8.2.11

Τρίκαλα: Αίτημα να παραμείνει και να αναβαθμισθεί το ΤΕΙ Τρικάλων

Να παραμείνει και να συνεχίσει να λειτουργεί το ΤΕΙ στα Τρίκαλα με αναβαθμισμένες τις υποδομές ζήτησε σήμερα από τα Τρίκαλα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, όπως και όλοι οι φορείς των Τρικάλων, κατά τη διάρκεια ευρείας σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.

Στο σύνολό τους εξέφρασαν την αντίθεσή τους στο ενδεχόμενο μεταφοράς του ΤΕΙ στη Λάρισα ενώ τονίστηκε πως ήδη το πρόβλημα με το διοικητικό προσωπικό έχει λυθεί όπως και με τις υποδομές και τους χώρους των εργαστηρίων.
Η σύσκεψη ξεκίνησε με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας ο οποίος συγκάλεσε αυτή την ευρεία σύσκεψη, λέγοντας ότι υπάρχει έντονος προβληματισμός για τη σωστή λειτουργία του τμήματος Δομικών Έργων. Όπως χαρακτηριστικά είπε «θέση μας είναι να υπάρξει η σωστή υποδομή, να αναβαθμιστεί το Τμήμα και να συνεχίσει να λειτουργεί στα Τρίκαλα».

Πηγή: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία και κατά προτίμηση ούτε Greeklish! Επίσης για να μπορείτε να συζητείται πιο εύκολα αποφύγετε την επιλογή Ανώνυμος και κάντε χρήση της επιλογής Όνομα/Διεύθυνση url

Κακόβουλα σχόλια, υβριστικά, spam ή που θίγουν πρόσωπα θα ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ χωρίς καμία προειδοποίηση!

Διαβάστε τους όρους χρήσης του blog εδώ

.