23.8.11

Ανακοίνωση : Απόφαση Συλλόγου Εκπαιδευτικού Προσωπικού για το ΝΕΟ Νόμο

Άρθρο που στάλθηκε από τον κ. Σούλτη και δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Ελευθερία.

Το Σχετικό άρθρο όπως ακριβώς στάλθηκε :

<<  ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ

ΣΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΩ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΣΤΙΣ 21-8-2011

ΕΧΟΥΜΕ ΖΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΑΛΛΑΓΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΕ ΣΤΑ ΤΕΙ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥΣ.
ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΗΜΕΡΑ.

ΘΕΩΡΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ Η ΚΑΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΜΑΣ.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΠΩΑΖΟΥΝ ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΝΕΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΦΕΥΡΙΣΚΟΥΝ ΟΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΓΙΑΠΙΔΕΣ ΚΑΙ 'ΜΑΝΑΤΖΕΡΣ" ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΑΛΙΕΣ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ Η ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΝ; Η ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΠΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΑΡΙΣΤΩΝ.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΕΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟ ΟΣΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΑΝ ΥΠΟΒΑΛΛΩ ΣΤΗ ΒΑΣΑΝΟ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ


ΜΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΥΛΤΗΣ  >>

4 σχόλια :

  1. Ανώνυμος24/8/11 22:05

    το τει λαρισας παλι δεν θα ακολουθησει τις κινητοποιήσεις των υπολοιπων σχολων της ελλαδας και θα γινει κανονικα η εξεταστικη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/8/11 23:18

    Το να γίνεται κατάληψη μέσα στην εξεταστική είναι ότι ΠΟΙΟ χαζό μπορεί να γίνει...! Ποιο το όφελος ? Μόνο κακό κάνει στους φοιτητές που νοικιάζουν 1 ολόκληρο εξάμηνο τα σπίτια , πάνε παρακολουθούν τα μαθήματα και στο τέλος για 2-3 ανεγκέφαλους , που μόνοι τους κάνουν τη πλειοψηφία , χάνουν ένα ολόκληρο εξάμηνο. Μάλλον το ΤΕΙ Λάρισας έχει λίγο ποιο ξύπνιους και συνειδητοποιημένους φοιτητές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος25/8/11 10:01

    ΑΝ ΜΑΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΕΞΕΤΑΣΤΙΗ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ! ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος25/8/11 16:50

    Όποιος καθηγητής φοβάται την αξιολόγηση,φοβάται τον εαυτό του και τον τρόπο διδασκαλίας του.Έχει,όπως λέμε,χεσμένη τη φωλιά του.Αν κάποιοι καθηγητές ήταν σωστοί στον τρόπο διδασκαλίας και στην αντιμετώπιση των φοιτητών,δεν θα είχαν να φοβούνται τίποτα.Τώρα όμως που ο καθένας κάνει του κεφαλιού του κι επειδή είναι μόνιμος νομίζει ότι βρίσκεται στο τσιφλίκι του παππού του,τους κακοφαίνεται που θα πρέπει να γίνουν σωστοί και να συμπεριφέρονται όπως αρμόζει σ'ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα.Τελικά ο Πάγκαλος ίσως να μην είχε και εντελώς άδικο στον χαρακτηρισμό του για τους δημόσιους υπαλλήλλους...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία και κατά προτίμηση ούτε Greeklish! Επίσης για να μπορείτε να συζητείται πιο εύκολα αποφύγετε την επιλογή Ανώνυμος και κάντε χρήση της επιλογής Όνομα/Διεύθυνση url

Κακόβουλα σχόλια, υβριστικά, spam ή που θίγουν πρόσωπα θα ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ χωρίς καμία προειδοποίηση!

Διαβάστε τους όρους χρήσης του blog εδώ

.