21.9.10

"Προκήρυξη-Φωτογραφία για το Γραφείο Διασύνδεσης του Παραρτήματος Καρδίτσας του ΤΕΙ Λάρισας"

Η παρακάτω ανάρτηση είναι από το blog psemata.gr :

Στα πλαίσια του Προγράμματος «Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ)» και «Γραφείο Διασύνδεσης ΤΕΙ Λάρισας» η Επιτροπή Ερευνών του ΤΕΙ Λάρισας «κατάφερε» και προκήρυξε θέσεις για τα «δικά μας» παιδιά (όπως για το Γραφείο Διασύνδεσης Καρδίτσας και πιθανόν και για της Λάρισας) μόνο τη φωτογραφία τους δεν έβαλε!.

Για την ίδια θέση τα προσόντα είναι άλλα για τη Λάρισα και άλλα για την Καρδίτσα. Για τη Λάρισα ζητά η Επιτροπή πτυχίο Οικονομικό και Μεταπτυχιακό καθώς και άριστη γνώση αγγλικής γλώσσας και 3 χρόνια προϋπηρεσία, για την Καρδίτσα ζητά γενικά πτυχίο!!! καλή γνώση αγγλικής γλώσσας!!! και 2 χρόνια προϋπηρεσία, προσόντα που έχει όπως έμαθα από συναδέλφους μόνο ένα συγκεκριμένο άτομο «κολλητή» μεγαλοκαθηγητή!!!!.
Το μόνο που μπορώ να πω είναι ντροπή.Εμείς οι ανώνυμοι που δεν είμαστε παιδιά, ή «φίλοι», ή «κολλητοί» κάποιων επωνύμων του ΤΕΙ Λάρισας πότε θα καταφέρουμε να διεκδικήσουμε επάξια μία θέση?
Ας ελπίσω ότι κάποιοι θα ενδιαφερθούν για αυτό, γι’ αυτό σας παρακαλώ να ενεργήσετε άμεσα μήπως και κάποιος αρμόδιος ενδιαφερθεί για την αδικία αυτή.

Για ευνόητους λόγους υπογράφω ως
Ένας Αδικημένος (πτυχιούχος ΑΕΙ)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία και κατά προτίμηση ούτε Greeklish! Επίσης για να μπορείτε να συζητείται πιο εύκολα αποφύγετε την επιλογή Ανώνυμος και κάντε χρήση της επιλογής Όνομα/Διεύθυνση url

Κακόβουλα σχόλια, υβριστικά, spam ή που θίγουν πρόσωπα θα ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ χωρίς καμία προειδοποίηση!

Διαβάστε τους όρους χρήσης του blog εδώ

.