31.8.11

"Κλειστό και το ΤΕΙ Λαμίας"

Τα διοικητικά συμβούλια των συλλόγων σπουδαστών Σ.Τ.ΕΦ και Σ.Ε.Υ.Π ζήτησαν ήδη την αναβολή της εξεταστικής για μια εβδομάδα.
"Οι επίσημοι-αναγνωρισμένοι σύλλογοι σπουδαστών Σ.Τ.ΕΦ και Σ.Ε.Υ.Π του Τ.Ε.Ι ΛΑΜΙΑΣ , καλούν όλους τους σπουδαστές του ιδρύματος σε γενική συνέλευση την ΠΕΜΠΤΗ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 12 , για να αποφασισθεί η κλιμάκωση ή όχι των κινητοποιήσεων.

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ!!!!!!(οι αιτήσεις πρακτικής άσκησης για τη Σ.Ε.Υ.Π θα πραγματοποιούνται κανονικά)

Οι σύλλογοι σπουδαστών ήδη προέβησαν σε σχετικό έγγραφο αίτημα προς τον πρόεδρο του ιδρύματος για αναβολή της εξεταστικής κατά μία εβδομάδα.

Τέλος, ο σύλλογος σπουδαστών καλεί την παράταξη της Π.Κ.Σ να παραμερίσει για λίγο την κομματική της ταυτότητα και να συνεργαστεί έστω και αυτήν την ύστατη ώρα με το υπόλοιπο σπουδαστικό κίνημα."

1 σχόλιο :

  1. Και το Τει Θεσσαλονικης......
    "Μετά από ομόφωνη απόφαση του συλλόγου σπουδαστών του ΑΤΕΙΘ αποφασίζεται κατάληψη από πέμπτη 1/9 μέχρι τετάρτη 7/9, ενάντια στο νομοσχέδιο της κυρίας Διαμαντοπούλου."

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία και κατά προτίμηση ούτε Greeklish! Επίσης για να μπορείτε να συζητείται πιο εύκολα αποφύγετε την επιλογή Ανώνυμος και κάντε χρήση της επιλογής Όνομα/Διεύθυνση url

Κακόβουλα σχόλια, υβριστικά, spam ή που θίγουν πρόσωπα θα ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ χωρίς καμία προειδοποίηση!

Διαβάστε τους όρους χρήσης του blog εδώ

.