7.10.11

Ανακοίνωση του Συντονιστικού Κατάληψης !

ΓΙΑ ΟΣΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΕΜΠΤΗ

Ο νέος νόμος πλαίσιο καταργεί οριστικά το αυτοδιοίκητο των πανεπιστημίων αλλά για ποιό αυτοδιοίκητο μιλάμε….

Η πραγματικότητα στο Τ.Ε.Ι Λάρισας…

Η Δ.Α.Π-Ν.Δ.Φ.Κ. έχοντας αυτοδυναμία σε όλες τις σχολές δεν καλεί Γ.Σ. έτσι ώστε οι φοιτητές να μπορούν να αποφασίζουν για πράγματα που τους αφορούν άμεσα ενώ και οι άλλες δύο παρατάξεις που κατέχουν έδρες στο Δ.Σ δεν ασκούν καμία πίεση έτσι ώστε να καλεστούν Γ.Σ.
Το αποτέλεσμα είναι να έχουν απαξιωθεί πλήρως τα φοιτητικά όργανα από τους κομματικούς μηχανισμούς πριν ακόμα το επιδιώξει ο νέος νόμος-πλαίσιο.
Σε αυτήν την πραγματικότητα όσοι δεν μπορούμε να παραμένουμε αδρανείς σε όσα συμβαίνουν γύρο μας αποφασίσαμε να κλείσουμε την Πέμπτη την σχολή για να πραγματοποιηθεί Γ.Σ. και επιτέλους να ακουστεί η φωνή των σπουδαστών.



ΓΙΑ ΤΗΝ Γ.Σ
Καλέστηκε παν-τεικη συνέλευση επειδή πιστεύουμε ότι όλοι οι φοιτητές αντιμετωπίζουμε κοινά προβλήματα και ως τέτοια πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε. Το μεγάλο αμφιθέατρο βούλιαξε από κόσμο και ήταν η πρώτη συνέλευση που δεν επικράτησε η διαμάχη ανάμεσα στις παρατάξεις για καθαρά ψηφοθηρικούς λόγους , οι φοιτητές τοποθετήθηκαν και δόθηκε η ευκαιρία να ακουστούν πολλές και διαφορετικές απόψεις χωρίς προαποφασισμένα πλαίσια χωρίς οι φοιτητές να αντιμετωπιζόμαστε σαν απλοί ψηφοφόροι αλλά ως ενεργά υποκείμενα.

Έγινε ενημέρωση για το νέο νόμο-πλαίσιο έτσι ώστε όλοι να γνωρίζουν για το τι μας περιμένει.
Το σώμα του φοιτητικού συλλόγου αποφάσισε σχεδόν ομόφωνα ότι είναι ενάντια στο νέο νόμο-πλαίσιο και μετά τέθηκε σε ψηφοφορία το μέσο πάλης. Οι προτάσεις ήταν δύο, η μία έλεγε κινητοποιήσεις με ανοιχτή σχολή και η άλλη κινητοποιήσεις με κλειστή σχολή.

Είναι αλήθεια ότι κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας επικράτησε χάος καθώς προσπαθούσαμε να βρούμε ποιος ήταν ο πιο αξιόπιστος τρόπος.
Αποφασίστηκε τελικά να κάτσουν δύο άτομα στην πόρτα ένα από αυτούς που ήταν υπέρ της κατάληψης και ένα από αυτούς που ήταν κατά και να μετράνε ψήφους κατά την διάρκεια εξόδου των φοιτητών.

Πριν αρχίσει η ψηφοφορία φωνάξαμε τον κόσμο που καθόταν έξω να περάσει μέσα για να ψηφήσει, κάποιοι πέρασαν κάποιοι απλά αδιαφόρησαν.

Επιλέξαμε η ψηφοφορία να μην γίνει με την υπόδειξη πάσου καθώς οι περισσότεροι σπουδαστές δεν έχουν προλάβει να προμηθευτούν πάσο και γιατί σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσαμε να ζητήσουμε πάσο όταν για να το προμηθευτείς πρέπει να κάνεις δήλωση νομιμοφροσύνης ότι αποδέχεσαι το νόμο-πλαίσιο και τις εταιρίες.

Παρόλα αυτά εξασφαλίσαμε όσο αυτό ήταν δυνατό άτομα εκτός Τ.Ε.Ι να μην ψηφίσουν. Το παιδί που ήταν στην πόρτα και ήταν κατά της κατάληψης μπορεί να επιβεβαιώσει ότι όσοι ήταν από άλλη σχολή 5 στον αριθμό δεν προσπάθησαν να ψηφίσουν.

Σε καμία περίπτωση δεν θα χρησιμοποιούσαμε τέτοιες πρακτικές για να πάρουμε τη συνέλευση. Είναι πρακτικές ενάντια σε όσα πιστεύουμε και τις κατακρίνουμε.

Κάποιοι λένε ότι δεν μπορούν να αποφασίζουν 300 άτομα για το κλείσιμο η όχι της σχολής. Εμείς λέμε ότι δεν μπορούν να αποφασίζουν 15 λαμόγια που εκπροσωπούν κομματικά συμφέροντα για όλους και ταυτόχρονα καλούμε όλους να συμμετέχουν στις Γ.Σ.

Καλούμε όλους τους σπουδαστές να στηρίξουν το πρόγραμμα κινητοποιήσεων.

• Δεν ευθυνόμαστε για την ακύρωση την συνέντευξης τύπου καθώς ενημερώσαμε τον πρόεδρο ότι θέλουμε να γίνει.


• Μέχρι την επόμενη Πέμπτη το Τ.Ε.Ι θα είναι κλειστό αλλά η λέσχη, το φωτοτυπικό, το γυμναστήριο, και η βιβλιοθήκη θα μείνουν ανοιχτά.


• Την επόμενη Τρίτη θα αφήσουμε την γραμματεία να λειτουργήσει για να εξυπηρετήσει ανάγκες φοιτητών.


• Καλούμε όλους τους καθηγητές να κάνουν μάθημα εθελοντικά μέσα στη κατάληψη

155 σχόλια :

  1. Ανώνυμος7/10/11 10:31

    auto pou grafei gia to paso mi ksexnate oti akomi einai se isxy ta palia paso p exoume!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/10/11 10:34

    Ναι ρε φίλε, αλλά οι πρωτοετείς δεν έχουν! Και που ξέρω αν εσύ που έχεις πάσο δεν τελειώσεις τον Ιούνιο και απλά το έχεις ακόμα; Επίσης δεν έχουν πάσο όσοι δεν δικαιούνται πλέον και είναι πάνω από 8 εξάμηνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χάνουμε μαθήματα για μαλακίες!! Τι να πάρετε πτυχίο τι να μην πάρετε έξω υπάρχει αξιοκρατία, το δημόσιο πέθανε.

    Δεν μπορεί να διαμαρτύρονται για μείωση ποιότητας πτυχίου τα ρεμάλια που πάνε στα μπουζούκια, περνάνε όλη μέρα στην ταχυδρομείου και χρωστάνε ένα σωρό μαθήματα... Εάν χαθεί το εξάμηνο εγώ θα σηκωθώ να φύγω εξωτερικό και καθίστε να αργοπεθάνετε στην Ελλάδα και την παιδεία που εσείς καταστρέψατε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος7/10/11 10:37

    10:34 me thn idia logikh poios eggyatai oti ta atoma ektos sxolhs htan mono 5?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος7/10/11 10:39

    Geia logia oloi kala eiste epishs lete oti agwnizeste gia to kalo mas alla stin ousia einai gia to diko sas katestimeno kai na lete oti kanete !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος7/10/11 10:39

    Arga i grhgora o nomos pou pshfisthke apo 250 bouleytes tha mpei se isxy1 kai tote tha pate sto dialo eseis kai ola ta kommatoskyla kai oi swthres mas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος7/10/11 10:41

    file sto paso grafei to etos spoudwn opote mi leme vlakies k auti p den exoun oi prwtoeteis exoun ta xartia pou grafthkan sto tei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος7/10/11 10:41

    Ντρέπομαι για τα σχόλια σας, είσται άξιοι της μοίρας σας.

    Δεν υπάρχουν κομματόσκυλα, ίσως για πρώτη φορά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος7/10/11 10:43

    10:41! ase mas re file trava sto dhmotiko na ta pas! opoios den eixe paso yparxei ena xartaki pou legetai BEBAIWSH spoudwn amesws vgainei(paratypa vevaia gt kanonika thelei aithsh sto dionyso)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βασίλης7/10/11 10:45

    Καλησπέρα σας,
    Εγω είμαι ο παιδί κατά της κατάληψης..
    Θα ήθελα να τονίσω δυο τρία πράγματα πάνω σε αυτά που αναφέροντε..
    Η χθεσινή κατάσταση σε κάποια σημεία ήταν καλή σε κάποια σημεια ενιωθες ότι κάποιος προσπαθούσε να σου επιβάλει το κλείσιμο της σχολής..
    Βρέθηκα σε όλες τις απαραίτητες κινήσεις που έγιναν και στους διαλόγους και στην ψηφορορία και μπορώ να σας πω πως είδα τόσο υποκρισια !!!
    Παιδια που φωνάζαν και χτυπιόντουσαν για κατάληψη δεν ήθελαν να ψηφίσουν μετα,ενω παρακινούσαν 450-500 άτομα που ειμασταν σαν σύνολο να κλεισουν την σχολή..Είδα να μιλάνε άτομα εκτός σχολής αλλα τους είδα και να φωνάζουν και να απαιτουν..Εφτασα σε σημειο να κλείσει η φωνη μου απο τις φωνες.Προσωπικη μου άποψη είναι οτι υπήρχαν άτομα εκτός σχολης και ψήφισαν..Βρισκόμουν σε ολη την διάρκεια στην είσοδο και περασαν όλοι ενας ενας μπροστα μου.
    Οι προτάσεις ήταν ξεκάθαρες ...
    Η σχολη έκλεισε για να γίνει κατάληψη για να υπάρχει "χρόνος" για τους φοιτητές να πάνε στις μαζικές κινητοποιήσεις,,
    _________________________________
    εγώ αυτό που είπα στο τέλος σε αυτά τα 202 άτομα..
    Εαν δεν δουν μαζικες κινητοποιήσεις και αυτό που πιστευαν στην ερχόμενη πέμπτη να ψηφίσουν κατά της κατάληψης και να ανοίξει η σχολή μας.Απο εκει και πέρα να βρούμε σωστους τρόπους αντίδρασης..
    _________________________________
    Την ερχόμενη πέμπτη όλοι στο Τει..
    Εαν ο χώρο δεν βοηθά λόγο των ατόμων θα κοιτάξουμε να το κάνουμε έξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος7/10/11 11:07

    @10:43 Χρόνια τώρα σε όλες τις σχολές οι συνελεύσεις γίνονται με σηκωμένα χέρια! Αυτό που κάναμε χθες μπορείς να το θεωρήσεις και καλύτερα. Όπως και να χει. Αν υπήρχε νωθεία, δεν υπήρχε νωθεί 50 ατόμων! Τα περισσότερα παιδιά που ψηφίσαμε τα έχω δει, γνωστές φάτσες του ΤΕΙ είμαστε όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος7/10/11 11:10

    katalipsi kai malakies..anoi3te to tei na kanoume ma8ima na teleiwnoume..mn paizete m tous upolipous foitites...200 atoma i8elan n kanoun katalipsi kai ekanan...30000 foitites exei to tei kai eseis oi magkes kanete katalipsi..rwtate an oi goneis twn paidiwn exoun lefta na tous stelnoun gia olo auto to kairo?kai an xa8ei to 6mino ti kanoume??plirwne mpampa kai mama esu t noikia tzampa kai t reumata kai kai kai giati kapoioi kanoun katalipsi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος7/10/11 11:17

    Στα ανθρώπινα δικαιώματα περιλαμβάνονται, επίσης, κοινωνικά, πολιτιστικά και οικονομικά δικαιώματα, όπως το δικαίωμα της συμμετοχής στον πολιτισμό, το δικαίωμα στην τροφή, την εργασία και την εκπαίδευση.
    Εσεις που θελετε καταληψη και μας στερειτε το δικαιωμα στην εκπαιδευση ειστε χουντα!Καταπατατε τα ανθρωπινα δικαιωματα μας.Ντροπη σας!Ειστε φασιστες με ολη την σημασια τις λεξης.Φυγετε απο το τει εαν δεν σας αρεσει το εκπαιδευτικο συστημα.ΕΛΕΟΣ ΠΛΕΟΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος7/10/11 11:25

    Ανακοίνωση του Συντονιστικού Κατάληψης!!!! Megalo LATHOS to sosto einai anakinosi kniton k anarxikon(pou sta xartoa den einai akoma paratksi k to pezoun aneksartitoi).......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος7/10/11 11:28

    Ποιο συντονιστικό και βλακείες δέκα τελειωμένοι είναι να πούμε καθόμαστε και ασχολούμαστε και μαζί τους ... Πάμε όλοι τει να τους διώξουμε να ασχοληθούμε και με τπτ σοβαρό μετά ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος7/10/11 11:32

    Παιδιά η Δαπ και Πασπ που είναι τώρα να έρθουν και να ανοίξουν το ΤΕΙ ? Αυτοί ότι ώρα θέλουν ο καθένας τους μαζεύουν πάνω από 200 άτομα που αποφάσισαν να κλείσουν το ίδρυμα... Για να καταλάβετε πόσο πρόβατα είμαστε που καθόμαστε και μας κάνουν κουμάντο 200 άτομα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος7/10/11 11:53

    11.32 Έλα ντε που είναι? κανένα πάρτι θα ετοιμάζουν μόνο γι αυτό είναι ... Αν θέλουν να λέγοντε συνδικαλιστικές παρατάξεις που υπερασπίζονται τα διακαιώματα των φοιτητών πρέπει το ΤΕΙ Δευτέρα να το έχουν ανοιχτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος7/10/11 11:58

    To skiniko einai asteio kai eiste baretoi.O nomos tha perasei eite to thelw egw esu aytos emeis kai o kathe foititakos eite oxi.Mallon dn exete katalavei oti ksupnisate polu arga opws kathe ellinas edw kai 12334546 xronia.Alla ayti ti fora dn exei parathuraki.Twra peos kai upomoni mono agapitoi sunadelfoi.Den tha stamatisw na katigorw pote ton eyato mou pou dn efuga e3wteriko sta 18 kai ekatsa na asxolithw me ti parapaideia kai ayto to karkinwma p legetai elliniko kratos.To kako pleon exei ginei.Tabourwtheite kai ta xeirotera erxonte.Anoixte tis sxoles.Na paroume to ptuxio na bgoume sti biopali oso pio grigora ginetai.Apo kei kai pera blepoume.Mi mou to paizete pseytoepanastates.Den uparxei logos na kathisteroume ti zwi mas me aytes tis paraisthiseis.Tosa xronia afinete ta kommatoskula na kanoun koumanto kai boleyeste.Kai twra ksupnisate.Den nomizw.GIayto sovareyteite loipon.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος7/10/11 12:01

    Βλέπω ακόμα τις ίδιες μαλακίες λέμε... Ωραία ρε παιδιά, αυτοί οι μυθικοί αριθμοί φοιτητών που υπάρχουν στο ΤΕΙ, αν θέλουν το ΤΕΙ να είναι ανοιχτό την επόμενη φορά να έρθουν να ψηφίσουν. Είναι και γαμώ οτι όταν δεν βγαίνει το δικό μας ξαφνικά όλοι είναι φασίστες και μας στερούν τα δικαιώματα μας. Αν δεν γουστάρεις, τράβα στις ΓΣ και ψήφισε, απ' το να κλαίτε όλη μέρα εδώ και στο FB και σε άλλα blogposts, απλά φένεστε ηλίθιοι και μας τα κάνετε και τσουρέκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος7/10/11 12:08

    min ta diavazeis tote palio koumounisti! den se goustaroume na mas kaneis koumanto! na figeis na pas allou.Trava stin mama rosia OXI stin ellada!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος7/10/11 12:09

    Νάτος ο δημοκράτης 12.01 μας λέει ότι το ΤΕΙ δεν ανοίγει επειδή το αποφάσισαν 200 άτομα σε μία ΓΣ που συγκάλεσε μία παρέα και μας τη λέει που δεν πήγαμε... Αντε ρε μάγκες να μαζευτούμε τη Δευτέρα να ανοίξουμε το ΤΕΙ να τελειώνει ... Μας πουλάει και τρέλα ο άλλος ... Το ΤΕΙ θα ανοίξει παλιοφασίστες ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος7/10/11 12:14

    Ναι ρε σας την λέω, αφου είστε ζώα. Τα επιχειρήματα σας είναι "ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΑΣ, ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ!" μερικών κολλημένων, και αυτες οι και καλά "παρείστικες"μαλακίες, δηλαδή επειδή η ΔΑΠ δεν φώναξε ΓΣ όποιος άλλος το κάνει είναι άκυρος. Ζώα. Και να μην ξεχνάμε τα 400 άτομα που πήγαν να ψηφίσουν, μάλλον είναι μαλάκες, κανονικά θα πρέπε όλοι να το παίζουν μαγκάκια μέσω του ίντερνετ σαν και σένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος7/10/11 12:22

    Όταν σας λένε την αλήθεια να μην αρπάζεστε.ΖΩΑ!Να σας δώ την Δευτέρα που λέτε.Γιατί πάλι σπίτι θα κοιμάστε...Και μην πουλάτε τσαμπουκάδες απο εδώ.Εγώ είμαι απλά ένας φοιτητής που θέλω να αγωνιστώ κ σας ακούς να λέτε για αριστερούς κ πράσινα άλογα...Τόσα ξέρετε τόσα λέτε.
    ...ο κρυφός άσσος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος7/10/11 12:24

    ρε παιδια ειναι κριμα σκεφτειτε οτι πλεον υπαρχει και το ποια μαθηματα γινονται χειμερινο και εαρινο αυτο σημαίνει οτι εγώ που ειμαι 8ο εξάμηνο και τελειώνω αντε πες το χανω αυτο αλλα χρωσταω 2μαθηματα απο 1ο και 3ο καθότι μηχανολόγος αυτά δε θα διδαχθούν στο εαρινο φέτος οπότε μου πάτε τη ζωη μου 1 χρόνο πίσω οχι αυτή τη θησεία δε τι κάνω για κανένα και δε μπορείτε να μου ζητάτε να την κάνω απ εσα΄ς που ψηφίσατε καταληψη
    δλδ ειστε 200 άτομα και στερείτε το δικαίωμα στη γνώση σε 19000 γιά σκεφτείτε το λίγο και άν καποιος ήθελε κατάληψη θα ήταν εκεί μαζί σας αρα ειστε μονο 200

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος7/10/11 12:29

    Εσύ απειλείς φίλε όχι εγώ ? Εμένα δεν με ενδιαφέρουν αριστεροί δεξιοί αναρχικοί και διάφοροι άλλοι σκατιάδες όλοι τους σκατά είναι... Εμένα με ενδιαφέρει να πάρω το πτυχίο φέτος και να τελειώνω ...Όλα τα άλλα είναι παπαριες και όταν μιλάς θα προσέχεις δεν είσαι σε μάζωξη εδώ αν θέλεις βέβαια να σε πέρνουν στα σοβαρά ... Θα έρθω να δω και πόσα άτομα στη πορεία θα έχετε θα μαζέψετε και από άλλες σχολές και Λαρισαίους και μαθητές σίγουρα και 100 άτομα δεν θα είστε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος7/10/11 12:30

    Pios milise gia DAP re koumounisti?
    Pios tin xezei kai tin dap kai tin pasp kai ton kathe taki tixaio! Anoixto tei thelw kai esi o Koumounuistis kai anarxikos mou to stereis!Oti lew gia esena ta idia elega kai otan to ekleise i dap.Alla den ftaite eseis 100% ftaime kai emeis pou simera to proi 9 atoma kratane kleisto to idrima kai emeis eimaste 6-7 pou pigame mpas kai to anoixoume! BRAVO MAS KAI EMAS.OLOI tin deutera na tous petaxoume exw apo tei.Den prepei na onomazeste foitites eseis.Komatoskula!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος7/10/11 12:35

    για τους αντι-καταληψίες : Τα επιχειρήματά σας έρχονται σε απόλυτη συνέχεια των επιχειρημάτων τύπων σαν τον Πρετεντέρη, Τρέμη, ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, ΠΑΣΠ κτλ. Αναρωτιέμαι πως γίνεται να αναλώνεται την ψευτομαγκιά σας λέγοντας ότι δεν γίνεται να αποφασίζουν 200 άτομα για εσάς όταν στην προηγούμενη γενική Συνέλευση 200 ψήφισαν για να ανοίξει η σχολή και δεν όρισαν ποτέ νέα Γενική Συνέλευση(ΔΑΠ). Ακόμη αναρωτιέμαι πως γίνεται να μην σας πειράζει που μας κάνουν ότι θέλουν το ΠΑΣΟΚ η ΤΡΟΙΚΑ και η Ε.Ε και εσείς οι δήθεν μάγκες που δεν γουστάρουν και πολλά πολλά... σκύβετε το κεφάλι σας και κοτεύετε λέγοντας ότι δεν μπορεί να γίνει τίποτα ότι και να κάνουμε. Η πραγματική μαγκιά Θα είναι όταν θα καταφέρουμε όλοι μαζί να τους διώξουμε και να δημιουργήσουμε ένα μέλλον έτσι όπως θα έπρεπε να είναι και όχι φυσικά όπως είναι σήμερα.η πραγματική μαγκιά είναι να είσαι διατεθειμένος να χάσεις ακόμα και την ζωή σου, όχι μία ή δύο βδομάδες μάθημα, όχι ένα εξάμηνο αλλά ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ που καθημερινά αυτοί που κυβερνάνε με τον τρόπο που το κάνουν της δίνουν μηδενική αξία και εμείς που τη ζούμε δεν τη χαιρόμαστε αλλά υποφέρουμε.
    Τέλος δηλώνω εμπνευσμένος από τον αδελφό Αιγυπτιακό λαό ο οποίος ακόμα και σήμερα αγωνίζεται με το ίδιο πάθος και την ίδια ένταση καθώς δεν αρκέστηκε να διώξει και να δικάσει τον πρωθυπουργό της χώρας και άλλους πολλούς, διότι αυτοί είναι που δίνουν σήμερα πραγματική έννοια στις λέξεις μαγκιά, αλληλεγγύη, αγώνας, διάρκεια,υπομονή, ανθρωπιά, ελευθερία...
    Να μην ξεχνάμε πως ο εξεγερμένος λαός της Αιγύπτου(που τα ΜΜΕ δεν προβάλουν πλέον τους αγώνες του) είχε απέναντί του έναν πολύ πιο σκληρό πρωθυπουργό από τον δικό μας και μία αστυνομία όχι μόνο με γκλόπ αλλά και με όπλα!!!
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΙΑΖΕ Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΜΑΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ...ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΖΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΓΕΥΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΡΚΟΥΣΕ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος7/10/11 12:36

    Να το γράψουμε παντού Δευτέρα πρωί όλοι στο ΤΕΙ να τελειώνουμε θα είναι η πρώτη φορά που απλοί φοιτητές θα διώξουν Κομματόσκυλα και τελειωμένους από ίδρυμα ... Δευτέρα πρωί όλοι τει ενημερώστε όσους περισσότερους μπορείτε πρέπει να πάρουμε τη κατάσταση στα χέρια μας ... Αυτοί μέσα νοιάζονται μόνο για καταλήψεις τελειωμένοι είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος7/10/11 12:44

    αυτοί που θα μαζευτείτε την δευτέρα για να διώξετε τα κομματόσκυλο θα έχετε μαζί σας τους ΔΑΠιτες και τους ΠΑΣΠιτες ή πρώτα θα πλακώσετε στο ξύλο αυτούς και μετά τους άλλους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος7/10/11 12:49

    κρυφε ασσε βαλε τον ασσο εκει που ξερεις εμεις οι φοιτητες αποφασιζουμε για το μελλον μας δεν γουσταρουμε κανεναν ψευτοεπναστατη σαν εσενα να σωσει την κατασταση οι φοιτητες που θελουν τη σχολη ανοιχτη ειναι πολλοι και θα το δεις και εσυ και οι επαναστατες χωρις αιτια φιλοι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος7/10/11 12:49

    Ta komata REEE sas fagane ta komataaaa OLA GIA TA KOMATA GINONTEEEEEE sas exoume parei xabariiiiii reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!
    Xoris koma den ginete dld?Auto mas les?THELW APLA na paw gia mathima den anoike se kanena GAMI...NO koma enw esi vromero komatoskilo noiazese MONO gia to komma pou na se piasei kopsimo na trexeis kai na min ftaneis!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος7/10/11 13:01

    12:35! trava re zwo sthn aigypto an saresei oxi edw! epanastath tou kwlou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος7/10/11 13:08

    gi ayto tha eimaste mia zwh ragiades...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος7/10/11 13:15

    παιδιά καλύτερα για εσάς που θέλετε να ανοίξει το ΤΕΙ για να μην έχετε και πρόβλημα πάρτε τηλέφωνο την αστυνομία να το ανοίξει, αφού η κυρία Άννα Διαμαντοπούλου μαζί με ΝΔ και ΛΑΟΣ κατήργησε το άσυλο.
    Μετά από αυτό κάντε και μια συνέλευση μεταξύ σας να αποφασίσετε ότι είναι όλα τέλεια στον κόσμο που ζούμε.
    Από το επόμενο εξάμηνο που θα πληρώνουμε δίδακτρα κάντε άλλη μία συνέλευση για να αποφασίσετε ότι στην τελική δεν μπορείτε να κάνετε και τίποτα και όσοι έχουν φουσκωμένη τσεπούλα συνεχίζουν τις σπουδές του ενώ οι άλλοι ας γίνουν μια ώρα νωρίτερα άνεργοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος7/10/11 13:17

    E provlima sou re file ama den exeis TI ME NOIAZEI EMENA?Egw thelw na parw ptixio OXOUUU AMAN PIA mas exete prixei !Kai tin astinomia kai ta MAT kai ta komanta tha ferw na petaxtoune OLA ta komata apo tei OLA omos kaneis mesa se ekpedeutiko idrima.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΜΟΝΟ να κοκορίζετε ξέρετε...δεν πήγα στη συνέλευση όπως πολλοί αλλά δεν πάω μετά στο fb ή εδώ στο blog να αρχίζω να φωνάζω γιατί εκλεισε το τει...Δεν ήθελες να κλείσει να πήγαινες να ψήφιζες..Τα ψευτομαγκάκια όλοι ξέρουμε να τα κάνουμε...Ελεος δλδ,υποτίθεται πως είμαστε και ακαδημαϊκοί πολίτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος7/10/11 13:41

    καλα μιλαμε ειστε προβαταρες!! πατε στις παρταρες απο ΔΑΣΠ, δεν εχετε πατησει το βρωμοποδαρο σας σε ΓΣ και μετα κατηγορειτε ως φασιστες και κομμουνιστες! και παμε ολοι μαζι... ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος7/10/11 13:43

    13:41! gia sena les e? mpeeeeeeee provato komatoskylo tou kerata anarxokoumouni

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος7/10/11 13:45

    όπως ένας αιγύπτιος θα θαύμαζε την ελληνική αντίσταση κατά του φασισμού, έτσι κι εγώ θαυμάζω τον αιγυπτιακό λαό για αυτά που έχει καταφέρει.αν ήθελα να πάω θα πήγαινα αλλά επειδή αγωνιστές σαν τον Άρη Βελουχιώτη δίδαξαν τον ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΌ ΚΆΘΟΜΑΙ ΕΔΏ και προσπαθώ να τον εφαρμόσω στην καθημερινότητά μου ενάντια σε αυτούς που έχουν παραδώσει την εξουσία της χώρας που ζούμε στη Μέρκελ τον Σαρκοζί τον Ομπάμα την Τρόικα και άλλους..
    Ψευτομαγκάκι πάρε μία γεύση πραγμάτων που εσύ ούτε στον ύπνο σου δεν έχεις το σθένος και την δύναμη να κάνεις ενώ οι ΄΄ψευτοεπαναστάτες¨ (όπως είπες εσύ) κάνουν καθημερινά,εδώ και 10 μήνες.

    http://www.youtube.com/watch?v=dheDfeI8uiE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος7/10/11 13:50

    13:45 kai einai magkia ayto e? e gi ayto eiste to 9%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος7/10/11 13:53

    eidame poios einai pseytomagkas otan prosfata kryvosastan mesa sto tei.....!! zwo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος7/10/11 13:58

    Μια ζωή ΜΑλ@@ είμαστε. Σταματήστε να ασχολείστε με τα παλιοκόματα εκει μέσα
    Ανοιχτε τη σχολή...μια ζωή μια χούφτα παπάρες κάνουν κουμάντο. Τί θα πεί ψηφοφορία με ποιους και απο ποιούς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος7/10/11 13:59

    Re filaraki ama to 8eteis etsi STO MPOUTSO MOU to ptixio sou, an esi 8eleis na pareis ptixio kai meta na filas kolous gia na vreis kamia doulitsa ton 400 eurw i na exeis plates stous goneis pou 8a se xartzilikonoune mexri ta 35 sou, me geia sou me xara sou, epidi omws merikoi den to goustaroume auto, TRAVA GAMISOU, 8a kanoume katalipsi kai oti allo pistevoume oti mporei na swsei tin katastasi, kai an den goustareis, sto mpoutso mas kai pali, ela stin epomeni GS me tous filous sou na traboukiseis, giati tin diadikiasia tis psifou mallon de mporei na tin epexergastei o egkefalos sou. kolozwo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος7/10/11 13:59

    Τώρα που ανοίγουν οι υπόλοιπες σχολές και Πανεπιστήμια κλείνει το ΤΕΙ Λάρισσας? Μια ζωή ΜΑλ@##

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ανώνυμος7/10/11 14:01

    12.44 Κανένα ξύλο σε κανένα δεν είμαστε ζώα για να πλακονόμαστε θα πάμε για το δικαίωμα μας να κάνουμε μάθημα και να μην χαθεί το εξάμηνο τώρα αν βρεθούν τπτ φασίστες οι οποίοι θα εμποδίσουν τα δικαιώματά μας τότε θα δούμε πως θα αντιδράσουμε ... Δευτέρα πρωί οι πάντες στο ΤΕΙ να τελειώνουμε με τους επαναστάτες του ΚΩΛΟΥ... Ένα τσούρμο από φασίστες είναι τπτ άλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ανώνυμος7/10/11 14:02

    diadikasia psifou apo bioxhmeia den mporei na thn epeksergastei ontws! kane katalhpsh oso prolavaineis gt 250 pshfisan to nomosxedio xlwmo to vlepw na allazei! opote arga i grhgora tha pate sto dialo oloi ekei mesa dap pasp kai den kserw gw ti allo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ανώνυμος7/10/11 14:02

    Ενώ εσύ 13:59 την κατέχεις την τέχνη της ψηφοφορίας ε? Τι να σου πώ ρε παπαρα. 300 ατομα και αν (και απο αυτούς οι μισοί δεν θέλουν) και κλείνετε ολόκληρο ΤΕΙ. Και μετά μιλάς και για αγώνες και μαλακίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ανώνυμος7/10/11 14:06

    Από τον 13.59 όλοι καταλαβαίνετε το τη άτομα είναι στο ΤΕΙ ... Φίλε άμα γουστάρεις να κάνεις καταλήψεις πήγαινε να κλείσεις τη δουλειά του μπαμπά σου παλιοφασίστα που θα μιλήσεις σαν να είσαι κάποιος εμείς δεν χάνουμε το εξάμηνο για κανένα καθυστερημένο... Δευτέρα όλοι στο ΤΕΙ και αν δούμε τπτ περίεργο από τύπους που δεν ανοίξουν σε αυτό τότε επιτέλους πρέπει να εφαρμοστεί ο νόμος που ψήφισαν 250 άτομα στη βουλή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ανώνυμος7/10/11 14:10

    Σωστός ο 14:06 !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ανώνυμος7/10/11 14:15

    Sostos o 14:06 simfono mazi tou 100% TIn deutera na fonaxoume tin astinomia kai na bgalei exw kai na silavei ton kathe TEBELXANA pou apofasise pws den thelei na kanei mathima.EXW APO TO TEI TA KOMATA! OUST !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ανώνυμος7/10/11 14:18

    aaaaa gia deite touton oloi eseis pou thelete na anoixei to tei gia na sunehisete tin imimatheia sas....

    http://www.youtube.com/watch?v=vABjYtUGV4g
    ...sas leei kati????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ανώνυμος7/10/11 14:20

    Κι αυτο τι σημαίνει ρε 14:18 οτι πρέπει να κλείσει το ΤΕΙ? Πού κολάει αυτό? Και ειδικά με τις ψηφοφορίες που πρέπει να είσαι λαλάκας για να μην καταλαβαίνεις το πώς γίνονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ανώνυμος7/10/11 14:26

    deutera oloi tei enimerwste oso perissotero kosmo mporeite ...
    O FASISMOS TWN LIGWN DEN THA PERASEI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ανώνυμος7/10/11 14:27

    re file mou sto lew eilikrina ek twn proterwn giati me douleveis oso den paei....prin sou apantisw se oti me rwtas pws boresw videaki misis wras na to deis apo tis 14:18 pou to dimosieusa kai mou sholiases kiolas mesa se duo lepta (14:20)...eisai polu....PRWTOS!!! Se goustarw trela mana m!!! (sou eipa tha se eirwneutw...xa._)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ανώνυμος7/10/11 14:32

    δεν γουσταρουμε να δουμε το βιντεακι σου ρε γιατι ποτε ειχατε να προτεινετε κατι εσεις τα φασιστακια? ολο καταληψεις και οτι γινονται για το συμφερον μας και αλλες παπαρες το συμφερον των φοιτητων ειναι να ανοιξει το τει και τη δευτερα θα μπουκαρουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ανώνυμος7/10/11 14:32

    Προς 14:27 ... To βιντεάκι απλά έτυχε να το δώ πρίν απο σένα! Λέει κάτι αυτό? Και πάλι δε μου απάντησες τί σχέση έχει με το κλείσιμο του ΤΕΙ και ειδικά με τον τρόπο που έγινε. Δηλαδή αν μαζευτούν 500 ατομα τη Δευτέρα και πλακωθείτε στο ξύλο τί θα καταλάβεις? Που θα είναι και περισσότεροι απο όσουν ψήφισαν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ανώνυμος7/10/11 14:33

    Dikio exei o 14.06 deutera to tei anoigei oloi ekei na deiksoume pws den exoume anagi kanena kommatoskulo ... Eidi me paidia pou milaw einai trelamena me thn oli katastasi ...
    Antamosi deutera peite to pantou ...
    Kanenas den einai panw apo ton allo oloi oi foitites mazi paidia gia na diwksoume oli ti broma

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ανώνυμος7/10/11 14:39

    tha kanoyme katalhpsh kai oti allo goustaroume leei o allos entaxei kai egw otan tha rthw th deytera tha mpw gia mathima oti goustarw k egw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ανώνυμος7/10/11 14:40

    Deutera tei terma oi asulia stous teleiwmenous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ανώνυμος7/10/11 14:44

    Είστε και εκτός θέματος! Εδώ σε όλα τα ΠΑνεπιστήμια και ΤΕΙ ανοιγουν τις σχολές και εσείς τώρα θέλετε να κάνετε κατάληψη? Διακοπές είχατε πάει πρίν? Αντε τη Δευτέρα να ανοίξουμε το ΤΕΙ και να μπεί ο κάθε τελειωμένος στη θέση του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ανώνυμος7/10/11 14:46

    άμα ήμασταν φασίστες θα κάναμε παράταξη του ΛΑΟΣ(Φ.Ο.Σ) και θα παίρναμε και 5000 ευρώ απο τον Καρατζαφυρερ και θα αφήναμε τον πατέρα και τη μάνα μας ήσυχους.
    Σχετικά με τον φασισμό φίλε μου αν το έχεις πάρει χαμπάρι τα σχόλιά σου συμφωνούν με ενός τύπου που ανέβασε ένα βίντεο με τον Παπαδόπουλο της Χούντας.
    Οπότε απαξιώ να σου απαντήσω σε κάθε σου ερώτημα, καθώς τώρα πρέπει να πάω να μαχαιρώσω κάτι μετανάστες και μετά να τραμπουκίσω την πορεία που θα κάνουν οι φοιτητές στις 19:00 ενάντια στον κοινωνικό πόλεμο που δεχόμαστε από συγκεκριμένους...χα._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ανώνυμος7/10/11 14:50

    14:46 θα μας πείς και πώς έγινε η ψηφοφορία ή μόνο παπαριές θα μας λές? Αν δεν σε διακόπτω απ τους τραμπουκισμούς σου βέβαια ε? Μη σε ενοχλούμε και στη δουλειά σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ανώνυμος7/10/11 14:51

    ενω η καταληψη ειναι πολυ δημοκρατικη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ανώνυμος7/10/11 14:57

    μα μου απαντησες τωρα ουτε και τα δικα σου λογια μου φαινονται οτι εισαι δημοκρατης και δεν δεχομαι την οποια αποφαση που εχει ψηφιστει απο τους λιγους τις εξυπναδες σου αλλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Ανώνυμος7/10/11 15:09

    "Αυτός που θυσιάζει την ελευθερία(...μιάς ολόκληρης ζωής...μιας ολόκληρης ΙΣΤΟΡΙΑΣ) για την "δήθεν" ασφάλεια(...των σπουδών του), ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Ανώνυμος7/10/11 15:11

    Deutera pame paidia na to anoixoume eidi to exw metaferei se polu kosmo ... Deutera oloi ekei kai an oi teleiwmenoi trampoukisoun se spoudastes tote terma ta asteia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Ανώνυμος7/10/11 15:13

    Διάβασε αυτό :
    "Η ψηφοφορία που έγινε στο τέλος της Γενικής συνέλευσης έβγαλε τα παρακάτω αποτελέσματα :
    202 υπέρ της Κατάληψης
    163 κατά της Κατάληψης"

    Και μετά αυτό :
    "Έγινε ενημέρωση για το νέο νόμο-πλαίσιο έτσι ώστε όλοι να γνωρίζουν για το τι μας περιμένει.
    Το σώμα του φοιτητικού συλλόγου αποφάσισε σχεδόν ομόφωνα ότι είναι ενάντια στο νέο νόμο-πλαίσιο και μετά τέθηκε σε ψηφοφορία το μέσο πάλης. Οι προτάσεις ήταν δύο, η μία έλεγε κινητοποιήσεις με ανοιχτή σχολή και η άλλη κινητοποιήσεις με κλειστή σχολή.

    Είναι αλήθεια ότι κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας επικράτησε χάος καθώς προσπαθούσαμε να βρούμε ποιος ήταν ο πιο αξιόπιστος τρόπος.
    Αποφασίστηκε τελικά να κάτσουν δύο άτομα στην πόρτα ένα από αυτούς που ήταν υπέρ της κατάληψης και ένα από αυτούς που ήταν κατά και να μετράνε ψήφους κατά την διάρκεια εξόδου των φοιτητών.

    Πριν αρχίσει η ψηφοφορία φωνάξαμε τον κόσμο που καθόταν έξω να περάσει μέσα για να ψηφήσει, κάποιοι πέρασαν κάποιοι απλά αδιαφόρησαν.

    Επιλέξαμε η ψηφοφορία να μην γίνει με την υπόδειξη πάσου καθώς οι περισσότεροι σπουδαστές δεν έχουν προλάβει να προμηθευτούν πάσο και γιατί σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσαμε να ζητήσουμε πάσο όταν για να το προμηθευτείς πρέπει να κάνεις δήλωση νομιμοφροσύνης ότι αποδέχεσαι το νόμο-πλαίσιο και τις εταιρίες.

    Παρόλα αυτά εξασφαλίσαμε όσο αυτό ήταν δυνατό άτομα εκτός Τ.Ε.Ι να μην ψηφίσουν. Το παιδί που ήταν στην πόρτα και ήταν κατά της κατάληψης μπορεί να επιβεβαιώσει ότι όσοι ήταν από άλλη σχολή 5 στον αριθμό δεν προσπάθησαν να ψηφίσουν."

    Και κλάψε! ΚΑι έλα μετά να μου πείς ποιος είναι δημοκράτης και με ποιες διαδικασίες κλείνει ένα ΤΕΙ που αφορά χιλιάδες φοιτητές απο 200 μαλάκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Ανώνυμος7/10/11 15:17

    ""Αυτός που θυσιάζει την ελευθερία(...μιάς ολόκληρης ζωής...μιας ολόκληρης ΙΣΤΟΡΙΑΣ) για την "δήθεν" ασφάλεια(...των σπουδών του), ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ!!"

    Tώρα κάτι τέτοια βλέπω και αναρωτιέμαι....αυτό σε νοιάζει ή πως θα διατηρήσεις τα κοματόσκυλα που τρέχουν απο πίσω σας μπας και εκβιάσετε κανα καθηγητή και περάσετε κανα μάθημα..

    Απο τετοιες παπαριές γέμισε ο κόσμος.
    Απο τη μία μας λέτε αυτά τα όμορφα και απο την άλλη μαζευεστε μια χούφτα παπάρες και κλείνετε ΤΕΙ και Πανεπιστήμια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Ανώνυμος7/10/11 16:02

    Παιδια ποιο τει να ανοιξετε την Δευτερα?
    Σημερα που πηγα στα κτελ να παρω ενα δεμα ηταν πλημμυρισμενο απο φοιτητες τει, ειδα κ αρκετους συμφοιτητες μου που τους ξερω φατσικα. ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΑΝΑΝΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΟΥΛΕς τα δρομολογια ειχαν πληροτητα 100%.

    Οπως ενημερωθηκα παρομοια κατασταση επικρατησε κ στον οσε.

    Αρα για ποιον κοσμο μιλατε να παει στο τει να το ανοιξει?

    Αντι να πινουν τον καφε τους στο μικελ η ταχυδρομειου, τωρα θα τον πινουν γκαζι κ κολωνακι για μια εβδομαδουλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Ανώνυμος7/10/11 16:16

    re anoiparktoi aganaktismenoi antikatalipsies goustareta apiles meso internet e??
    ta perissotera sxolia einai olofanero oti einai apo duo tria atoma pou prospathoun na dimiourgisoun
    klima enantia stin katalipsi stin proti apofasi pou parthike pragmatika kato apo diafanis diadikasies pou itan mazikotates

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Ανώνυμος7/10/11 16:31

    Έχεις πολύ γέλιο!!!! Μαζικότατες ε? 202 υπέρ της Κατάληψης
    163 κατά της Κατάληψης

    Αυτή είναι η μαζικότητα??????

    Ε τότε οκ κι εγώ μαζί σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Ανώνυμος7/10/11 16:34

    to amfitheatro milise apo ekei pou apofasize i adraneia 15 komatoskulon
    mesa apo suneleus i kai apo anoixtes diadiaksies se olous anakoinomenes mia bdomada prin oi foitites pera apo kommata kai paratakseis kateliksan me arketa megali diafora se agonistiko plesio kai klisimo tis sxolis!

    ayth einai dimokratia
    i anoixtes diadikasies se olous!!!!

    tin deytera to proi tha eimaste para polu kai tha iperaspisoume me kathe tropo tin dimokrtiki apofasi tis GS enantia se opion me fasistikes praktikes apofasisi na tin spasei!
    eite einai o kokoras me tous mpatous eite oi dapites paspites knites eite mpraboi kai ntabades apo aytous pou fonazoun panta ta komata gia na katharisoun
    eite aganaktismenoi foititampores pou exoun xasei ena soro eksetastikes gia na pane sta mpouzoukia kai sta clampania alla otan akoune gia agones bgazoun spiria!

    i oloi mazoi apenanti sto nomo i o kathenas ton prosopiko t golgotha!!

    sulogikes apantiseis tora se osous mas kleboun ti zoi!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Ανώνυμος7/10/11 16:41

    Μήπως, λέω μήπως αργήσατε λίγο? Γιατί γενικότερα όλες οι άλλες σχολές ανοίγουν (γιατί είχαν καταλήψεις) και εσείς τώρα θέλετε να την κλείσετε. Μήπως κι εσύ ήσουν διακοπούλες και τώρα που βαρέθηκες είπες να περάσεις απο το ΤΕΙ και να το κλείσεις?

    Ασε κι απο αγώνες εχουμε χορτάσει. Μπορείς να κάνεις και άλλα πράγματα πέρα απο την κατάληψη...αλλά αυτά ξέχασα θέλουν μυαλό κι απο ότι κατάλαβαίνω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Ανώνυμος7/10/11 16:47

    fantastiko!!!!!!!

    gia kathe sxolio kata tis katalipshs o Kokoras dinei 10 e . . . .


    grothia stin krisi!!!

    gia 10 apanota sxolia 150 e!!!!

    grapste oloi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Ανώνυμος7/10/11 16:48

    ougg ougg ougg

    eimai kai ego enatia sti katalipsi

    den ksero giati
    apla eimai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Ανώνυμος7/10/11 16:49

    Αν μου απαντούσες κιόλας, γιατί κάθε φορά που δεν μας συμφέρει απαντάμε παπαρολογίες, θα σου δώσω κι εγώ 20 ευρώ ρε πατριώτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Ανώνυμος7/10/11 16:50

    Λίγο αργά δε το θυμήθηκες για κατάληψη? Τί έγινε έμαθες πως κόπηκες σε κάνα μάθημα και νευρίασες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Ανώνυμος7/10/11 16:51

    kolopaida mou steritai to ptixio

    mou sterite ti monadiki eykeria na koitakso to soi m sta matia kai na tous po den eimai o mpoulis pou nomizate den eimai ena axristo ipokimeno baros gia tin koinonia . .

    mama peinao . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Ανώνυμος7/10/11 16:55

    na sou apantiso ti les re megale pios nomizeis oti eisai!

    tis apantiseis tha tis pareis mesa sta amfitheatra ekei pou tha imatse fatsa me fatsa kai oxi edo mesa
    pou o kathenas mporei na pei to mkri tou kai to konto t

    xoris na ton noizei an tha ektethei gia ta skata pou exei mesa sto kefali tou!!

    katalipseis mazikes se sxolia kai sxoles

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Ανώνυμος7/10/11 16:56

    ΠΑΣΟΚ ΡΕ !!! ΖΗΤΩ Η ΔΙΑΜΑΝΟΤΠΟΥΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Ανώνυμος7/10/11 16:58

    "...Αυτά τα μπουρδέλα εξάλλου που ονομάζονται σχολεία μόνο αποστειρωμένες γνώσεις μας προσφέρουν. Για αυτό όταν δεν κάνουμε κοπάνα σκεφτόμαστε πως θα τα βανδαλίσουμε. Τί να ζηλέψουμε εξάλλου και ποιά αξία αυτής της κοινωνίας να ενστερνιστούμε; Σας το λέμε ξεκάθαρα, εμείς δεν είμαστε και δεν θα γίνουμε ποτέ τα καλά παιδιά που μας προέτρεπαν να γίνουμε οι γονείς και οι δάσκαλοί μας. -Πέρα από τους δασκάλους και τους καθηγητές, μισήσαμε και τους συμμαθητές μας, αυτούς που πάντα έγλειφαν με αντάλλαγμα ένα καλό βαθμό, αυτούς που περιθωριοποιούσαν κάθε ιδιαιτερότητα και απομόνωναν τους συνεσταλμένους ή τους περίεργους."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Ανώνυμος7/10/11 17:00

    annoula kariola parta piso ola!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Ανώνυμος7/10/11 17:02

    Εγώ απλά θα ρωτήσω πού αλλού έχετε δεί να μπαίνεις σε Πανεπιστήμια και να βλέπεις μπλέ και πράσινους και κόκκινους πάγκους κομμάτων. Μόνο στην Ελλάδα γίνεται αυτό. Και γίνετε για 2 λόγους, για να τα κάνουν πλακάκια με καθηγητές για να περάσουν κάνα μάθημα και για να βγαίνουν τα κομματικά μπουμπούκια που αργότερα θα γίνουν εργατοπατέρες και πιο μετά πολιτικοί. Αν δεν το καταλάβουμε και δεν τους πετάξουμε έξω ...μια ζωή τα ίδια σκατά θα τρώμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Ανώνυμος7/10/11 17:05

    Τι να σας πω ρε παιδια αν δε μπορειτε να καταλαβετε βασικα πραγματα, γιατι γινονται ολα αυτα, απο ποιους και ποιοι κερδιζουν! Τα σχολια των περισσοτερων ειναι τραγικα και δηλωνουν αγνοια, εγωισμο και ανευθυνοτητα! Ποια κομματα, ποιες παραταξεις και μ@λακιες ρε!! Ανοιξτε τα ματια σας να δειτε τι γινεται και ποιο ειναι το συμφερον σας!!! Ειναι η 1η φορα που δε συμμετειχαν παραταξεις, μην πετατε ακυρα!!! Τα βαζετε με τους λαθος ανθρωπους, εκτος αν οι ιδιοι υποστηριζετε την κυβερνηση η εξυπηρετειτε καποιο συμφερον. Αν ειναι ετσι δε σας κατηγορω.. Πως να κατηγορησω ενα προβατο...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Ανώνυμος7/10/11 17:06

    16:55 ti idies mlkies tis elege k sto prosfato parelthon kai kryvosoun mazi me tous allous tous magkes! ase re komatoskylo tou kerata hsoun eisai kai tha eisai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Ανώνυμος7/10/11 17:07

    Ενώ εσύ που λές και το λές και το πιστευεις, πως 202 άτομα είναι κάποια πλειοψηφία και είναι ικανή να κλείσει ένα ΤΕΙ τί ακριβώς κάνεις? Ποιον εξυπηρετείς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Ανώνυμος7/10/11 17:09

    AN THES NA METRISI O LOGOS SOY PAS K PSIFIZIS.Ola ta alla einai logia ston aera.an thelete n aniksi/klisi to tei tin pempti na psifisete kai mn katheste sto pc k vgazete foni se ena blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Ανώνυμος7/10/11 17:12

    eimaste kai gnosti diladi!!!

    afou me ksereis lipon tha perimeno na ertheis na pou ta peis kai apo konta . . . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Ανώνυμος7/10/11 17:16

    @7/10/11 16:51
    Φιλε αν θες να παψεις να εισαι μπουλης και να κοιταξεις το σοι σου στα ματια τοτε λαθος δρομο διαλλεξες!! Το πτυχιο δε στο στερουμε εμεις ουτε η καταληψη, εμεις για τα πτυχια μας παλευουμε!! Η Αννουλα στο στερει κι αν σου φταιει καποιος αυτη ειναι, μαζι της βαλ'τα!! Αλλως οχι μονο το σοι σου δε θα μπορεις να κοιταξεις στα ματια, αλλα ουτε και το παιδι σου μεθαυριο, που θα σου λεει "πειναω" και εσυ δε θα χεις να το ταϊσεις!!! Εχεις θεματα με την παρτη σου και θελεις να αποδειξεις κατι στον εαυτο σου και στους δικους σου και ξεσπας οπου βρεις, γιατι νομιζεις οτι η ιστορια τελειωνει στο πτυχιο... ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ, εκει αρχιζει!!! Το ποσο μαγκας και οχι μπουλης εισαι θα το δειξεις στην αγορα εργασιας!! Αλλα τοτε θα ειναι αργα και θα χτυπας το κεφαλι σου για το ποσο ασχετος ησουν και ποσο ανευθυνα φερθηκες!!! Ξεστραβωθειτε ρεεε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Ανώνυμος7/10/11 17:18

    mhn kanetai parea me aytous pou pernou ptyxio sta 4 xronia . . .



    opios kunigaei kariera einai kai megali lera . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Ανώνυμος7/10/11 17:23

    oti exei kerdithei exei kerdithei me aima kai agones eite auto legetai oxtaoro eite legetai spasimo tis alisidas apo ton lemo ton mauron eite dikaioma psifou stis gynaikes

    an den agonistoume tha mas ta paroun piso olla

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Ανώνυμος7/10/11 17:25

    Απλά η κατάληψη είναι ο πιο μαλακισμένος τρόπος αγώνα. Υπάρχουν και άλλα πιο εξυπνα πραγματα να κάνεις για να αγωνιστείς. Αλλά αυτά θέλουν άντερα και αντοχές. Το πιο εύκολο είναι να κανεις κατάληψη> Μια χαρά περνάς κάνεις και τα πάρτυ σου , τα πίνεις κιόλας και κατα τα άλλα αγωνίζεσαι....
    Τί να πώ ρε παιδιά λίγο μυαλό δε βλάπτει. Με την κατάληψη τους εχεις όλους απέναντι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Ανώνυμος7/10/11 17:34

    Ti egine den anoixe akomi? den pame kala... afinoume deka kathisterimena na kleinoun ti sxoli kai sizitame mazi tous kiolas an einai dynaton ... Opoios thelei agwne na paei na kleisei ti douleia tou patera tou ... Ante asxoloumaste me ton kathe kolimeno giati oli kseroume poioi ypokeinoun autes tis katalipseis ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Ανώνυμος7/10/11 17:40

    Θέλω να δω πόσοι τειτζιδες θα ειναι στη πορεία ... Για τα πανηγύρια είστε ρε κλείνετε τις σχολές για να κάνετε παρτάκια και να πίνετε όλη μέρα να χαρώ εγώ αγωνιστές ... Εγώ πάντως θα έρθω την Δευτέρα και αν δω έστω και έναν εκτός ΤΕΙ που προσπαθεί να με σταματήσει θα φωνάξω την Αστυνομία ... Επιτέλους σε αυτό το μπουρδέλο πρέπει να εφαρμοστούν οι νόμοι τέρμα ... Και αν δεν έρθει εγώ ο ίδιος θα καταθέσω μήνυση για παράβαση καθήκοντος ... Δεν μπορεί ο κάθε καμένος να κλείνει τη σχολή για να κάνει χαβαλέ και να βλέπει ταινίες το ΤΕΙ δεν του ανοίκει ... Όποιος δεν συμφωνεί με τους νόμους του κράτους να πάει σε άλλο κράτος άιντε... Και όταν λέω για εξωτεικούς ξέρω καλά τη λέω ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Ανώνυμος7/10/11 17:42

    pare edo ena foititi pou endiaferetai gia ti sxoli t idea den exei an einai anoixti i oxi . . .


    i apla einai o idios blakas pou grafei sunexia kai tora ithele na to paiksei adiaforos . ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Ανώνυμος7/10/11 17:43

    kalesaikai to 300 mori loulou!!

    pare fora kai ela na mas klasis ta arxidia!!!

    dikomani andrikelo!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Ανώνυμος7/10/11 17:53

    Εσύ ως τη μου μιλάς έτσι? αυτό είναι και το επίπεδό σου δεν περίμενα κάτι καλύτερο από άνθρωπο που δεν έχει τι να κάνει στη ζωή του και κάνει καταλήψεις υποκινούμενες...
    Βλέπεις κάπου σε αυτά που γράφω να έχω άδικο? Σου στερώ κάποιο δικαίωμα ? Σου παραβιάζω κάποια ελευθερία ατομική ? Τη σου είπα και αντιδράς βρίζοντας και χαρακτηρίζονταςμε ... Αυτό έλειπε να μην διεκδικώ τα δικαιώματά μου επειδή εσύ γουσταρεις άπλα και παρτάκια ? Που στην τελική σεν είναι κακό κάνε αυτό που θέλεις και άσε εμένα να κάνω αυτό που θέλω ... Άιντε βρίζουμε χωρίς να ξέρουμε αυτό ειναι το επίπεδο σας και το επίπεδο του αγώνα σας γι αυτό θα είστε δέκα άτομα στην πορεία ...
    Δεν δέχομαι από κανένα να με χαρακτηρίζει και να παραβιάζει τα δικαιώματά μου ΤΕΡΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Ανώνυμος7/10/11 17:54

    O papous mou elege: Ean thes na se sevonte frodise na kratas megalitero ropalo apo auton me ton opoio pas na ta valeis.
    Eseis anarxokoumounia xerete me pion ta vazete?Oust re pisw stin tripa sas kai eseis kai oi alloi oi sixamenoi oi dapites kai oi paspites.DEN SAS THELEI KANEIS STON XWRO TOU IDRIMATOS.Komatopoihmena tebeloskila den ta exoume anagki kai NAI exoume kai megalitero ropalo!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Ανώνυμος7/10/11 17:59

    paidia apla ta pragmata an pame deutera kai traboukisoun simainei pws auto einai kai to epipedo tous ... Oxi tha asxoloumaste me ton kathe tebelxana dithen ideologo poy lew oti grafoun fax pou tou stelnoun san kalo probato ... Epeidi omws yparxoun kai skeptomena atoma sto tei den tha afisoume na perasei o fasismos tous ...
    Opote thumate o kathenas kleinei ena dhmosio organismo les kai einai idioktisia tou auta oute sth ugada ginonte

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Ανώνυμος7/10/11 18:01

    @7/10/11 17:53
    Μακάρι να 'ξερες τα δικαιώματά σου φίλε... Αλλά προφανώς κοιμάσαι τον ύπνο του δικαίου όπως πολλοί εδώ μέσα!! Αλλάξτε πλευρό μπας και δείτε κάνα άλλο όνειρο γιατί δε σας βλέπω να ξυπνάτε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Ανώνυμος7/10/11 18:03

    7/10/11 18:01

    Mias kai esi exeis xipnisei kai allaxes kai pleuro ante stin mama rosia na doulepseis kai ase mas emas edw na koimomaste.DEN SE THELOUME gia sotira pws na sto poume na to katalaveis.DEN DEN DEN DEN DEN !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Ανώνυμος7/10/11 18:04

    egw apogoiteuomai pou atoma tetoias hlikias exoun tetoies apopseis...
    edw dialionte ta panta kai eseis den exete kan thn ikanothta na skefteite logika..
    giati polu apla skesteste thn parth sas...
    pws tha parw to ptuxeio mou EGW, pws tha vrw doulia EGW, pws tha zhsw EGW..kai ginika ypaxei panta ena terastio EGW...oute logos gia to EMEIS...zhtate oloi na allaksoun ta pragmata kai kanenas den kanei tipota... to mono pou kanete einai ta krazete ta atoma pou den theloun na apaxiothoun ta panta se auth thn xwra...pou den theloun na zoun se synthikes exatlioshs...parte xampari oti apo ton kanape kai apo tis kafeteries den prokeite na alaxoun ta pragmata...an oi foithtes leitourgousan san esas sto polutexneio twra tha eixame akoma xounta anistorito zwo...ta drastika metra theloun kai drastikes luseis...xupnate...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Ανώνυμος7/10/11 18:07

    Ase re maga pou aytoi tis katalipseis agwnizonte gia to kalo mou auta allou ... Autoi kanoun auta pou tous lene eida kati palikaria pou tuxainei na psilognwrizw kai an thes na mou peis pws autoi agwnizonte gia mena euxaristw den tha parw...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Ανώνυμος7/10/11 18:08

    Politexneio=OLOI oi poulimenoi mazemenoi kai simera tous exeis kai ston sverko sou kai se varane.Kai exoune kathe ligo kai ligaki tin karamenla : EGW?EGW palepsa sto politexneio!Nai re ESI(o atomismos pou eleges autoi einai pou to xrisimopoiooune Protoi)palepses kai koita pou eferes tin xwra twra! BRAVO!Auto thelete na kanete kai eseis re anarxokoumounia?H koinonia emathe den theloume sotires.Oloi oi sotires koitate kai kala na mas "sosete" kai meta voleueste se theseis me kati misthous san paxies arkoudes.OUST RE!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Ανώνυμος7/10/11 18:14

    18.01 Δεν ξέρω αν είσαι ο ίδιος που με έβρισε προηγουμένως αλλά σε ρωτώ που έχω άδικο ? Εφόσον δεν παραβιάζω κανένα από τα δικαιώματά σου γιατί παραβιάζεις δικά μου ? Ας λέγατε αποχή για να φανεί και πόσοι είστε ... Δεν χρειάζεται να αλλάξω πλευρό ξέρω πολύ καλά τη θέλω από τη ζωή μου και έχω κάποιους στόχους ... Ξέρω ότι μα πηδάνε οι κυβερνήσεις όπως και το κόμμα σου για μένα όλα ίδια έιναι δεν ξεχωρίζω ... Δεν θα επιτρέψω σε κανένα αυθαίρετα και χωρίς δικαίωμα να πάει τη ζωή μου 6 μήνες πίσω... Και ειδικά με κάτι τέτοιες διαδικασίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Ανώνυμος7/10/11 18:19

    @7/10/11 18:03
    Δεν είναι μαμά η Ρωσία για μένα, όλο άκυρες μ@λακίες πετάτε! Δεν είμαι κομμουνιστής φίλε, πουθενά δεν ανήκω!! Και δε γουστάρω ρε να φύγω και να αφήσω τη χώρα να βουλιάξει από κάτι κατακαημένα παλικάρια σαν εσάς!! Αν ήθελα αυτό δε θα πάλευα για τίποτα και θα σας άφηνα στη μοίρα σας!! Αλλά ζω κι εγώ εδώ κι έχω κάθε δικαίωμα να παλέψω για τα πιστεύω και τα δικαιώματά μου που μετά από τόσα χρόνια αγώνων πάνε να μου τα καταργήσουν ένα καλοκαιρινό βράδυ εν μέσω εξεταστικής για να μην αντιδράσω!!! Άντε διάβασε τι γίνεται να ξεστραβωθείς και μη μας το παίζεις και καλά ψιλιασμένος γιατί εκτίθεσαι... Κανένας δε σου απαγόρεψε να παλέψεις για τα πιστεύω σου, ακόμα κι αν καίνε εμάς τους υπόλοιπους!!! Δουλειά σου λοιπόν κι άσε εμάς να κάνουμε τη δική μας όπως ξέρουμε και μπορούμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Ανώνυμος7/10/11 18:20

    Thelw na mou pei kapoios katalupsias an erthoume deutera ti tha kanete tha mas empodisete na mpoume sto idrima pou eimaste grammenoi na kanoume mathima? An to kanete auto milame gia fasismo sth dimakratia yparxei ti dikaiwma tis epilogis ... Oi katalupsis den einai meso dimokratiko dimokratia einai otan apofasizei o kathena gia ton eayto tou xwris na ton empodizoun alloi ... Ti na pw krima pou to 2011 yparxoun akomi apominaria oloklirotikwn idewn...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Ανώνυμος7/10/11 18:22

    7/10/11 18:19

    Akrivos min me enoxleis gia na min se enoxlo alla eisai TOSO AMORFOTOS pou den exeis katalavei oti me enoxleis!!!!ME ENOXLEIS!VRes allo tropo diamartirias ti me noiazei emena arkei na min exei sxesi amesi me to tei giati me auton ton tropo sxetizese amesa mazi mou kai me enoxleis! Ante bravo sinenoithikame!Akomi kai oi koumounistes allazoune apopsi telika.Afou exoune dikaio pws na to kanoume !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Ανώνυμος7/10/11 18:26

    Apo oti katalabe tin exoyne dei autoi tis katalhpseis megaloi agwnistes ... Prosoxh paidia o koumounismos einai makria akomi kai eutuxws ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Ανώνυμος7/10/11 18:29

    Afieromeno stous katalipsies me oli mou tin agapi!Ean nomizete oti tha tou moiasete eiste poli makriaa kai nixtomenoi vatheia!

    http://www.youtube.com/watch?v=SynVFM_6ezk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Ανώνυμος7/10/11 18:52

    Egw ena blepw oti kaneis den symfwnei mazi sas alla eseis ekei oti mas poun apo ta kentrika ... Merikoi malista apo oti eida eiste kai epaggelmaties kalupsies ... Oti na nai dld exoume tin meiopsifia me to etsi thelw na kleinei to tei kai na paizei me ta ptuxia mas kai tis tsepes twn goniwn mas e? auto parapaei Deutera oloi tei na teleiwnoume me ton thiaso...
    Ainte exoume tous katestramenous anarxikous kai tous kollimenous koumounistes na kanoun koumanto stis zwes mas ... Den xreazete paidia den tha paroume .. Deutera oli tei gia min ksexniomaste ...
    A? kapoios filos eipe oti mporei na exei kai atoma exw apo to tei pou tha mas empodisoun ... Opote as eimaste etoimi gia ola giati autoi einai blakes kai to blepoune san polemo ... Opoios exwteikos empodisei atomo tou tei na mpei sto xwro tou na kanei mathima tha mas vrei mprosta tou ... Ante na poume giati kala eisastan tosa xronia arazate stin iatriki kai kanate katalupseis sta ika mika kai den kserw kai egw pou alla to TEI MAS ANOIKEI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Ανώνυμος7/10/11 18:58

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Ανώνυμος7/10/11 19:07

    koita maga se antithesi me sena egw den anoikw pouthena kai nai epeidi kopsane apo tous goneis mou polla den me pernei na arazw kai na xanw axamina ok? ola ta alla gia gomenes einai alla logia na agapiomaste egw den bsou sterw kanena dikaiwma kane kai esu to idio etsi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Ανώνυμος7/10/11 19:13

    file eisai allou poios sou eipe oti anikw kapou? epeidi milaw etsi esu amesws na mou valeis tin tampela? ante oust

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Ανώνυμος7/10/11 20:03

    efoson exeis tin idia ritoriki me to KKE giati na min anoikeis kiolas ... Den se eida na les tpt gia tin PKS giati tin katalupsi auti tin upokeinoyne gia ta sumferonta tous ... Opote otan exeis tis idies apopseis me kapoio xwro giati na min anoikeis se auto de to blepw kako ... Ta oust sta gurizw egw den enoxlw kanena sto na kanei ta mathimata tou me to etsi thelw ... Opote OUST se olous esas tous pseutoideologous pou nomizete oti mporeite na kanete oti goustarete eis baros twn allwn...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Ανώνυμος7/10/11 20:17

    Mathame gia tin terastia poreia ? xaxaxa Karagiozides alla ekei to tei kleisto pame bravo mages alla oi malakes eimaste emeis pou sas anexomaste na mas kanete koumanto ... Deutera pame TEI giati den antexw na skeftomai oti tha xasw ena eksamino gia 10-20 katestramenous tupous den to xwrai to mualo mou ... Oloi deutera kai an eimaste arketoi tha anoiksei giati an tolmisoun na mas stamatisoun meta fusiologika tha antidrasoume kai tha tous steiloume stous tekedes apo opou proerxonte pali.. To tei den einai gia ta paixnidia sas yparxoun kai skeptomenoi ekeimesa oxi mono egefalika nekroi kai teleiwmenoi tupoi ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Ανώνυμος7/10/11 20:29

    ante pali DEN ANIKW POOOOOOOUUUUUUTHENAAAAAA,oute i pks oute i aren oute oi anarhikoi einai oi hwroi mou...borei na sumfwnw me polla apo osa lene kai oi treis tous alla den anikw sta kommata,tis parataxeis kai tis omades tous genikotera...esu ti eisai diladi,e? eilikrina den katalavainw giati prepei na anikw kapou....kai telos pantwn eimai mazi me olous osous einai uper tis katalipsis kai apodeiknuw oti den einai olos o kosmos pou sumfwnei me kapoia pragmata kai ta pratei ferefono autwn...palevoun gia kati swsto kai auto to aspazomai ki egw....xekolla loipon kai mokwne

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. Ανώνυμος7/10/11 20:36

    To idio leme ... ok den anikeis alla sumfwneis mazi tous... Pali den mporei opoios kai opote goustarei na kleinei to tei kai na kinduneuw na meinw ena examino pisw ... Thelete agwna kante apoxi na metrisete kai tis dunameis sas ekei tha fanei posoi eiste ok? Alla auto gia na to kaneis thelei pragmatiki magia ... Eseis baibai protimate na mou epibalete na kanw kati pou den thelw kai den exete kanena dikaiwma na mou to epibalete ok maga ? Kai ta mokone allou an theleis na se sebomai tha milas kala...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Ανώνυμος7/10/11 20:42

    ok min mokoneis...xereis kati ola auta ta hronia oute k gw goustarw to tsirko sas stis ekloges....alla miden sevasmos giati na se sevastw egw twra? sto katw katw o agwnas den einai mono dikos mou diko sou alla olwn mas..kai ti paei na pei na metrisoume tis dunameis mas kai ti einai to baibai ? genikws les pragmata pou den ehoun sunohi file

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. Ανώνυμος7/10/11 20:52

    Ti me noiazoun oi koloekloges siga min asxolithw me tous sixamenous ... Auto pou sou lew oso poio apla mporw einai... Kane apoxh na deis posoi eiste ... Alla auto gia na ginei thelei magia ... Esy auto pou kaneis einai me to etsi thelw na mou epibaleis tin apopsi sou kai na mou stereis to dikaiwma na paw na teleiwsw me ti sxoli oso poio grigora mporw gia na stamatisoyn kai oi goneis mou na matwnoun oikonomika ...
    Den nomizw pws proswpika sou exw sterisei kapoio apo ta dikaiwmata sou esu giati stereis dika mou...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Ανώνυμος7/10/11 20:56

    se geniki suneleusi den patate to podi sas alla se ekloges prwtoi ki apo to prwi mehri to epomeno fws tis meras...eiste aneprokopoi kai partakides kai etsi tha ste mia zwi...mi swsete kai ferete paidia ston kosmo tha ta katastrepsete...diaoloi metamorfwmenoi...i katalipsi na sunehistei kai ekei mesa ginetai kati pou 1i fora zw eimai apo autous pou pote den asholithike me ola auta kai kakws den to kana...den kerdizetai kati me to na vrizetai auton ton agwna...an thelete na anoixete to tei pigainete kai aurio kana 5ohiliaro kosmos ki anoixte to,aaa nai swsta einai savvato avrio,gamwto...poios einai o tebelehanas arage? kai egw episis anentahtos eimai opws to paidi apo panw oute pks oute aren oute anarhia oute dap oute pasp oute skata oute tipota apla anthrwpos pou den antehei me ola auta pou ginontai sto tei exw apo to tei pantou...kai thelei epitelous na kanei kati arketa katsame me staurwmena ta heria...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. Ανώνυμος7/10/11 21:21

    20:52 kai pali oti na 'nai...den einai proswpiko to zitima..aman pia pou me xereis kai pou se xerw...akoma na katalveis...me kourazeis alitheia sou lew...kane oti nomizeis ama thes esu ki opws allos einai travate sto tei avrio kiolas opws leei o proigoumenos/-i...ohi ti deutera ektws kai an tin kopanisane oloi gia evdomadiaia ekdromi...den allazw apopsi opws den allazeis k esu allwste...opote o katheis to dromo tou...apo dw den vgainei tpt apolutws..ama thes na peis kati esu ki osoi lene lene lene ta diafora elate sto tei kai ohi apo dw ante kalo vradu

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. Ανώνυμος7/10/11 21:38

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. Ανώνυμος7/10/11 21:45

    molis oloklirothike i poria eixe polu kosmo gyro sta 100 atoma . .egeine apoklismos tou katastimatos germanos!!

    oloi to proi tis deyteras na stiriksoume tin katalipsi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. Ανώνυμος7/10/11 21:46

    exoume idi arxisei na psaxnoume ta ip ton ipologiston sas tha erthoume sta spitia sas tin ora pou akoute to kainourgio cd tis foureiras kai xazeyete to kainourgio sas sunolaki mprosta ston kathreyti giati gia ayto panta tha exei lefta o mpampakas alla kai na min exei tha ftasei i glossa sas sto patoma kai kt tha ginei1.

    tin gamisate tsoglanakia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. Ανώνυμος7/10/11 21:54

    7/10/11 21:45
    Eisai pseutis apla.Ta video me posa atoma eisastan iparxoune idi sto youtube kai exoune apostalei sto blog.Elpizw poli sidoma na anartisoune to aparaitito sxolio kai olos o kosmos na dei posoi eisastan.50-60 atoma kanoun koumanto se ena tei.Den paei etsi omos re pedia distixos den einai etsi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. Ανώνυμος7/10/11 21:56

    ehei kai himiko i larisa nomiza oti biohimiko upirhe kai iatriki...bravo sti larisa gia ti nea tis sholi...kai bravo kai s'autous pou ekanan ton kopo na erthoun mehri tin poreia na doun ti paizei alla den summeteihan se enan allo tropo diamarturias...bravo bravo bravo i poreia eihe ligotera apo 22o atoma hwris esas?axaxaxaaxaaaaaaaa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. Ανώνυμος7/10/11 22:05

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. Ανώνυμος7/10/11 22:18

    re anidee blaka tsiraki tis dap akribos ayta pou leei kai i dap les kai esu

    einai i proti fora pou i foitites exoun parei tin katastasi sta xeria tous xoris kommata kai malakies gia ato tous exei tsouksei olous kai den mporoun na to diaxeiristoun apo ton kokora mexri tis koloparatakseis.

    epitelus oi foitites katalaban oti exoun dinami !!!!


    kai arketa me tin karamela tou bioximikou itan mono 2 atoma apo bioximia milise mono mia kopela kai apla metefare tin empiria tis apo tin ekei katalipsi den psifise!!!

    i poria eixe 100 atoma kai se prokalo na dikseis oti theleis!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. Ανώνυμος7/10/11 22:20

    http://athens.indymedia.org/local/webcast/uploads/metafiles/anthosrwlzufqeyylt.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. Ανώνυμος7/10/11 22:25

    prin ligo oloklirothike i poria pou kalousai to syntonistiko katalispeis eixe gyro sta 100 atoma ,arketa ikanopoiitiko arithmo an skeyth kaneis oti propagandistike mono mia mera!egeine kai apoklismos tou katastimatos germanos gia to thema me ta paso!

    kt fainetai na alazei sto TEI tis larisas epitelous oi foitites pernoun ti zoi sta xeria tous!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. Ανώνυμος7/10/11 22:28

    Τρίωρη στάση εργασίας την ημέρα που οποιοδήποτε υπό κατάληψη σχολείο θα ανοίγει με την επέμβαση της αστυνομίας κηρύσσει η ΟΛΜΕ, καταγγέλλοντας ότι διευθυντές καλούνται στα αστυνομικά τμήματα για να καταδίδουν τους καταληψίες μαθητές.

    «Καταδικάζουμε κάθε προσπάθεια να επιλυθούν τα

    όποια προβλήματα στο χώρο της εκπαίδευσης με τη συνδρομή αστυνομικών και εισαγγελέων. Καταδικάζουμε τις κλήσεις των Διευθυντών σχολείων στα αστυνομικά τμήματα για να καταδίδουν τους μαθητές τους» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΟΛΜΕ.
    «Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε τη μετατροπή του καθηγητή σε υπάλληλο της εισαγγελίας και των αστυνομικών αρχών» προσθέτει.

    Στο μεταξύ, το μεσημέρι της Πέμπτης μέλη της ΟΛΜΕ, της ΕΛΜΕ και εκπαιδευτικοί προχώρησαν σε παράσταση διαμαρτυρίας και αποκλεισμό της Περιφερειακής Διεύθυνσης Αττικής, αντιδρώντας στις μετακινήσεις εκπαιδευτικών σε σχολεία άλλων νομών που έχουν κενά.

    Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης, οι καθηγητές απώθησαν τους αστυνομικούς και μπήκαν στα γραφεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, προκειμένου να συναντηθούν με τον περιφερειάρχη εκπαίδευσης, Γ.Κουμέντο, ο οποίος όμως αρνήθηκε να τους δεχτεί.

    Με ανακοίνωσή της η ΟΛΜΕ καταγγέλλει για «αντιδημοκρατική και αυταρχική στάση» τον περιφερειάρχη, τον οποίο κατηγορούν ότι «κάλεσε τα ΜΑΤ και κλείδωσε το γραφείο του, προκαλώντας με αυτό τον τρόπο όχι μόνο τα συνδικαλιστικά όργανα, αλλά και το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας». Ζητά, μάλιστα, την απομάκρυνση του κ. Κουμέντου από τη θέση του ως «ακατάλληλου».






    Ολοκληρη η ανακοίνωση της ΟΛΜΕ εδω:

    http://olme-attik.att.sch.gr/files/annolme/stasiepemvaseis06102011.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. Ανώνυμος7/10/11 22:30

    Ante twra bikane oloi na poune ta psemata tous gia tin poreia 50-60 atoma ME TO ZORI eisastan pedakia ola iparxoune tha ta doume sidoma.Ela telos me ta psemata kai ta kommatika sas exw apo to tei.Alla tzaba ta leme den allazei to xerokefalo mialo sas me tpt.LIPAME gia esas!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. Ανώνυμος7/10/11 22:30

    FILE OPOS T EIPES 100 ATOMA ITAN!KALA KOROIDEUOMASTE ????????100 ATOMA????????????EIMASTE 20000 FITITES K O MAZIKOS AGWNAS K OTI OI FITITES KATLAVAN TI GINETAI EINAI I PORIA TON 100!!!!!!!!!!POU ITAN OI IPOLOIPOI ????????/ISWS DN TOUS PISATE?????ISWS KATHODAI ST SPITAKI TOUS??????/E?TPT DN KANATE OUTE SIMERA OUTE Aurio oute pote!egw imoun stn poria k as imoun kata tis katalipsis gia min lete oti dn simetexoume!alla poion koroideuete monoi sas isastan!!!!!!!!dn pithete kanenan!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. Ανώνυμος7/10/11 22:33

    100 gia arxi einai para polu kala

    den einai toso eukolo na spaseis tin anathesi den ginetai apo tinm ia mera stin alli!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. Ανώνυμος7/10/11 22:33

    http://www.youtube.com/watch?v=qMugjCfat3I

    kai to 2o video

    http://www.youtube.com/watch?v=z7koiqO5HFo

    Ean esi vlepeis 100 atoma egw tha gino arxiepiskopos ellados !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. Ανώνυμος7/10/11 22:44

    to proto binteo einai prin arxisei na mazeyte kosmos kai ayto fainetai apo to deytero pou fisika okosmos einai polu perisoteros .
    to binteo exei trabixtei apo kapio roufiano pou eno emeis agonizomastan aytos epine kafe stis portes alithia poso exei o kafes ekei pano re arxidi??

    ksereis poso kairo exo na bgo gia kafe ekso?den paizei salio den exo xasei kamia poria omos!

    akoma kai sto deytero binteo o kosmos eixe psilo spasei giati molis eixe teliose i parembasi sto germano kapioi efygan gia to tei pou einai to live parolo ayta fainontai 60-70atoma!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. Ανώνυμος7/10/11 22:46

    Anagrafete i ora pou einai travigmeno eida ara den boreis na peis tpt esi o parapanw.Se taponei.Twra an autos pinei cafe dikaioma tou kai den nomizw na se rotisei.Dikaiologies tou tupou pame sto live den pianoun.Pali kala pou kapoios sas travixe video na sas vlepoume posoi eiste gia na xeroume tin alitheia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. Ανώνυμος7/10/11 22:50

    e loipon malonoume ranoume k stn teliki o kathenas t makri k t konto t!i istoria ontos edeikse oti o laos exei k foni k mporei na ta allaksei ola!alla re apidia milaME GIA mia epoxi pou polemousan atoma pleon tn ellada tn dioikoun alloi!!!!!!!!!!!!katalavete t .dn paei n skotosete k tous 300 tis voulis pali t aidia skata tah eimaste!!!!!!!!tote toulaxisto katevene olos ma olos o kosmos stous dromous k itan laossssssssssssssssssss oxi komata!!!!!!simera exoume katdisei n eimaste oloi se kapoio komma k n mas ekprosopoun oi idees autn!!!!eseis k an eiste provata!!!!!!ama vgalete kati apo ola auta bravo sas alla dn vgazete pos pio apla na sas t fonaksoume oloi.
    k auto pisteuoun k oi oipoloipi 19000!!!!!!!ksekoliste

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. Ανώνυμος7/10/11 22:50

    an to proto binteo einai antiprosopeytiko to deytero ti einai ofthalmapati??
    gia pite telika imastan 5 pou fainomaste sto proto i 70 pou fainomaste sto deytero????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. Ανώνυμος7/10/11 22:54

    mesa se oloi ayti ti sapila pou perigrafeis einai timi mas pou emeis den exoume sapisei akoma kai agonizomaste ekso apo komata kai kathodigiseis

    mipos esu exeis arxisei na sapizeis mprosta stin othoni apo to pc s??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. Ανώνυμος7/10/11 23:04

    filaraki ade k st daiolo pou tha mou peis emena oti sapizw ksereis an exw katevei se pories k an fonaza!k ns po kt pliroforiaka imoun k stous aganaktismenous stn athina!eides n bgaloume tpt???logikeftite!kade pories kade oti skata thelete t eti anoikste gt dn sas anoiki!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. Ανώνυμος8/10/11 01:16

    KONTOFTHALMOS EISAI!!

    GIA NA KRINEIS AN EXOUN APOTELESMA OI AGONES I OXI THA PREPEI NA DIAABSESEIS LIGO ISTORIA!

    KAI NA SOU PO RE AGANAKTISMENE I PLATIA SUNTAGMATOS S ANIKE KAI TIN EKANES KATALIPSI EIXES STEISEI KI SKINES PANO . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. Ανώνυμος8/10/11 01:32

    @7/10/11 18:20
    Κοίτα πώς έχει το πράγμα: καλέστηκε γενική συνέλευση, υπήρχαν 2 αντίθετες προτάσεις που μας κάλυπταν όλους και υπερίσχυσε κατάληψη. Δεν πα να ήταν και 100;; Αν ήταν η πλειοψηφία έληξε το θέμα!! Έγινε με πολύ δημοκρατικό τρόπο, οπότε δε μπορείς να μιλάς για φασισμό!! Όσοι ενδιαφέρονταν ήταν εκεί, όσοι δεν ήταν δεν έχουν δικαίωμα να μιλάνε μέχρι την Πέμπτη που ορίστηκε η επόμενη συνέλευση από την πλειοψηφία. Μέχρι τότε δε μπορείτε να κάνετε τίποτα με δημοκρατικό τρόπο για να αλλάξετε την κατάσταση, οποιαδήποτε άλλη κίνηση είναι φασισμός απ'τη μεριά σας!!!

    @7/10/11 18:22
    ΕΣΥ με ενοχλείς ρε γίδι που πετάς όλο άκυρα!!! Σε ό,τι μ@λακία είπες σ'αυτό το σχόλιο σου έχω ήδη απαντήσει, αλλά προφανώς εσύ είσαι ο ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ και δε μπορείς να καταλάβεις βασικά πράγματα!!! Δε θα κάτσω να ασχοληθώ άλλο με ζωάδια σαν εσένα που δεν έχουν καταλάβει ακόμα γιατί γίνεται η κατάληψη, νομίζουν ότι την κάνουμε γιατί δεν έχουμε με τι να ασχοληθούμε και είμαστε αργόσχολοι και ότι όσοι είναι υπέρ είναι ντε και σόνι κομμουνιστές!!! Παλιοκολλημένε!!! Έχεις μαύρα μεσάνυχτα και δεν αξίζεις ούτε να σε ξυπνήσουμε!!! Όνειρα γλυκά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. Ανώνυμος8/10/11 02:00

    1.32 Να σου πω και εγώ τη έγινε ... Έγινε μία μάζωξη που αποφασίσανε δέκα είκοσι άτομα ... Κάνανε και κατάληψη χωρίς κανένα δικαίωμα για να έχουν και καλά συμμετοχή στη μάζωξη ... Το πρωί που ήτανε πολλά παιδιά τους λέγανε να περιμένουνε λογικά μέχρι να έρθουν οι δικοί τους ... Και βγάλανε ένα αυθαίρετο αποτέλεσμα που δεν στέκει πουθενά ... Κλείνοντας το ΤΕΙ έτσι φυσικά και είναι φασισμός ... Οι φοιτητές δεν είχαν καμία υποχρέωση να έρθουν σε μία μάζωξη που συγκάλεσε μία παρέα και έβγαλε δύο πανό ... Δεν μπορεί όποιος γουστάρει να κλείνει ένα δημόσιο οργανισμό για να κάνει την πλάκα ή για οτιδήποτε άλλο ... Τη να κάνουμε είναι δικαίωμα μου να κάνω μάθημα και εσείς εντελώς αυθαίρετα μου το στερήτε αν δεν είναι φασισμός αυτό τη είναι?...
    Και να σας πω κάτι αν είχατε άντερα να κάνατε αποχή που είναι δημοκρατικό δικαίωμα να δω πόσοι θα σας ακολουθούσαν είστε η πλειοψηφία τη να κάνουμε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. Ανώνυμος8/10/11 02:05

    telika to ekpaideutiko susthma einai akros epikinduno!!!

    ekolaptei atoma san kai esena

    pragmatika den mporo na skeyto kapia kaliteri brisia pera apo to san kai esena . .

    tomaria mono gia tin parti sas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. Ανώνυμος8/10/11 02:07

    @8/10/11 02:00
    Το ΤΕΙ δεν είναι δημόσιος οργανισμός, είναι εκπαιδευτικό ίδρυμα!! Όταν δεν ξέρετε βασικά πράγματα δεν εκπλήσσομαι που έχετε τέτοιες αντιλήψεις... Δεν καλέστηκε από φιλαράκια!! Στην τελευταία συνέλευση είχε ψηφιστεί ότι μετά την εξεταστική θα καλεστεί ΓΣ για να δούμε τι θα κάνουμε.. Αφού δεν το έκανε η ΔΑΠ που έπρεπε, κάποιος έπρεπε να το κάνει!! Γιατί πρέπει ντε και σόνι να γίνονται όλα αυτά από τις παρατάξεις;;; Τόσο πολύ δε μπορείτε να μην είστε υποχείρια;; Μας δόθηκε μια ευκαιρία να πούμε τη γνώμη μας ανεξάρτητα!!! Δεν είναι υποχρέωσή σου να παρευρεθείς, είναι δικαίωμά σου και δεν το εκμεταλλεύτηκες!! Άφησες του άλλους να αποφασίσουν για σένα!! Ας πρόσεχες... Μη γκρινιάζετε για το αποτέλεσμα, αλλάξτε το την Πέμπτη...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. Ανώνυμος8/10/11 02:39

    με αντιληψεις του 70 παμε παντα μπροστα!
    τοσο αναγκη εχετε απο "σωτηρες" και σας χαλαει που γινεται καταληψη απο ατομα με ορθη πολιτικη σκεψη που δεν εχουν αναγκη να εκπροσωπουνται απο κανεναν?
    χαιρομαι πολυ για το επιπεδο σας.
    αναρχικοι-κομμουνια-απλυτοι.τετοιου ειδους γνωσεις μαθαινατε τοσα χρονια και τωρα η 1 εβδομαδα καταληψης σας στερει να τις εμπλουτισετε?
    μπραβο παιδια.
    αλλα εχω να σας πω μια αληθεια.
    η γκρινια εχει αποδειχτει οτι προερχεται απο ζηλια και απο ατομα με ψυχολογικα προβληματα.
    διαλεχτε.
    1 φορα γινεται διαδραστικη καταληψη στο τει χωρις καμια παραταξη και εχουν παρει φωτια τα πληκτρολογια σας αντι να κουνηθειτε λιγο απο τη θεση σας και να πατε εκει.
    αλλα ετσι ειναι πιο ευκολο ε?
    εχουμε και μια δικαιολογια,ενα λογο να υπαρχουμε.
    στη συνελευση γιατι δεν τα ειπατε ολα αυτα?
    λογοδιαρροια για ιδεολογικο προσανατολισμο και ορθοτητα της καταληψης μεσω ιντερνετ σας επιασε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. Ανώνυμος8/10/11 03:02

    Φοιτητικος αγωνας ειναι αυτο που γινεται στη Χιλη με εκατομμυρια φοιτητες στους δρομους. Φοιτητικος αγωνας ΔΕΝ ειναι η μαζωξη 50 ****** που απλα θελουν να βρουν χωρο για να διοργανωσουν συναυλιες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. Ανώνυμος8/10/11 10:16

    Δηλαδή συνελευσή καλεί όποιος γουστάρει, όταν γουστάρει και με όποιους και όσους γουστάρει και βγάζει και αποφάσεις? Και είναι και Δημοκρατικές μετα? Δηλαδή αν βγώ εγώ και κάνω συνέλευση με θέμα να πλακώσουμε στο ξύλο αυτούς που κάνουν κατάληψη και το ψηφίσει η πλειοψηφία (που μπορεί και να είναι οι 6 απο τους 10 που μαζευτήκαμε) είναι απόφαση Δημοκρατικής συνέλευσης?

    Να χαρώ εγώ διαδικασίες !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. Παρείσακτος8/10/11 11:21

    Τα παιδιά ή δεν ξέρουν ή παραβλέπουν το γεγονός ότι για να είναι έγκυρη μια συνέλευση είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να παρευρίσκεται ένα ελάχιστο ποσοστό του συνόλου. Αν οι υπόλοιποι δεν συμμετέχουν είτε γιατί δεν πείθονται είτε γιατί δεν ενδιαφέρονται, δεν νομιμοποιούνται οι 500 που συμμετείχαν στην ΓΣ να αποφασίσουν και για τους υπόλοιπους. Αν ήταν σωστοί, θα μπορούσαν να κάνουν αποχή και όχι να κλείσουν ολόκληρο το ΤΕΙ. Αλλά είπαμε... Στην Ελλάδα ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ. Δεν φταίνε μόνο τα παιδιά. Η ατιμωρησία και ο ετσιθελισμός χωρίς καμιά απολύτως επίπτωση, έχει επιμελώς καλλιεργηθεί από το πολιτικό μας σύστημα τα τελευταία 30+ χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. Ανώνυμος8/10/11 14:40

    LOIPON E KOPSTE T DOULEMA!!!!!!!!!!MIA MAS LETE OTI O FOITITIS POU ITAN APO ALLI SXOLI ITAN ENAS META STA BLOG LETE MONO DUO K PIO PANO STN EPISIMI ANOIKINOSI SAS LETE 5 STN ARITHMO!MAS DOULEUETE??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  153. Ανώνυμος8/10/11 19:20

    2:39 vres allou koroida kai eisai kai agesai apo politiko komma

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  154. Ανώνυμος9/10/11 20:02

    λυσσα κακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  155. Ανώνυμος10/10/11 19:37

    ξερει καποιος αν σιγουρα αυριο τριτη 11/10 θα ειναι ανοιχτεσ οι γραματειεσ?? γτ θα κανω ταξιδι μονο κ μονο για να παραδωσω κατι χαρτια..αν ξερει καποιοσ σιγουρα αν θα ειναι ανοιχτεσ ας απαντησει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία και κατά προτίμηση ούτε Greeklish! Επίσης για να μπορείτε να συζητείται πιο εύκολα αποφύγετε την επιλογή Ανώνυμος και κάντε χρήση της επιλογής Όνομα/Διεύθυνση url

Κακόβουλα σχόλια, υβριστικά, spam ή που θίγουν πρόσωπα θα ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ χωρίς καμία προειδοποίηση!

Διαβάστε τους όρους χρήσης του blog εδώ

.