28.2.13

"Τραγωδία με δύο φοιτητές νεκρούς στη Λάρισα "

Η ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ!
ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

Ένα τραγικό συμβάν συνέβη σήμερα σε μονοκατοικία στη συνοικία της Φιλιππούπολης στη Λάρισα, όπου βρίσκονταν πέντε νεαροί φοιτητές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thessalianews.gr από πηγές της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η έδρα της οποίας βρίσκεται κοντά στο συμβάν, σε οικία της οδού Παπαζαχαρίου, οι φοιτητές άναψαν κάποιο αυτοσχέδιο θερμαντικό μέσο για να ζεσταθούν και από τις αναθυμιάσεις έχασαν τη ζωή τους δύο νεαροί, ενώ οι άλλοι τρεις φοιτητές έχουν μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

Πιθανότατα και οι τρεις νέοι να είχαν την ίδια τραγική κατάληξη με τους δύο άτυχους φίλους τους, αν δεν είχε ανησυχήσει μια φίλη των φοιτητών, η οποία με τη βοήθεια της ιδιοκτήτριας του σπιτιού, μπήκαν στο διαμέρισμα και αντίκρυσαν αναίσθητους τους πέντε νέους ανθρώπους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι νέοι ήταν σπουδαστές του ΤΕΙ και οι δύο από αυτούς (ο ένας από την Χαλκίδα) νοίκιαζαν το συγκεκριμένο σπίτι, ενώ οι υπόλοιποι τρεις βρίσκονταν σε επίσκεψη.

Το ΕΚΑΒ ειδοποιήθηκε και έφθασε στη μονοκατοικία λίγο μετά τις 18:00 σήμερα το απόγευμα. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του τραγικού συμβάντος κάνει η Αστυνομία, η οποία θα κάνει σχετική ανακοίνωση.

πηγή:thessalianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία και κατά προτίμηση ούτε Greeklish! Επίσης για να μπορείτε να συζητείται πιο εύκολα αποφύγετε την επιλογή Ανώνυμος και κάντε χρήση της επιλογής Όνομα/Διεύθυνση url

Κακόβουλα σχόλια, υβριστικά, spam ή που θίγουν πρόσωπα θα ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ χωρίς καμία προειδοποίηση!

Διαβάστε τους όρους χρήσης του blog εδώ

.