1.2.11

Χωρίς Dionysos από την Πέμπτη μέχρι Δευτέρα!..


Με ανακοίνωση της σήμερα, η Υπηρεσία Πληροφορικής του ΤΕΙ Λάρισας μας ενημερώνει τα κάτωθι:

Από την Πέμπτη 3-2-11 και ώρα 14:00 μέχρι και Κυριακή 6-2-11 θα πραγματοποιηθεί μετακόμιση της Μηχανογράφησης σε νέα γραφεία. Για το λόγο αυτό η Ηλεκτρονική Γραμματεία (σύστημα dionysos) θα τεθεί εκτός λειτουργίας. Το σύστημα θα επαναλειτουργήσει την Δευτέρα 7-2-11 και από ώρα 08:00. Επίσης η εξυπηρέτηση των φοιτητών τις παραπάνω ημέρες και ώρες δεν θα είναι εφικτή. Σε περίπτωση που οι εργασίες ολοκληρωθούν νωρίτερα θα γίνει έναρξη των συστημάτων πριν από τις προκαθορισμένες ημέρες και ώρες. Ζητούμε συγνώμη για την ταλαιπωρία, και σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Από την Υπηρεσία Πληροφορικής ΤΕΙ Λάρισας.

TeilarissaBlogΑπό πλευράς μας να πούμε πως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να μετακομίζει η Μηχανογράφιση σε περίοδο εξεταστικής!..Θα έπρεπε να γίνει πριν αρχίσει η εξεταστική ή τουλάχιστον στις αρχές!
Τώρα θέλουμε να πιστεύουμε πως οι καθηγητές θα δείξουν υπευθυνότητα και θα φροντίσουν να αναρτήσουν τις βαθμολογίες είτε στο e-class είτε στο site του εκάστοτε τμήματος! Λυπηθείτε εμάς και την αγωνία μας.

4 σχόλια :

  1. Ανώνυμος1/2/11 15:26

    Ποτε επιτελους θα ενημερωθει το dionysos με τις βαθμολογιες των μαθηματων?
    Δηλαδη πρεπει να περναμε εξω απο "γραφεια" καθηγητων και να ψαχνουμε σε "παρατημενα" ντοσιε εξω απο τις γραμματειες για να δουμε αν περασαμε μαθηματα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η "συγνώμη" σας "για την ταλαιπωρία" μας δεν γίνεται δεκτή. Όπως δεν γίνεται δεκτός ο τρόπος με τον οποίο επιβλήθησαν όλες οι αλλαγές το τελευταίο εξάμηνο στην ΣΤΕΦ που αφορούν σε θέματα :
    Αλλαγής προγράμματος.
    Καταργήσεις μαθημάτων.
    Ανικανότητα του συστήματος Διόνυσος , σε περίοδο εγγραφών (Σεπτέβριος 2010- Οκτώβριο 2010) και σε περίοδο εξεταστικής (παρόν), να προσαρμοστεί μέσα σε εύλογο χρόνο στις νέες τροποποιήσεις και τελικά να πραγματοποιήσει το σκοπό για τον οποίο υφίσταται.
    Είμαι υπέρ των αλλαγών που εφαρμόστηκαν στο πρόγραμμα και στον τρόπο εξέτασης, εαν αυτό είναι το πρόβλημα ώστε να ενταχθούν τα ΤΕΙ στην κλίμακα των ΑΕΙ.
    Ωστόσο ο τρόπος με τον οποίον αποφάσισε το Συμβούλιο να εφαρμοστούν οι αλλαγές αυτές, κυρίως στο πρόγραμμα των παλαιών φοιτητών, αποδεικνύει οτι τα κριτήρια με τα οποία ελήφθησαν οι αποφάσεις ήταν με βάση τις ανάγκες και την καλυτερη εξυπηρέτηση των διδασκόντων(μειοψηφία της σχολής ) και όχι με βάση τον χρόνο, τον κόπο και κυρίως τα χρήματα των γονέων ή των φοιτητών(πλειοψηφία της σχολής)! Εκτός κι αν έχετε την εντύπωση οτι η οικονομική κρίση αγγίζει μόνο τα ΤΕΙ και όχι τις χιλιάδες οικογένεις των φοιτητών.
    Γι' αυτό μην "κοπίαζετε" να μας ευχαριστήσετε για την κατανόηση μας, ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ, αφού η υπομονή και η κατανόησή μας, μας έχει τελειώσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος2/2/11 17:11

    Απαράδεκτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οπότε μιας και βγήκαν τα αποτελέσματα στα αγγλικά τεχνική ορολογία β' εξάμηνο έργων υποδομής,
    οι ενδιαφερόμενοι μπείτε να τα δείτε τώρα που προλαβαίνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία και κατά προτίμηση ούτε Greeklish! Επίσης για να μπορείτε να συζητείται πιο εύκολα αποφύγετε την επιλογή Ανώνυμος και κάντε χρήση της επιλογής Όνομα/Διεύθυνση url

Κακόβουλα σχόλια, υβριστικά, spam ή που θίγουν πρόσωπα θα ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ χωρίς καμία προειδοποίηση!

Διαβάστε τους όρους χρήσης του blog εδώ

.