7.9.10

Ανοιχτό Πανεπιστήμιο | 7.700 θέσεις σπουδών

Σε 7.700 ανέρχονται συνολικά οι θέσεις σπουδών, οι οποίες προσφέρονται στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο για το επόμενο ακαδημαϊκό έτος 2011-12. Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνει, όπως κάθε χρόνο, από 1ης Νοεμβρίου έως 10 Δεκεμβρίου, ηλεκτρονικά, για τα 6 προπτυχιακά και τα 26 μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών.


Ειδικότερα, στα συνολικά 32 προγράμματα σπουδών προσφέρονται 4.200 θέσεις προπτυχιακών και 3.500 θέσεις μεταπτυχιακών φοιτητών. Προσφέρονται, επίσης, 210 θέσεις για προπτυχιακές σπουδές αποκλειστικά για ΑΜΕΑ και 350 θέσεις για μεταπτυχιακές σπουδές αποκλειστικά για μέλη εκπαιδευτικού προσωπικού των ΤΕΙ.

Τις θέσεις αυτές αναμένεται να διεκδικήσουν περίπου 80.000 υποψήφιοι. Αν δεν υπάρχουν υποψήφιοι σε ένα πρόγραμμα, ο αριθμός των θέσεων που αναλογεί στο πρόγραμμα αυτό κατανέμεται ανάλογα σε άλλα προγράμματα με απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής, η οποία λαμβάνει υπόψη, κατά το δυνατόν, τις αιτήσεις των ενδιαφερομένων.

πηγή: neolaia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία και κατά προτίμηση ούτε Greeklish! Επίσης για να μπορείτε να συζητείται πιο εύκολα αποφύγετε την επιλογή Ανώνυμος και κάντε χρήση της επιλογής Όνομα/Διεύθυνση url

Κακόβουλα σχόλια, υβριστικά, spam ή που θίγουν πρόσωπα θα ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ χωρίς καμία προειδοποίηση!

Διαβάστε τους όρους χρήσης του blog εδώ

.