12.10.11

"Περί δικαιολογητικών κάρτας σίτισης"

Νέο σπουδαστικό έτος και συνεπώς νέο Δελτίο Ειδικού Εισιτηρίου , όπως και νέα (αν ήδη έχει αποκτηθεί μία από προηγούμενο χρόνο) Κάρτα σίτισης.

Για να παραλάβεις λοιπόν αυτήν την πολυπόθητη Κάρτα σίτισης , απαιτούνται από τους φοιτητές κάποια δικαιολογητικά - έγγραφα που σύμφωνα με το επίσημο site (http://www.teilar.gr/students.php?fid=3) είναι 4. Μέσα σε αυτά τα 4 όμως ανήκει και το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.



Στις 8/1/2007 , με αριθμό πρωτοκόλλου ΔΙΑΔΠ/Α/28032/8-12-06 , εκδόθηκαν 3 κοινές υπουργικές αποφάσεις , σύμφωνα με τις οποίες αναζητούνται υποχρεωτικά από τις οργανικές μονάδες των Υπουργείων , των αυτοτελών Δημοσίων Υπηρεσιών , των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης α\' και β\' βαθμού και των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου 18 δικαιολογητικά μέσα στα οποία υπάρχει και το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
Διευκρινίζεται κιόλας ότι η έναρξη της υποχρεωτικής αυτεπάγγελτης αναζήτησης για τα πιστοποιητικά αρμοδιότητας του Υπουργείου Εσωτερικών - αστικής κατάστασης ορίζεται στην 1/1/2007.
Παρόλ\' αυτά , σε αυτό το γραφείο της \"σπουδαστικής μέριμνας\" , έχουν την απαίτηση να πηγαίνουν οι φοιτητές αυτό το έγγραφο.. Με λίγα λόγια \"γράφουν\" ό,τι έχει ανακοινώσει με επίσημο έγγραφο το Υπουργείο Εσωτερικών.
Τέλος , επισημαίνεται σε αυτό το έγγραφο που μπορεί ο οποιοσδήποτε να το βρει στο site του Υπουργείου Εσωτερικών ότι η μη εφαρμογή της παρούσας (δηλαδή της υποχρεωτικής αυτεπάγγελτης διαδικασίας) , αποτελεί πειθαρχικό παράπτωμα.

Θέλω να δω απλά πόσο καιρό ακόμα θα έχουν την απαίτηση να πηγαίνουμε δικαιολογητικά που πρέπει να ψάχνουν μόνοι τους βάσει νόμου...

Ας προσπαθήσουμε όλοι μας να μην τους κάνουμε το χατίρι και να μας στέλνουν σε κάθε Κ.Ε.Π.

Συμφοιτητής

3 σχόλια :

  1. Ανώνυμος12/10/11 13:00

    Afou kanate katalipsi gia to paso twra eukairia na kapsete to tei me aformi tin karta sitisis.TI PERIMENETE?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/10/11 16:06

    xaxaaxaxxaxaaxa.Avrio iparxei psofoforia omws re file kai vgenei apofash.trava psifise me to paso kai min krazeis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος12/10/11 19:51

    οι ανθρωποι της τελευταιας στιγμης ξαναχτυπισαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία και κατά προτίμηση ούτε Greeklish! Επίσης για να μπορείτε να συζητείται πιο εύκολα αποφύγετε την επιλογή Ανώνυμος και κάντε χρήση της επιλογής Όνομα/Διεύθυνση url

Κακόβουλα σχόλια, υβριστικά, spam ή που θίγουν πρόσωπα θα ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ χωρίς καμία προειδοποίηση!

Διαβάστε τους όρους χρήσης του blog εδώ

.