με το αρθρο 330 πκ και 281 του αστικου κωδικα ητοι

    να ανοίξει το ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ από παράνομη κατάληψη του από παρείσακτα εξωγενή και εσωγενή στοιχεία σύμφωνα με το άρθρο 330 του ΠΚ και του άρθρου 281 του ΑΚ οπου η παράνομη βία διώκεται αυτεπάγγελτα.
    Το πλημμέλημα τούτο συνίσταται στον εξαναγκασμό ενός άλλου, να πράξει ή να παραλείψει ή να ανεχθεί κατιτί, που δεν υποχρεούται, με τη χρησιμοποίηση σωματικής βίας ή απειλής είτε σωματικής βίας είτε άλλης παράνομης πράξης ή παράλειψης.Είναι δε παράνομη η απειλούμενη πράξη ή παράλειψη, όταν είναι αντίθετη με έναν απαγορευτικό ή επιτακτικό κανόνα δικαίου, οποιυδήποτε κλάδου, γραπτού ή ρυθμικού.
    "'Οποιος χρησιμοποιώντας σωματική βία ή απειλή σωματικής βίας ή άλλης παράνομης πράξης ή παράλειψης έξαναγκάσει άλλον σε πράξη, παράλειψη ή ανοχή για τις οποίες ο παθών δεν έχει υποχρέωση τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών, ανεξάρτητα αν το απειλούμενο κακό στρέφεται εναντίον εκείνου που απειλείται ή κάποιου από τους οικείους του."
    Σύμφωνα με άρθρο 330 του ΠΚ, για την παράνομη βία, με φυλάκιση μέχρι δύο χρόνια τιμωρείται όποιος χρησιμοποιώντας σωματική βία ή απειλή σωματικής βίας ή άλλης παράνομης πράξης ή παράλειψης, εξαναγκάζει κάποιον άλλον, να πράξει ή να παραλείψει ή να ανεχθεί κατιτί, για τα οποία δεν υπάρχει υποχρέωση του παθόντος και ανεξάρτητα από το αν το κακό που απειλείται στρέφεται εναντίον αυτού που απειλείται ή κάποιου από τους οικείους του. Το πλημμέλημα τούτο συνίσταται στον εξαναγκασμό ενός άλλου, να πράξει ή να παραλείψει ή να ανεχθεί κατιτί, που δεν υποχρεούται, με τη χρησιμοποίηση σωματικής βίας ή απειλής είτε σωματικής βίας είτε άλλης παράνομης πράξης ή παράλειψης.Είναι δε παράνομη η απειλούμενη πράξη ή παράλειψη, όταν είναι αντίθετη με έναν απαγορευτικό ή επιτακτικό κανόνα δικαίου, οποιυδήποτε κλάδου, γραπτού ή ρυθμικού. Ακόμα και στην περίπτωση που ο δράστης έχει δικαίωμα να τελέσει το κακό που απειλεί, παράνομη θεωρείται η απειλή, όταν στην συγκεκριμένη περίπτωση αποτελεί κατάχρηση δικαιώματος, κατά το άρθρο 281 του ΑΚ. Ο δράστης πρέπει να ξέρει, πως η απειλούμενη πράξη ή παράλειψη είναι παράνομη και να θέλει έτσι να εξαναγκάσει τον άλλο, να πράξει ή να παραλείψει ή νύ ανεχθεί κάτι που δεν υποχρεούται. Και ενδεχομένως δόλος είναι αρκετός. Αν η σωματική βία ή απειλή ασκήθηκαν, αλλά δεν πραγματοποιήθηκε ο εξαναγκασμός, υπάρχει απόπειρα (ΑΠ 1334/1987 ΠοινΧρ ΛΗύ 100, ΑΠ 1201/1986 ΠοινΧρ ΛΣΤ 1023, ΑΠ 1347/1984 ΠοινΧρ ΛΕύ 358, ΑΠ 1577/1981 ΠοινΧρ ΛΒ 677).
    Προστατεύεται το δικαίωμα του ατόμου να αποφασίζει και να ενεργεί κατ΄ ελευθέρα βούληση. Δεν απαιτείται δικαιοπρακτική ικανότητα του παθόντος αρκει να αισθάνεται το αποτέλεσμα της βίας κ.λ.π..Τα μέσα για τη τέλεση του εγκλήματος της παράνομης βίας αναφέρονται περιοριστικά. Είναι υπαλλακτικώς μικτό έγκλημα, δηλαδη μπορεί να τελεσθεί είτε δια βίας είτε δια απειλών είτε και με τα δύο αυτά μέσα. Παράνομη είναι η πράξη ή παράλειψη, όταν δεν υφίσταται υποχρέωση νομική ή ηθική. Απαιτείται δόλος έστω και ενδεχόμενος. Η παράνομη βία διώκεται αυτεπάγγελτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος9/10/11 16:15

    mprabo paidia!!!makari na imoun kai go sti larisa na erxomoun!!!epitelous mia katalipsi me ousia apo fitites gia to kalo ton fititon...kai oxi apo paratakseis.... kai oso afora aftous pou thelou na anoiksei i sxoli gia to "kalo" ton fition ena exo na po...anoikste ta matakia sas kai ksefigete ligo apo tis grammes ton kommaton pou akoloutheite...ola afta den ginonte gia na perasoun kalaoi fitites kai na kanoun party kai diakopes....gia ena kalitero abrio stin ekpedefsi kai stin zoi ginonte... prepei na agonistoume oloi mazi kai na diekdikisoume ena kalitero abrio... diabste ligo ti ginete kai parapera... oute sto eksoteriko tha briskoume douleia giati kai kei etsi einai... kai gia osous poun pos anoiko stin aristera...tha tous prolabo kai tha po pos den anoiko pouthena... mia apli aganaktismeni fititria eimai pou blepei pos den iparxei melon pouthena an sinexisoun etsi ta pramata... odeboume pros ergasiako kai koinoniko meseona... ksipniste epitelous!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος9/10/11 16:20

    ποσο ανοητος εισαι ρε φιλε πως θα βρεις δουλεια οταν στα φοιτητικα σου χρονια αντι να κανεις εργασειες εκανες παρτι πω τι να πω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος9/10/11 16:22

    Opios thelei na kanei mathima kai na parei ena skatoxarto epeidi ton diagrafoune POLI sidoma prepei DE KAI KALA na einai komatoskilo.Stamatiste re me autin tin karamela exei geusi apo akatharsies pleon.Mathima theloume na kanoume na teleiosoume na parw to ptuxio mou kai na tiligo girous.Esas ti sas KOFTEI?Den to katalaveno.Kai den dexome na mas kolate tabeles apo AXRISTA KAI ILITHIA KOMATA.Exw dikia mou apopsi logika kai krisi den me kateuthinei kaneis !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος9/10/11 16:28

    9/10/11 16:22 συμφονω απολυτα θελω το πτυχιο οπως ειναι 19 επιπεδα κατω να τυλιγω σαντουιτσ καφεδες τυροπιτες εγω ετσι το θελω οποιος θελει καταληψη ας μην κανει μαθημα εγω θελω να κανω ελατε την δευτερα να καλεσουμε την αστυνονμια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος9/10/11 16:35

    Μας απειλούνε κιόλας ότι θα τους βρούμε μπροστα μας δλδ με βία δεν θα μας αφήσουν να διεκδικήσουμε το δικαίωμά μας να μην χαθεί το εξάμηνο ? Ως τώρα έλεγα ότι οκ μέχρι την πέμπτη και μετά το ανοίγουμε αλλά μετά από αυτή την ανακοίνωση ... Αύριο θα είμαι εκεί ... Άιντε με τον κάθε καθυστερημένο που νομίζει πως το ΤΕΙ του ανοίκει ... Άκου εκεί πάνε να μας τρομάξουν να μην διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας ? Αυτά μάγκες αλλού...
    Το ΤΕΙ ανοίκει στους σπουδαστές του και σε καμιά μειοψηφία δεν θα επιβάλει με το έτσι θέλω τη γνώμη της ....
    Υ.Γ. Αν υπήρχε κράτος το Τει αύριο το πρωί έπρεπε να είναι ανοικτό και να μην χρειάζεται να πάμε απλοί σπουδαστές για να το ανοίξουμε ... Αλλά αυτά γίνονται σε κανονικά κράτη εμείς είμαστε κωλοχανίο και ο καθένας κάνει ότι γουστάρει ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος9/10/11 16:37

    παιδια ακουστεμε σας παρακαλω οσοι παμε αυριο το πρωι στο ΤΕΙ ας παρουμε ολοι το 100 ανωνυμα να τους καταγγειλουμε οτι δεν μας αφηνουν να κανουμε μαθημα 10 αναρχικοι ειναι απλο ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΟ 100 ΑΝΩΝΥΜΑ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος9/10/11 16:55

    ean toso poli thelete na tligete girous pate se ena xartopolio kai parte xarti...den xriazete na spatalate to xrono sas... kai afiste emas pou to xarti mas theloume na exei aksia na diekdikoume ta dikeomata mas. kai otan me to kalo to paroume to xarti mas pou tha exei aksia tha erxomaste na trome girous apo sas!to tei anoikei se olous.kai se aftous pou thelous katalipsi kai se aftous pou den theloun... kai stamatiste epitelous aftes tis xazomares me tous mpatsous...kribeste piso apo ta foustania tou fasismou san 3xrona...eleos! an toso poli thelete anoixti sxoli pate stis sinelefseis kai psifiste.kanenas den ekleise ti sxoli me to etsi thelo kai i sinelefsi itan anoixti gia olous.telos tha ithela na po pos mono esas pou thelete kai kala na kanete mathima blepo na brizete..otan anoikse i sxoli den eida kanenan apo aftous pou ithela kleisti ti sxoli na dimartirete giati poli apla sebastikan tin epithimia ton fititon.kante loipon kai seis afto to aplo an den mporeite na skefeite ti einai kalitero gia sas KAI makroprothesma.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος9/10/11 17:00

    oi perisoteroi pou krazete tous katalipsies, parevrethikate sti sineleusi pou itan tin pempth???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος9/10/11 17:03

    aurio oloi ekei gia na sinexisi i katalipsi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος9/10/11 17:05

    δεν ειχαμε κανενα λογο να παρευρεθουμε σε μια παρανομη συνελευση χωρις νομικο αντικρυσμα και να αποδεχτουμε κιολας την παρανομη καταληψη ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΘΕΛΕΤΕ ΑΝΑΥΘΜΙΣΜΕΝΑ ΠΤΥΧΙΑ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΜΕΤΑ ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος9/10/11 17:13

    opos thelei ipobathmismeno ptixio as paei se kanena iek na to parei. emeis theloume afto pou mas aksizei. opote mporeis na figeis esi kai oi omoideates sou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος9/10/11 17:14

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος9/10/11 17:16

    εγω θελω το πτυχιο μου οπως ειναι τωτα αν δεν γουσταρεις σικω και φυγε εσυ και ξαναελα οταν γινει πιο ανωτερο.καλα ρε κοπανε δεν φτανει που το παρνεις τσαμπα μιλας κιολας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος9/10/11 17:22

    xaxaxxaxaxax...mono gia gelia eiste pou thelete afto to ptixio pou pan na sas plasaroun....xaxaxaaxa..kai na ksereis pos mia xara plironeis.... den plironeis niki?fagito?metafora?fototipies?paso?kai kirios FOROUS...axxaxaxxa mipos mas kanoun kai xari????eleos!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος9/10/11 17:23

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος9/10/11 17:26

    xaxaxaxa...milame gia poli gelio omos...xaxaxax otan den exoume ti na poume to girname stin epithesi...xaxaxaxaxa kai mi stenaxoriesai to onoma mou ksero na to grafo se perisoteres apo mia gloses!kai oxi mono to onoma mou... :)axaxaxaxaxa kai me atoma pou exoun tetoia antimetopisi(den exoun epixirimata gia na me antimetopisoun) den prokite na katso na asxolitho...eisai aksios tis miras sou...lipame...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο δυσλεκτικός που έστειλε το e-mail ας μάθει πρώτα να βάζει τόνους,σημεία στίξης και γενικά συντακτικό και μετά να έχει την απαίτηση για ανώτερο πτυχίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος9/10/11 17:28

    τελειαα! κατασκηνωση ακουω!θα αναψουμε και φωτια??θα εχει και BBQ? ρε δεν κοβετε τισ βλακειες λεω γω? ανοιχτ το τει και σε οποιον δεν αρεσει η ΕΞΟΔΟΣ ειναι απο κει...!! και στο κατω κατω αμα δεν σας αρεσει φυγετε και αφηστε εμας να φαμε τα μουτρα μας και να παρουμε ενα πτυχιο χωρις αξια!! εχετε προβλημα και με αυτο????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος9/10/11 17:31

    an thelete ptixio ipobathmismeno pate se iek kai afiste tous allous pou theloun ptixio tei na meinoun sto tei kai na palepsoun gi afto an xreiazete.den katalabeno gia poio logo na figoun aftoi pou theloun ptixio antaksio tis sxolis pou einai kai na min figoun aftoi pou theloun katotero?!?!?!?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος9/10/11 17:38

    Είναι δικαίωμά μου να πάω για μάθημα ? Είναι δικαίωμα σας να κλείνετε εκπαιδευτικά ιδρύματα ? Απλές ερωτήσεις κάνω ... Αν θέλετε να είστε σωστοί κάνετε αποχή και ο καθένας να υποστεί τις συνέπειες των πράξεών του...
    Εγώ και τόσοι άλλοι σπουδαστές γιατί να υποστούμε τις συνέπειες των δικών σας πράξεων ... Στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα κάνετε αποχή που είναι δημοκρατικό σας δικαίωμα και όποιος θέλει ακολουθεί απλά πράγματα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος9/10/11 17:39

    παιδιά,μήπως γνωρίζει κανείς αν θα ειναι διαθέσιμες η γραμματείες των τμημάτων μεσα στην εβδομάδα?Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος9/10/11 18:31

    ZHTHTAI : troxospito gia tin katalipsi arxise to kruo kai oi vroxes..episis ksila gia fotia..genitria,playstation,tileorasi,triplo kanape monon an metatrepete se krevati,H/Y k wifi hotspot
    Euxaristw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Γιαννης Χ9/10/11 18:38

    Λοιπον αρχικα ακουω οτι ολοι θελουν να παρουν πτυχιο αλλοι το θελουν να εχει αξια αλλοι νομιζουν οτι δεν θα εχει αξια.Λοιπον οσο αφορα εμενα σε ενα χρονο απο τωρα με διαγραφουν κανεις μα κανεις δεν μπορει να μου πει οτι δεν υπαρχει περιπτωση να χαθει το εξαμηνο κανεις δεν παιρνει την ευθηνη και ολοι υπογραφετε ανωνυμα λες και φοβαστε κατι ....
    Ναι προτιμω να παρω ενα πτυχιο και μετα να σερβιρω σουβλακια καφεδες και να ανεβω με την αξια μου σε ενα εργασιακο τομεα παρα να μην εχω τιποτα η να ανεβω μονο με ενα πτυχιο οπως γινοταν τωρα ....
    Αυτο που δεν καταλαβαινεται εσεις που ξεκινησατε την καταληψη ειανι πως εαν χαθει το εξαμηνο για αυτους που διαγραφονται θα τους καψετε τα χρονια που σπουδαζαν η κουραστηκαν για να φτασουν μεχρι εκει εαν αυτο δεν ειναι φασισμος τοτε τι ειναι (μεσα σε αυτα τα ατομα ειμαι και εγω που μετα απο 9 χρονια εφτασα στο σημειο να λεω οτι παω για πτυχιο )
    Ολες οι σχολες σταματησαν καταληψη και ειμαστε οι μονοι που κανουμε δειτε και λιγο παραεξω εκτος απο την παρτη σας
    Στο τελος καταληξατε να φυλατε την καταληψη 10 ατομα και οι υπολοιποι που ψηφισαν πινουν καφε οπως παντα....
    Κλασσικοι Ελληναρες ποτε θα καταλαβετε οτι το τει δεν εχει να σας προσφερει τιποτα δινει ενα χαρτι και πολυ αργοτερα και μακρυα απο αυτο θα δειξει ο καθενας την αξια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος9/10/11 18:43

    pes ta re gianni.Alla den prokeitai na katalavoune.Distixos tou exei dilitiriasei to mialo kai tin skepsi i parariga kai den vlepoune pos leitourgei i agora ergasias.Ean tha parei axia to ptixio tha sas perimenoun DEN.Ean den xerete tpt tha vreite douleia DEN kai as exete kai 10 ptixia me axia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος9/10/11 19:05

    re paidia mathete kai ligh orthografia,de kanei kako..thelete kai ptyxio...opws grafete ontws se gyradiko tha doulepsete...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος9/10/11 19:13

    παντως αν ολοι εμεις που γραφουμε εδω μεσα, που στελνουμε mail, που κανουμε καταληψεις, που λεμε παπαριες ασχολιομασταν εξίσου με τα μαθηματα της καθε σχολης αυτή την στιγμη δεν θα μασταν τελευταιοι των τελευταιων... Καλή συνέχεια όμως σαυτά που κάνουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος9/10/11 19:15

    [u]Αυριο ΟΛΟΙ το πρωι να ανοιξουμε το ΤΕΙ.[/u]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος9/10/11 19:32

    να δουμε πως θα γελατε οταν θα σας μπαγλαρωσουν οι μπατσοι αυριο και που κανατε καταληψη κατι καταφερατε κ εσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος9/10/11 19:44

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. A, kai kanena examino den 8a xa8ei me mia vdomada katalipsi, aman pia kai m auto pou mas ta xete prixei, profanws kai den 8a xa8ei to examino, opote adi na katafeugete se trampoukismous kai na fwnazete tous e8noprostates(mpatsous) 8a mporousate na deixete ligo sevasmo se auto to pososto pou psifise iper tis katalipsis kai na er8ete tin pempti kai na to anoixete me psifoforia, alla mia fora trampoukos, pada trampoukos ipo8etw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος9/10/11 19:48

    Τραμπουκισμός είναι και οι αποφάσεις 202 απο κάποιες χιλιάδες. Το γιατί δεν ήρθαν στην συνέλευση που αποφάσισες να κάνεις το σκέφτηκες καθόλου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος9/10/11 19:49

    meh symfwnw alla eisai sigouros oti den xanetai to examhno?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος9/10/11 19:50

    Τη λε ρε μαγκα Ορφέα έτσι αντιλαμβάνεσαι τη δημοκρατία εσύ ? Μπράβο μεγάλε επαναστάτη αγωνιστή ... Λοιπόν για να τελειώνει το θέμα και εγώ δεν έχω πρόβλημα με το αποβληθώ αλλά έχω πρόβλημα στο να χάσουν τζάμπα οι γονείς μου καμιά 3-4 χιλιάδες ευρό ωραία ? Με την τσέπη των γονιών μου δεν θα αφήσω κανένα αγωνιστή της πλάκας να παίξει ... Αν θέλετε να κάνετε κατάληψη πάτε κλείστε την δουλειά του πατέρα σας ... Άιντε μπράβο τη λέτε κιόλας σαν είστε κάτι και βρίζετε σπουδαστές χωρίς να ντρέπεστε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος9/10/11 19:52

    Λευτεριά στον Αγωνιστή ΟΕΡΦΕΑ. Μην τον βρίζετε...προστατέψτε τον. Σώζει το ΤΕΙ σας όπως ο Γιωργάκης σώνει τη χώρα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος9/10/11 19:56

    KUKLOFOROUN MINIMATA APO DAPITAS MESW KINITWN KAI LENE OTI AVRIO TO TEI ANOIGEI....ISXYEI KATI TETOIO...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ανώνυμος9/10/11 19:58

    Δεν υπάρχει λόγος να διαφωνούμε και να μαλώνουμε ... Αν οι κατάληψη είναι παράνομη το ΤΕΙ πρέπει να ανοίξει όλα τα άλλα με το πόσοι ψήφισαν (που πάλι πολύ λίγοι ήταν) δεν ενδιαφέρουν ... Δηλαδή αν στη κατάληψη αποφασιζόταν να είναι κλειστό για 20 χρόνια θα γινότανε ... Ή ακόμα χειρότερα αν αποφασιζόταν να σπάσουμε στο ξύλο τον πρόεδρο θα γινότανε ? Τη είναι αυτά ρε παιδιά ? Όταν κάτι είναι παράνομο είναι παράνομο τέλος δεν χωράει κάτι άλλο σε αυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ανώνυμος9/10/11 20:14

    ANOIGEI AURIO H OXI NA KSEROUME?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ανώνυμος9/10/11 20:17

    20:14

    Na sikotheis apo to krevati sou re kai na ertheis ekei stis 8 to proi na to anoixoume.Aman pia me tin adiaforia merikon.Etoima ta perimenete.Siko kai ela!
    Pos perimeneis na anoixei?Apo mono tou?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Γιαννης Χ9/10/11 20:24

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ανώνυμος9/10/11 20:29

    re mastwra dld na shkwthw na parw traino prwi prwi kai na vristw sygkroustw me sumfoithtes mou?mhpws na paiksoume kai mpounies?ti wraia....(eirwniko) estw anarxikous klp giati h dap den kalei ena d.s mas spasan ta ar... kai autoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ανώνυμος9/10/11 20:34

    Πέστα ρε Γιαννάρα έτσι είναι άντε να κάνουμε ένα ντού την Δευτέρα να τελειώνουμε με αυτές τις καταλήψεις και τους "αγώνες" χωρίς ουσία και στόχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Dimokratia gia mena file anonime einai oti akoma kai an se xalaei, sevazesai tin apofasi tis pleiopsifias. Einai 200 atoma pleiopsifia?Oxi. Itan 200 atoma pleiopsifia stin GS?Nai. Oi ipolipoi 150 pou ir8an kai psifisan kata malakes itan dld? Eseis ti eiste, magkes pou ka8este kai lete paranomi tin GS(pou akoma den mou exei pei kapoios giati einai paranomi) kai den ir8ate na psifisete kai twra 8elete me "dimokratikous" tropous na anoixete to tei tin deutera?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ9/10/11 21:00

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΟΝΟΙΕΣ ΑΠΟ ΔΑΠ ΟΤΙ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ανώνυμος9/10/11 22:06

    to oti pirazi foitites to ilektroniko paso ine oti pio ilithio akousa pragmatika de se xalai na skas 12 euro se fotografies ala se pirazi na vazis ilektroniki fotografia ke na exis paso pou isxii europaikos gia ftinoteres metakinis ke sto exoteriko.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Anonime apo panw, nomizw oti tous perisoterous tous peirazei to gegonos oti gia na vgaleis paso apodexesai to kainourgeio nomosxedio stous orous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ανώνυμος9/10/11 22:36

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ανώνυμος9/10/11 23:14

    ρε μάγκες τι σκάτε? γιατι δεν καλαμε αυριο εκτος απο τιν αστυνομια το Ροντουλη του ΛΑ.ΟΣ και τον πατριοτικο συνδεσμο?αυτοι μας στηριζουν εδω στη λαρισα.αυριο να ειναι ολοι παρων στη πυλη του ΤΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ανώνυμος9/10/11 23:47

    Oloi aurio sto TEI na spasei i katalipsi, na arxisoume mathimata epitelous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ανώνυμος9/10/11 23:51

    Καλέστε και τον Chuck Norris... Δεν υπάρχεται μερικοί... Καιεσύ συνάδελφε που στέλνεις και ξαναστέλνεις συνέχεια το 330 πκ και 281 του Α.Κ για ποιό λόγο δεν αναρτούσες το συγκεκριμένο Άρθρο όταν η ΔΑΠ έιχε κλείσει το Τ.Ε.Ι το απόγευμα της 31/08/11 όπου Γ.Σ συγκαλέστηκε μετά από 5 ή 6 μέρερς αν θυμάμαι καλά, για να αποφασίσουμε αν θα συνεχιστεί η καταληψη; Ε; Για ποιό λόγο; Δεν έχω τίποτα μαζί σου αλλά η αλήθεια να λέγεται.... Διότι και μένα η ΔΑΠ, σύμφωνα με το 330 πκ και 281 του Α.Κ, με εξανάγκασε, με έκανε να ανεχθώ κάτι που δεν υποχρεώμουν ( δηλ. έκανε κατάληψη και δε μπόρεσσα να γράξω το μάθημα που προοριζόταν να γραφτεί στις 1/09/11) μέχρι να καλέσει Γ.Σ από ένα Δ.Σ, όπου κανένας δε γνωρίζει ΠΟΤΕ έγινε, ΠΟΥ έγινε και από ΠΟΙΟΥΣ έγινε.... ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩ ότι είμαι ανεξάρτητος φοιτητής....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ανώνυμος10/10/11 01:27

    δαπαρα μεχρι το κοκκαλο!
    ζητω η δαπ!
    η καλυτερη φοιτητικη παραταξη εβερ.
    δαπαρα εσυ ξερεις μονο να κανεις καταληψεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ανώνυμος10/10/11 01:34

    Έξω οι παρατάξεις,απο την σχολή...
    Έξω όλα τα κομματόσκυλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ανώνυμος10/10/11 14:32

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ανώνυμος10/10/11 15:15

    kati atoma san k esena L einai p mas pane 200 xronia pisw.xrisimopiontas tin disleksia os upotimitiko sxolio eisai aksios tis moiras s.dixneis tin poiotita tis morfwsis s.Ntropi sou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ανώνυμος10/10/11 16:46

    οτι γουσταρουμε ρε θα το κανουμε το πτυχιο..ειτε εχει αξια ειτε δεν εχει...ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΦΟΤΙΑ Κ ΤΟ ΚΑΙΜΕ...κ το τει θα ανοιξη ειτε με το καλο ειτε με το ασχημο...μην επαναπαβεστε κ μην περειμενετε να εχει καλο αποτελεσμα η καταληψη ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ανώνυμος11/10/11 01:17

    αχ παιδια ελεος αν θελετε να τυλιγετε γυρους παρτε εφημεριδα κ ψαχτε να κατοχωρωσετε την δουλεια σας και αφηστε εμας που θελουμε ΠΤΥΧΙΟ κανονικο εστω κ σε κορνιζα κ οχι σε χαρτι τυλιγματος να το διεκδικησουμε...κ μην ξεχνατε μαζι με τα ξερα καιγονται κ τα χλωρα.κοινως,εσεις κατηγορειται αλλα καλως ή κακως οτι γινεται γινεται για ολους...γι αυτο τυλιξτε γυρους κ φερτε κ στα παιδια που ξημερωνουν στο τει...ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ κ εμεις θα σας προτιμισουμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία και κατά προτίμηση ούτε Greeklish! Επίσης για να μπορείτε να συζητείται πιο εύκολα αποφύγετε την επιλογή Ανώνυμος και κάντε χρήση της επιλογής Όνομα/Διεύθυνση url

Κακόβουλα σχόλια, υβριστικά, spam ή που θίγουν πρόσωπα θα ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ χωρίς καμία προειδοποίηση!

Διαβάστε τους όρους χρήσης του blog εδώ

.