7.3.13

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ-ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ!



"Πλήρης εμπαιγμός η διαδικασία που εξελίσσεται το σχέδιο ΑΘΗΝΑ"

[ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ]
Τις παραιτήσεις τους υπέβαλλαν στον Υπουργό Παιδείας, κ. Κων/νο Αρβανιτόπουλο, ο Πρόεδρος του ΤΕΙ Λάρισας Καθηγητής Θεόδωρος Τσιρίκογλου και ο Αντιπρόεδρος Καθηγητής Παντελής Υψηλάντης, διαμαρτυρόμενοι έντονα στο περιεχόμενο του επικαιροποιημένου σχεδίου «Αθηνά» που θέλει τη δραματική συρρίκνωση του ΤΕΙ Λάρισας μέσω της κατάργησης και μεταφοράς των Τμημάτων Μηχανολογίας και Ηλεκτρολογίας στη Χαλκίδα (ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας) και του Τμήματος Δασοπονίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος στο Καρπενήσι (ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας) καθώς και την κατάργηση του Τμήματος Μηχανικής Βιοσυστημάτων παρά τις διαβεβαιώσεις περί του αντιθέτου και σε πλήρη αναντιστοιχία με τους όρους, προϋποθέσεις και στόχους που θέτει το ίδιο το σχέδιο «Αθηνά» αναφορικά με ακαδημαϊκά, οικονομικά και χωροταξικά κριτήρια διαμόρφωσής του.

Το ΤΕΙ Λάρισας, παρότι πρόσφατα αξιολογημένο από ανεξάρτητο διεθνή φορέα και κατατασσόμενο παγκοσμίως μέσα στο 10% των καλυτέρων Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων αντί να ενισχυθεί από την Πολιτεία αντιθέτως δέχεται ένα καίριο χτύπημα στη σπονδυλική του στήλη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ!




 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία και κατά προτίμηση ούτε Greeklish! Επίσης για να μπορείτε να συζητείται πιο εύκολα αποφύγετε την επιλογή Ανώνυμος και κάντε χρήση της επιλογής Όνομα/Διεύθυνση url

Κακόβουλα σχόλια, υβριστικά, spam ή που θίγουν πρόσωπα θα ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ χωρίς καμία προειδοποίηση!

Διαβάστε τους όρους χρήσης του blog εδώ

.