17.2.11

Movie Break of the week


SAW : The final Chapter (2010)


Κατηγορία : Τρόμου/Μυστηρίου
Σκηνοθεσία : Κέβιν Γκριούτερτ
Σενάριο : Πάτρικ Μέλτον, Μάρκους Ντάνσταν
Ηθοποιοί : Κάρι Ελβς , Τόμπιν Μπελ , Κώστας Μάντιλορ(Θεοδωσόπουλος) , Μπέτσι Ράσελ
Διάρκεια : 90'



Υπόθεση : Ενώ ο θρύλος του κτηνώδη Jigsaw μαίνεται ακόμη , μια ομάδα διασωθέντων συγκεντρώνεται και αναζητά υποστήριξη από ένα γκουρού επίσης διασωθέντα. Ο Bobby Dogen είναι ειδικός στην αυτοβοήθεια αλλά τα δικά του σκοτεινά μυστικά θα ξεσηκώσουν νέα κύματα τρόμου.

Η τελευταία ταινία (μάλλον) των επιτυχημένων σίκουελ στο είδος του,κυκλοφορεί σε DVD μετά την μεγάλη εισπρακτική επιτυχία που είχε στον κινηματογράφο.



Άποψη : Πολύ αίμα..μα πολύ αίμα σας λεώ!!! Οι φανατικοί των SAW θα την λατρέψουν,όσοι έχετε δεί τα προηγούμενα,μην το χάσετε,θα σας μεινει αξέχαστο!!! Βίαιοι θάνατοι,πρωτότυπες παγίδες,και σχεδόν μηδενικό σενάριο!!!Τι άλλο να ζητήσει κανείς ; Καλύτερα μην φάτε πριν δείτε την ταινία...θα έχουμε ατυχήματα...!!!Το 6.5/10 το βάζω με ευκολία!

1 σχόλιο :

  1. Ανώνυμος18/2/11 00:18

    polu kalh tainia filaraki!!!!sugxarhthria p anevases aftn tn tainia!!!!!fainetai oti gnwrizeis polla apo tainies!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία και κατά προτίμηση ούτε Greeklish! Επίσης για να μπορείτε να συζητείται πιο εύκολα αποφύγετε την επιλογή Ανώνυμος και κάντε χρήση της επιλογής Όνομα/Διεύθυνση url

Κακόβουλα σχόλια, υβριστικά, spam ή που θίγουν πρόσωπα θα ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ χωρίς καμία προειδοποίηση!

Διαβάστε τους όρους χρήσης του blog εδώ

.