27.9.10

Αναβλήθηκε η δήλωση μαθημάτων για το τμήμα Πληροφορικής!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ!

Μετά από τα προβλήματα που πρόκυψαν από το 1ο λεπτό που ξεκίνησε η δήλωση μαθημάτων, η γραμματεία του τμήματος έβγαλε ανακοίνωση σήμερα πως η υποβολή δηλώσεων θα αναβληθεί!

Πιο συγκεκριμένα,
το πρόβλημα προήλθε από το νέο πρόγραμμα σπουδών, οι αλλαγές στα μαθήματα(καταργήσεις-αντιστοιχίες..) δεν περάστηκαν κατάλληλα στο Dionysos, με αποτέλεσμα, στη λίστα που έπρεπε ο φοιτητής να επιλέξει μαθήματα για να δηλώσει, να βλέπει όλα τα μαθήματα(ακόμα και αυτά που έχει περάσει), να λείπουν μαθήματα απτο νέο πρόγραμμα σπουδών,να είναι λάθος οι ώρες, λάθος τα εξάμηνα και ένα σωρό άλλα!...


Το τηλέφωνο της γραμματείας του τμήματος πρέπει να πήρε φωτιά σήμερα από τόσους φοιτητές που έψαχναν να καταλάβουν τι έχει συμβεί!

Η ανακοίνωση που εξέδωσε το τμήμα είναι η παρακάτω:

Σας ενημερώνουμε ότι διαπιστώθηκαν πάρα πολλά σφάλματα κατά την ηλεκτρονική δήλωση των μαθημάτων, που οφείλονται στην αλλαγή του Προγράμματος Σπουδών και κατά συνέπεια καθίσταται αδύνατη η υποβολή των δηλώσεων μέχρι να επιλυθούν αυτά τα προβλήματα.
Η προθεσμία έναρξης των δηλώσεων θα γνωστοποιηθεί με νεότερη ανακοίνωσή μας. ΄Οσον αφορά τους σπουδαστές που υπέβαλαν ήδη ηλεκτρονική δήλωση μαθημάτων, θα χρειαστεί να υποβάλλουν εκ νέου στην προθεσμία που θα ανακοινωθεί.
Ζητάμε ειλικρινά συγγνώμην από όλους τους σπουδαστές και ιδιαιτέρως από όσους είχαν ήδη υποβάλει την ηλεκτρονική δήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία και κατά προτίμηση ούτε Greeklish! Επίσης για να μπορείτε να συζητείται πιο εύκολα αποφύγετε την επιλογή Ανώνυμος και κάντε χρήση της επιλογής Όνομα/Διεύθυνση url

Κακόβουλα σχόλια, υβριστικά, spam ή που θίγουν πρόσωπα θα ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ χωρίς καμία προειδοποίηση!

Διαβάστε τους όρους χρήσης του blog εδώ

.