23.2.11

Έκκληση της ΟΣΕΠ στους καθηγητές για κινητοποιήσεις

Ο πρόεδρος της ΟΣΕΠ ΤΕΙ Γ.Τσακνής
Το Κ.Δ.Σ. της ΟΣΕΠ-ΤΕΙ καλεί τους Συλλόγους Ε.Π. των ΤΕΙ σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις, λόγω της συσσώρευσης σημαντικών Οικονομικών προβλημάτων του κλάδου, τα οποία αρνούνται να αντιμετωπίσουν τόσο το Υπουργείο Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, όσο και το Υπουργείο Οικονομικών.

Τα αιτήματα της κινητοποίησης είναι τα παρακάτω:



  • Τη διαμόρφωση ενός νέου ενιαίου ειδικού μισθολογίου στα ΑΕΙ, με ενσωμάτωση των επιδομάτων στο βασικό μισθό.
  • Τη μη εφαρμογή στα ΤΕΙ του κανόνα 5:1, για τις νέες προσλήψεις.


Ειδικότερα η ΟΣΕΠ απαιτεί:

  • Την προώθηση της διαδικασίας των εξελίξεων των μελών Ε.Π. που έχει ανασταλεί από του Υπουργείο αδικαιολόγητα και παράνομα.
  • Το διορισμό όλων των εκλεγμένων μελών Ε.Π., που εκκρεμεί τα τελευταία δύο χρόνια, καθώς και την άμεση προκήρυξη των θέσεων που εκκενώθηκαν λόγω συνταξιοδότησης των μελών Ε.Π.
  • Την ενίσχυση της χρηματοδότησης των ΤΕΙ που υπολειτουργούν, λόγω της περικοπής του προϋπολογισμού τους, σε ποσοστό περίπου 40 %.
  • Το ΚΔΣ της ΟΣΕΠ-ΤΕΙ, εισηγείται στους Συλλόγους Ε.Π. να καλέσουν τα μέλη τους σε κινητοποίηση την Τετάρτη 23/2/2011, με τη μορφή που οι Σύλλογοι Ε.Π., θα επιλέξουν και θα εξειδικεύσουν.

ρεπορτάζ:Esos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία και κατά προτίμηση ούτε Greeklish! Επίσης για να μπορείτε να συζητείται πιο εύκολα αποφύγετε την επιλογή Ανώνυμος και κάντε χρήση της επιλογής Όνομα/Διεύθυνση url

Κακόβουλα σχόλια, υβριστικά, spam ή που θίγουν πρόσωπα θα ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ χωρίς καμία προειδοποίηση!

Διαβάστε τους όρους χρήσης του blog εδώ

.