6.3.13

Κλειστό το ΤΕΙ Λάρισας αύριο ΤΕΤΑΡΤΗ 6/3

Εν μέσω ελειπών ανακοινώσεων το τμήμα Πληροφορικής δημοσίευσε είδηση στο Facebook Page που αναφέρει το κλείσιμο του ΤΕΙ Λάρισας αύριο ΤΕΤΑΡΤΗ 6/3.
(η είδηση είναι αυτή)

Συγκεκριμένα:
"Το ΤΕΙ θα μείνει κλειστό αύριο Τετάρτη, καθώς τόσο οι φοιτητές, όσο και οι καθηγητές και το προσωπικό του ΤΕΙ θα συνεδριάσουν για να καθορίσουν τη στάση τους και τον τρόπο της διαμαρτυρίας τους."

 Όπως προαναφέραμε
Αύριο στις 10 στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ έχουμε γενική συνέλευση του προσωπικού και συγχρόνως συνέλευση της διοίκησης της ΣΤΕΦ.


Θεωρούμε ΛΟΓΙΚΟ πως εφόσον το τμήμα Πληροφορικής δημοσίευσε αυτή την είδηση είναι αληθής και από πλευράς του και δεν θα πραγματοποιηθεί η αυριανή εξεταστική. 

Μεγάλο φάουλ πάντως αυτή η τραγελαφική καθυστέρηση (μέχρι και τώρα) μια επίσημης ανακοίνωσης στη σελίδα του ΤΕΙ, των τμημάτων και των facebook pages.  Δεν είναι δυνατόν να περιμένουμε το κάθε Θεσσαλία Νιουζ να μας πει αν είναι κλειστό το ΤΕΙ επίσημα. Και όχι, η δήλωση του προέδρου στο TRT δεν φτάνει. Καλό βράδυ σε όλους και καλό αγώνα(και πάλι).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία και κατά προτίμηση ούτε Greeklish! Επίσης για να μπορείτε να συζητείται πιο εύκολα αποφύγετε την επιλογή Ανώνυμος και κάντε χρήση της επιλογής Όνομα/Διεύθυνση url

Κακόβουλα σχόλια, υβριστικά, spam ή που θίγουν πρόσωπα θα ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ χωρίς καμία προειδοποίηση!

Διαβάστε τους όρους χρήσης του blog εδώ

.