9.3.13

Απάντηση TΠΤ προς την πρόταση του ΤΕΙ Λαμίας για μεταφορά του τμήματος στην Λαμία

Δείτε την απάντηση που έστειλε το ΤΠΤ ΤΕΙ Λάρισας, σχετικά με την πρόταση που έκανε το ΤΕΙ Λαμίας, για μεταφορά του τμήματός μας στη Λαμία:

“Με μεγάλη μου λύπη και απογοήτευση διαπιστώνω ότι αντί να υπάρχει μια ενιαία και καθοριζόμενη από ακαδημαϊκά κριτήρια στάση όλων μας προς το σχέδιο ΑΘΗΝΑ, μερικοί συνάδελφοι έχουν εκτραπεί προς θέσεις στενά τοποκεντρικές με δυσδιάκριτο ακαδημαϊκό ήθος. Αναφέρομαι στο έγγραφο του ΤΕΙ Λαμίας προς τον υπουργό, στο οποίο περιχαρείς για την αρχική ρύθμιση μεταφοράς του Τμήματος Πληροφορικής Λάρισας στη Λαμία, απτόητοι και από το γεγονός ότι η ρύθμιση αυτή ακυρώθηκε μετά από τις δικές μας έντονες προσπάθειες κατάδειξης του παραλογισμού από τον οποίο διακατέχονταν μια τέτοια ρύθμιση, επανέρχονται και προτείνουν απορρόφηση του Τμήματος Πληροφορικής Λάρισας από το αντίστοιχο Λαμίας.

Αγαπητοί συνάδελφοι της Λαμίας, έχετε την υποστήριξή μας από το Τμήμα Πληροφορικής Λάρισας να διατηρηθεί και ενισχυθεί το Τμήμα σας (Πληροφορικής) στη Λαμία. Σ’αυτή τη θέση μας έχει οδηγήσει η ανάλυσή μας της κατάστασης. Το τι θέση υιοθετείτε εσείς είναι δική σας ευθύνη. Εμείς συνεχίζουμε εδώ την προσπάθειά μας ώστε να ανατραπεί και η ρύθμιση-έκπληξη της τελευταίας στιγμής με την οποία τα Τμήματά μας Μηχανολογίας και Ηλεκτρολογίας μεταφέρονται στο ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας (Χαλκίδα). Θα λυπηθούμε να σας δούμε να πανηγυρίζετε και γι αυτό.

Τάκης Χαρτώνας

Καθηγητής και Πρόεδρος Τμήματος Πληροφορικής ΤΕΙ Λάρισας

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία και κατά προτίμηση ούτε Greeklish! Επίσης για να μπορείτε να συζητείται πιο εύκολα αποφύγετε την επιλογή Ανώνυμος και κάντε χρήση της επιλογής Όνομα/Διεύθυνση url

Κακόβουλα σχόλια, υβριστικά, spam ή που θίγουν πρόσωπα θα ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ χωρίς καμία προειδοποίηση!

Διαβάστε τους όρους χρήσης του blog εδώ

.