12.2.11

Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση της Συνέλευσης του ΤΕΙ/Λ

Λόγω μη πραγματοποίησης της προγραμματισθείσας τακτικής συνεδρίασης της Συνέλευσης του ΤΕΙ/Λ της 10ης Φεβρουαρίου, παρακαλούνται, τα μέλη της Συνέλευσης του ΤΕΙ/Λ όπως στις 17 Φεβρουαρίου 2011, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10.00, προσέλθουν στην αίθουσα Συσκέψεων του Συνεδριακού Κέντρου του ΤΕΙ/Λ, σε τακτική συνεδρίαση της Συνέλευσης του ΤΕΙ/Λ, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:


1. Συζήτηση επί απόφασης του Συμβουλίου του ΤΕΙ/Λ για τη λειτουργία του Τμήματος Πολιτικών Δομικών Έργων στο Παράρτημα Τρικάλων.

2. Ένταξη πτυχιακής εργασίας στην εκπαιδευτική διαδικασία.

3. Έγκριση της έκθεσης ελέγχου επί της οικονομικής διαχείρισης και του ισολογισμού χρήσεως 2007 του Ειδικού Λογαριασμού του ΤΕΙ/Λ.

Γραμματέας της Συνέλευσης ορίζεται ο κ. Φώτιος Μακκός, Διοικητικός Υπάλληλος του ΤΕΙ/Λ, κλ. ΤΕ, Διοικητικού-Λογιστικού, με αναπληρώτριά του την κ. Ερασμία Τσιρίκογλου, Διοικητική Υπάλληλο του ΤΕΙ/Λ, κλ. ΔΕ, Διοικητικών Γραμματέων

Διευκρινίζεται ότι η παρουσία όλων των μελών είναι υποχρεωτική.

Σε περίπτωση ασθενείας ή άλλου σοβαρού κωλύματος παρακαλούμε να ενημερωθούν οι αναπληρωτές, με ευθύνη των μελών


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία και κατά προτίμηση ούτε Greeklish! Επίσης για να μπορείτε να συζητείται πιο εύκολα αποφύγετε την επιλογή Ανώνυμος και κάντε χρήση της επιλογής Όνομα/Διεύθυνση url

Κακόβουλα σχόλια, υβριστικά, spam ή που θίγουν πρόσωπα θα ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ χωρίς καμία προειδοποίηση!

Διαβάστε τους όρους χρήσης του blog εδώ

.