23.9.10

4ο Συνέδριο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών

Το ΣΦΗΜΜΥ 4.0 είναι το το 4ο Συνέδριο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, που θα πραγματοποιηθεί στις19-20 Νοεμβρίου 2010 στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Χώρος Διεξαγωγής:

Το Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών (ΣΠΚ) είναι ένα από τα μεγαλύτερα αμιγή συνεδριακά κέντρα της χώρας αφού μπορεί να φιλοξενήσει έως και 2.000 συνέδρους ταυτόχρονα. Είναι σχεδιασμένο με διεθνείς προδιαγραφές, εφοδιασμένο με τον πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, και παρέχει τη δυνατότητα διοργάνωσης συνεδριακών και πολιτιστικών εκδηλώσεων, αλλά και εκθέσεων υψηλών απαιτήσεων.

Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στο συνέδριο με κάποια εργασία, θα πρέπει να καταθέσουν τις εργασίες τους στο http://www.sfhmmy.gr μέχρι τις 8 Οκτωβρίου 2010. Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για αποδοχή ή απόρριψη την 1η Νοεμβρίου 2010.

Επίσης, όποιος ενδιαφέρεται απλά να παρακολουθήσει το Συνέδριο, μπορεί να γραφτεί μέσω της φόρμας υποβολής που υπάρχει στο παραπάνω site http://www.sfhmmy.gr μέχρι τις 10 Νοεμβρίου 2010.


Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα για περισσότερες πληροφορίες!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία και κατά προτίμηση ούτε Greeklish! Επίσης για να μπορείτε να συζητείται πιο εύκολα αποφύγετε την επιλογή Ανώνυμος και κάντε χρήση της επιλογής Όνομα/Διεύθυνση url

Κακόβουλα σχόλια, υβριστικά, spam ή που θίγουν πρόσωπα θα ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ χωρίς καμία προειδοποίηση!

Διαβάστε τους όρους χρήσης του blog εδώ

.