22.3.13

Καθορισμός διαδικασίας και δικαιολογητικών για την πληρωμή του στεγαστικού επιδόματος φοιτητών .

Το τμήμα «Σπουδαστικής Μέριμνας» δέχεται αιτήσεις δικαιούχων σπουδαστικού στεγαστικού επιδόματος από 7 Μαρτίου έως 1 Απριλίου 2013.

Οι δικαιούχοι του παραρτήματος Καρδίτσας θα υποβάλουν τις αιτήσεις μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην Καρδίτσα.
Οι δικαιούχοι του παραρτήματος Τρικάλων θα μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο τμήμα «Σπουδαστικής Μέριμνας» στην Λάρισα ή στην Καρδίτσα.



ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΩΝ

1. Το αντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος φόρου εισοδήματος θεωρείται έγκυρο όταν ισχύει μία από τις παρακάτω προϋποθέσεις:
α. Έχει εκτυπωθεί από την διαδικτυακή εφαρμογή της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (gsis.gr).
β. Συνοδεύεται από υπεύθυνη δήλωση του φορολογούμενου για την ακρίβεια των στοιχείων του αντιγράφου με θεώρηση του γνησίου της υπογραφής.
γ. Όταν είναι θεωρημένο από οποιαδήποτε δημόσια υπηρεσία.

2. Το αντίγραφο μισθωτηρίου συμβολαίου θεωρείται έγκυρο όταν ισχύει μία από τις παρακάτω προϋποθέσεις:
α. Είναι θεωρημένο από την ΔΟΥ στην οποία έχει κατατεθεί.
β. Είναι θεωρημένο από δικηγόρο.
γ. Συνοδεύεται από υπεύθυνη δήλωση του μισθωτή για την ακρίβεια των στοιχείων του αντιγράφου με θεώρηση του γνησίου της υπογραφής.

3. Το αντίγραφο δήλωσης περιουσιακής κατάστασης (Ε9) όταν δεν είναι με ημερομηνία 1 Ιανουαρίου 2012 θα πρέπει να συνοδεύεται από υπεύθυνη δήλωση του δικαιούχου φορολογούμενου που θα αναγράφει τα παρακάτω:
«Δεν έχει αλλάξει η περιουσιακή μου κατάσταση έως την 1 Ιανουαρίου 2012 και τα στοιχεία του Ε9 που σας καταθέτω είναι ακριβή και αληθή».


.