12.3.13

Ανακοίνωση της διαχειριστικής ομάδας του FB του ΤΕΙ

Ανακοίνωση στο Facebook page της Ηλεκτρονικής Γραμματείας Σύστημα Dionysos και ΤΕΙ Λάρισας πριν 2 ώρες:

Επειδη δημιουργηθηκε θεμα σχετικα με τις ανακοινωσεις μας οι οποιες, λογω αδυναμιας να διασταυρωθουν ή λογω κακης πληροφορησης αποδειχτηκαν αναληθεις, και επειδη ειχε ως αποτελεσμα να δημιουργησουμε θεμα σε πολλους σπουδαστες μας αποφασισαμε να σταματησουμε καθε αναρτηση που αφορα τις κοινητοποιησεις.

Στο μελλον θα γινονται αναρτησεις μονο εφοσον υπαρχει επισημη ενημερωση προς εμας.
Δυστυχως διαπιστωσαμε οτι οι σπουδαστες μας δεν εχουν την ωριμοτητα που απαιτει η ηλικια τους και προβαινουν σε χλευαστικους σχολιασμους.. Για εμας αυτη η σελιδα ειναι μια προσπαθεια εκτος υπηρεσιακων υποχρεωσεων μας και με αποκλειστικο στοχο να σας εξυπηρετησουμε. Σε καμια περιπτωση δεν δεχομαστε χλευασμους και απαξιωση.

Το περιεχομενο της σελιδας αυτης θα ειναι πλεον αυστηρα υπηρεσιακο

Ως τελευταια αναρτηση σχετικη με τις κοινητοποιησεις εχουμε να σας πουμε τουτο: κινητοποιήσεις απο το facebook δεν γινονται. Οσοι θεωρειτε τον ευατο σας αγωνιστη πρεπει να ειστε στην πυλη και οχι στην οθονη. Αν ειστε σε σχολες που δεν σας ακουμπα το σχεδιο αθηνα και επαναπαύεστε και δεν συμμετεχετε βοηθωντας συναδελφους σας να εχετε υπ οψιν οτι μπορει αυριο να ειστε εσεις στην θεση τους και να ζητατε συμπαρασταση. Ομως οτι δωσετε τωρα αυτο θα παρετε τοτε. Τρανο παραδειγμα η ηλεκτρολογια/μηχανολογια που ξαφνικα βρεθηκαν στο ματι του κυκλωνα χωρις να το περιμενουν.
Κλεινωντας λοιπον σας ευχομαστε καθε επιτυχια στους αγωνες σας. Εμεις ειμαστε μαζι σας και σας στηριζουμε με την καθημερινη μας παρουσια στους αγωνες σας



.