10.9.10

Χαρίζεται φοιτητικό ενοίκιο!

Το ricardo.gr σε συνεργασία με το φοιτητικό free press περιοδικό iq magazine, ξεκινά από τις 13 Σεπτεμβρίου την προωθητική ενέργεια «Χαρίζεται Ενοίκιο».

Το γνωστό site δημοπρασιών καλεί το φοιτητικό κοινό, να πάρει μέρος στην κλήρωση που θα πραγματοποιείται κάθε μήνα και να κερδίσει το ενοίκιο του μήνα.


Η διαδικασία είναι απλή και εύκολη. Οι συμμετέχοντες το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να μπουν στο www.ricardo.gr και να γίνουν μέλη σύμφωνα με τις οδηγίες που μπορούν να βρουν στη σελίδα www.ricardo-enoikio.gr. Με αυτόν τον τρόπο, παίρνουν αυτόματα μέρος στη μεγάλη κλήρωση της αγαπημένης ιστοσελίδας αγοραπωλησιών και δημοπρασιών. Το ricardo.gr θα πληρώνει, κάθε μήνα, στο νικητή ή τη νικήτρια του διαγωνισμού, το ενοίκιο του σπιτιού του.

Το www.ricardo.gr καλεί τους φοιτητές να ανακαλύψουν το συναρπαστικό κόσμο των online δημοπρασιών και να φτιάξουν το νέο τους σπίτι, αγοράζοντας προϊόντα σε χαμηλές τιμές. Επιπλέον προτρέπει τους φοιτητές να μη στοιβάζουν στην αποθήκη πράγματα που δεν χρησιμοποιούν, αλλά να τα πουλήσουν στο ricardo.gr, εξοικονομώντας έτσι έξτρα χρήματα. Για παράδειγμα, το παλιό κινητό, το διαβασμένο βιβλίο, η κιθάρα που πιάνει χώρο στο σαλόνι, μπορούν εύκολα να πουληθούν στο ricardo.gr και να αποφέρουν χρήματα είτε για νέες αγορές, είτε για άλλες ανάγκες.

Η ενέργεια «Χαρίζεται Ενοίκιο», θα επικοινωνηθεί μέσα από ενημερωτικά φυλλάδια που θα διανέμονται στο χώρο των πανεπιστημίων, τη σελίδα www.ricardo-enoikio.gr, το περιοδικό iq magazine, το φοιτητικό portal www.mycampus.gr και με διαφημίσεις σε επιλεγμένες ιστοσελίδες. Η κλήρωση θα γίνεται την 1η εβδομάδα κάθε μήνα και οι νικητές θα ανακοινώνονται άμεσα μέσω του www.ricardo.gr και του iq magazine.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία και κατά προτίμηση ούτε Greeklish! Επίσης για να μπορείτε να συζητείται πιο εύκολα αποφύγετε την επιλογή Ανώνυμος και κάντε χρήση της επιλογής Όνομα/Διεύθυνση url

Κακόβουλα σχόλια, υβριστικά, spam ή που θίγουν πρόσωπα θα ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ χωρίς καμία προειδοποίηση!

Διαβάστε τους όρους χρήσης του blog εδώ

.