17.2.11

" Χοιρινό ή γαλοπούλα; "

Πήγα το θάρρος να γράψω για ένα πολύ σημαντικό θέμα λόγω τον ημερών κρίσης που διανύουμε...

Καταρχήν, συμφωνούμε πως φέτος το εστιατόριο έχει αυξήσει πολύ τους φοιτητές που έρχονται για να φάνε, είναι και λογικό, λιγότερα λεφτά, θα'ρθείς να φάς στο ΤΕΙ αντί να κάτσει να μαγειρεύεις ή να παραγγέλνεις.

Άρα οπωσδήποτε φέτος "η δουλειά" στο εστιατόριο έχει μεγαλώσει...


Η δωρεάν σίτιση είναι ένα σημαντικό δικαίωμα, αλλά και εμείς οι φοιτητές επιζητούμε να μας παρέχετε αξιοπρεπής και υγιεινή σίτιση!

1ον: Δεν είναι δυνατόν οι μάγειρες να βγάζουν απτήν κατάψυξη τα κρέατα και να τα βάζουν στο φούρνο λες και είναι τυροπιτάκια και μετά να βγαίνουν ψημένα από έξω και... κόκκινα από μέσα!

2ον:Δεν είναι δυνατόν κάθε βδομάδα να υπάρχει σε τουλάχιστον 4 γεύματα αυτό το πραγματικά περίεργο ρολό γαλοπουλας και το εκλεκτό χοιρινό godgila. Πόσο πια; Θα μας βγει απτήν μύτη!

3ον: Το θέμα του γλυκού είναι μια επίσης τραγική ιστορία. Το γλυκό υποτίθεται πως το ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ο κάθε φοιτητής! Αυτό το πράγμα να βγαίνει το γλυκό κάθε μισή ώρα και να σηκωνόμαστε 60 άτομα για να πάρουνε γλυκό οι 20, θυμίζει όταν πακέτα ανθρωπιστικής βοήθειας πέφταν στην Καμπούλ και σκοτωνόντουσαν 200 άτομα για μισό καρβέλι ψωμί.
Εδώ στη περίπτωση του γλυκού βέβαια είμαστε και εμείς οι φοιτητές πραγματικά ΕΓΩΙΣΤΕΣ και ΑΓΕΝΕΙΣ! Όταν πάω και παίρνω 3 γλυκά να τα φάω μόνος μου γιατί... είμαι γαμάτος, στερώ το γλυκό από 2 συμφοιτητές μου, δηλαδή εντάξει καταλαβαίνω στο εστιατόριο είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ που δεν δίνουν ένα γλυκό σε κάθε φοιτητή, αλλά και εσύ ρε μάγκα, μην είσαι παρτάλι, μην σκέφτεσαι μόνο τον εαυτό σου.

Αυτά από μένα, ξέρω πως πολλοί θα έχετε να πείτε κιάλλα,ίσως έχετε και αντιρρήσεις, δεκτές, μοιραστείτε τα με ένα σχόλιο.


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

2 σχόλια :

  1. ποπο ρε φίλε...είπες όλα οσα σκεφτομαι κάθε φορά που πάω στην σίτιση! Σωστός :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α ναι και δεν έγραψες για τα μακαρόνια. Μια ζωή μακαρόνια...Συνεχεια τες πα σε άλλο treat :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία και κατά προτίμηση ούτε Greeklish! Επίσης για να μπορείτε να συζητείται πιο εύκολα αποφύγετε την επιλογή Ανώνυμος και κάντε χρήση της επιλογής Όνομα/Διεύθυνση url

Κακόβουλα σχόλια, υβριστικά, spam ή που θίγουν πρόσωπα θα ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ χωρίς καμία προειδοποίηση!

Διαβάστε τους όρους χρήσης του blog εδώ

.