19.9.13

Απεργιακή ενημέρωση κτλ

Σήμερα έγινε η συνέλευση του Διοικητικού Προσωπικού. Υπενθυμίζουμε πως η απεργία τους ισχύει μέχρι αύριο. Αύριο ή την Δευτέρα (πιθανότερο αύριο) θα φτάσει στο ΤΕΙ Θεσσαλίας το χαρτί της διαθεσιμότητας από το Υπουργείο Παιδείας όπου θα ανακοινώνεται ποιοι εργαζόμενοι του ΤΕΙ θα τεθούν στο δρόμο της απόλυσης.

Από πλευράς των καθηγητών φαίνεται πως δεν υπάρχει διάθεση υπεράσπισης του αγώνα του Δ.Π.



Από πλευράς προσωπικού, το ενδεχώμενο κατάληψης του ΤΕΙ, αν και φαίνεται να συζητήθηκε, δεν πραγματοποιείτε για μην βλάψει τους σπουδαστές.

Από Δευτέρα που ξεκινούν και οι εγγραφές των πρωτοετών, το ΤΕΙ Θεσσαλίας αναμένεται να βρεθεί με λιγότερο προσωπικό, πράγμα  που δεν ξέρει κανείς πως θα λυθεί, αφού θα πρέπει να υπάρξουν αναγκαστικές ανακατανομές του προσωπικού.

Προσωπικά (ο συντάκτης) τους εύχομαι καλή δύναμη. Πολλοί από αυτούς είναι άνθρωποι με οικογένειες και παιδιά (νομίζω όλοι). Μπορεί και να υπήρχε κακό προσωπικό στο ΤΕΙ, αλλά είναι μειοψηφία και νομίζω πως το πιστεύουμε όλοι.


Υ.Γ.: Ο Dionysos παραμένει εκτός λειτουργίας- φυσικά αυτό έχει και μια λογική λόγω του ότι το διοικητικό προσωπικό απεργεί.

.