10.8.11

Φθηνά εισιτήρια τρένου μέσω Διαδικτύου

Τη δυνατότητα να ταξιδέψουν οι πολίτες από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη με εισιτήριο 9 ευρώ θα έχουν από τις 21 Αυγούστου όσοι «κλείσουν» εγκαίρως το εισιτήριο τους μέσω Ίντερνετ, στο πλαίσιο των νέων υπηρεσιών που προωθεί η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Συνολικά 10.000 θέσεις κάθε μήνα θα είναι διαθέσιμες έναντι 9 ευρώ, 15.000 θέσεις έναντι 19 ευρώ και ισάριθμες θέσεις έναντι 29 ευρώ.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Υποδομών, από την 1η Σεπτεμβρίου η ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα παρέχει μέσα στα τρένα τη δυνατότητα χρήσης Ίντερνετ και συνεχές σήμα στα κινητά τηλέφωνα όλων των εταιρειών, ενώ για τους επιβάτες που φτάνουν στη Θεσσαλονίκη θα δίνεται η δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας μεταφοράς επιβατών πόρτα - πόρτα, με την επωνυμία Τρένο - Ταξί.
Από τον Οκτώβριο, αναμένεται να ισχύσει το πρόγραμμα συνδυασμένης μεταφοράς φορτηγού - τρένου από Αθήνα σε Θεσσαλονίκη και αντίστροφα.

1 σχόλιο :

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία και κατά προτίμηση ούτε Greeklish! Επίσης για να μπορείτε να συζητείται πιο εύκολα αποφύγετε την επιλογή Ανώνυμος και κάντε χρήση της επιλογής Όνομα/Διεύθυνση url

Κακόβουλα σχόλια, υβριστικά, spam ή που θίγουν πρόσωπα θα ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ χωρίς καμία προειδοποίηση!

Διαβάστε τους όρους χρήσης του blog εδώ

.