10.9.10

Στους 9 μήνες θα παραμείνει η θητεία!

Θητεία τέλος στο Ναυτικό και την Αεροπορία. Ολοι οι στρατεύσιμοι θα εκπληρώνουν τις υποχρεώσεις τους στο Στρατό Ξηράς, ενώ η θητεία θα παραμείνει στους εννιά μήνες, όπως ανακοίνωσε στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Αμυνας, Π.Μπεγλίτης

Δεν θα μειωθεί περαιτέρω η στρατιωτική θητεία ανέφερε στη Διαρκή Επιτροπή Άμυνας και Εξωτερικών, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Μπεγλίτης.

Όπως είπε, η θητεία θα παραμείνει στους 9 μήνες, ενώ, την προσεχή διετία, όλοι πλέον οι στρατεύσιμοι θα καλούνται να εκπληρώσουν τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις στον Στρατό Ξηράς.



Ουσιαστικά, θα καταργηθεί η στρατιωτική θητεία στο Ναυτικό και την Αεροπορία.

«Όλα τα νέα παιδιά θα υπηρετούν τη στρατιωτική τους θητεία στο Στρατό ξηράς. Ναι, η στρατιωτική θητεία θα συνεχίσει, δε θα αυξηθεί, γιατί ακούγονται διάφορα στο πλαίσιο μίας κατασκευασμένης συνειδητής ή ασυνείδητης, παραπληροφόρησης», δήλωσε.

Ανέφερε, επίσης, ότι υπάρχουν σημαντικά στοιχεία καλύψεως των θέσεων σε κρίσιμους στρατιωτικούς σχηματισμούς, τα οποία οφείλονται στην μείωση, χωρίς σχέδιο, της θητείας στους 9 μήνες από την ΝΔ.

«Εννέα μήνες στρατιωτική θητεία. Ξέρετε που βρεθήκαμε; Να είμαστε ειλικρινείς μεταξύ μας. Ρωτήστε τη στρατιωτική ηγεσία, την ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων σε τι ποσοστά είναι σήμερα η πληρότητα μειζόνων ή ελασσόνων στρατιωτικών σχηματισμών ανά την Ελλάδα», είπε ο κ. Μπελίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία και κατά προτίμηση ούτε Greeklish! Επίσης για να μπορείτε να συζητείται πιο εύκολα αποφύγετε την επιλογή Ανώνυμος και κάντε χρήση της επιλογής Όνομα/Διεύθυνση url

Κακόβουλα σχόλια, υβριστικά, spam ή που θίγουν πρόσωπα θα ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ χωρίς καμία προειδοποίηση!

Διαβάστε τους όρους χρήσης του blog εδώ

.