9.2.11

Pro Evolution Soccer League στη Λάρισα

Το δεύτερο επίσημο τουρνουά του PRO EVOLUTION SOCCER LEAGUE της 4 season (pepsi max pes tour @ Larisa), θα διεξαχθεί στις 12 Φεβρουαρίου στα Ster Cinemas Thessalia!
Το δεύτερο επίσημο τουρνουά του Pro Evolution Soccer League , είναι προ των πυλών για την ανάδειξη των 2 παικτών που θα πάρουν το εισιτήριο για τους πανελλαδικούς Τελικούς. 512 παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν χρηματικά έπαθλα και την πρόκριση στα Pes League Finals.

H παρουσία των καλύτερων παικτών της ελληνικής Pro Evolution σκηνής, εξασφαλίζει ένα ποιοτικό τουρνουά και δυνατούς αγώνες.
Ο πρωταθλητής Ελλάδος, kaleodis7, παίζει στην έδρα του και από την Λάρισα ξεκίνησε πέρυσι την μεγάλη πορεία προς τον τίτλο.
Αναμένεται μεγάλη μάχη για την πρωτιά μιας και αναμένουμε ekieki13, petfield, pappasdimitr, Gregory_gr, akisgt αλλά και την πρώτη τριάδα του Hall of Fame του PES Ranking ( jim21,akis_333,alberto).

Πέρυσι το τουρνουά της Λάρισας εξελίχθηκε στα πιο δύσκολα της season 3 και φέτος φαίνεται ότι ο βαθμός δυσκολίας θα είναι αν όχι ο ίδιος και μεγαλύτερος.
Tο τουρνουά ξεκινάει στις 10:00 το πρωί,στην αίθουσα 4 των Ster Cinemas Thessalia.
Επομένως μην περιμένετε και πολύ, δηλώστε τώρα συμμετοχή!

Περισσότερες πληροφορίες και διαδικασίες εγγραφής-συμμετοχής
στο www.pes-league.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία και κατά προτίμηση ούτε Greeklish! Επίσης για να μπορείτε να συζητείται πιο εύκολα αποφύγετε την επιλογή Ανώνυμος και κάντε χρήση της επιλογής Όνομα/Διεύθυνση url

Κακόβουλα σχόλια, υβριστικά, spam ή που θίγουν πρόσωπα θα ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ χωρίς καμία προειδοποίηση!

Διαβάστε τους όρους χρήσης του blog εδώ

.