12.2.11

Η Monika στη Λάρισα την Τρίτη 15/2!

H Monika επισκέπτεται τη Λάρισα για μια μοναδική συναυλία. Την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου, η Monika δίνει live ραντεβού στo "All.Alive" Music Stage. Επί σκηνής, η Monika θα ερμηνεύσει στο πιάνο και την κιθάρα τα κομμάτια από το τελευταίο άλμπουμ της “Exit”, τις επιτυχίες μέσα από το ντεμπούτο της “Avatar” και μια επιλογή από διασκευές αγαπημένων της κομματιών.

To 2010 είδε την επιστροφή της Monika στη δισκογραφία με τ...ο δεύτερο άλμπουμ της “Exit” που κέρδισε τις εντυπώσεις και το 2011 αποτελεί μια καλή ευκαιρία να αγαπηθεί το “Exit” και στη ζωντανή του ενσάρκωση, όπως συνέβη και με τα τραγούδια του “Avatar”. Με πινελιές όπως η άρια στη μέση του “Not Enough”, το μπουζούκι στο ήδη αγαπημένο από το κοινό “Yes I Do” και το σπαρακτικό σόλο του “Our Love Or How We Lost It”, το “Exit” έρχεται να σταθεί επάξια δίπλα σε highlights όπως το “Over The Hill”, το “Babe” και το “Bloody Sth” με τα οποία συστήθηκε και ξεχώρισε πριν 2 χρόνια η Monika.

ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝ.. 2410 253241 κ 6976 831111
«Αll. Allive» music stage,
Βύρωνος 19 και Λαπιθών,
Λάρισα


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία και κατά προτίμηση ούτε Greeklish! Επίσης για να μπορείτε να συζητείται πιο εύκολα αποφύγετε την επιλογή Ανώνυμος και κάντε χρήση της επιλογής Όνομα/Διεύθυνση url

Κακόβουλα σχόλια, υβριστικά, spam ή που θίγουν πρόσωπα θα ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ χωρίς καμία προειδοποίηση!

Διαβάστε τους όρους χρήσης του blog εδώ

.