3.3.13

"Ξύπνησε ο ένας από τους δύο φοιτητές"

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον ένα εκ των δύο φοιτητών που νοσηλεύονταν στις μονάδες εντατικής θεραπείας των νοσοκομείων της πόλης.

Σύμφωνα με ιατρικές πηγές που μίλησαν στο onlarissa.gr ο νοσηλευόμενος στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού ξύπνησε, αποσωληνώθηκε και έχει επαφή με το περιβάλλον.



Σε ότι αφορά όμως τον άλλο φοιτητή που νοσηλεύεται στην εντατική του Γενικού Νοσοκομείου, οι ίδιες πηγές τόνιζαν πως «δεν υπήρξε κάποια εγκεφαλική βελτίωση» αφού έγινε για δεύτερη φορά ανεπιτυχώς προσπάθεια να ξυπνήσει.

Τέλος, ο τρίτος φοιτητής που νοσηλεύονταν με οξυγόνο στην εντατική του Πανεπιστημιακού, μεταφέρθηκε σε θάλαμο της πνευμονολογικής κλινικής και ενδέχεται να λάβει εξιτήριο μέσα στα επόμενα δύο εικοσιτετράωρα.

Ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο της τραγικής αυτής υπόθεσης είναι πως οι τρεις νοσηλευόμενοι φοιτητές δεν γνωρίζουν το παραμικρό για το δράμα των άλλων δύο φίλων τους που έχασαν τη ζωή τους την περασμένη Πέμπτη!

πηγή:onlarissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία και κατά προτίμηση ούτε Greeklish! Επίσης για να μπορείτε να συζητείται πιο εύκολα αποφύγετε την επιλογή Ανώνυμος και κάντε χρήση της επιλογής Όνομα/Διεύθυνση url

Κακόβουλα σχόλια, υβριστικά, spam ή που θίγουν πρόσωπα θα ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ χωρίς καμία προειδοποίηση!

Διαβάστε τους όρους χρήσης του blog εδώ

.