2.2.11

Το ΤΕΙ πληρώνει συνδρομή στην "ελευθερία" !

Και όμως! Σύμφωνα με την σελίδα Διαύγεια του ΤΕΙ Λάρισας, ο αγαπητός κ. Κόκκορας πληρώνει την συνδρομή του στη γνωστή λαρισαϊκή εφημερίδα "Ελευθερία" μέσω των κρατικών κονδυλίων! Εντάξει δεν είναι κάνα τεράστιο ποσό, 380ευρώ είναι. Αλλά ποιος ο λόγος να πληρώνει το κράτος και το ΤΕΙ την εφημερίδα;; (καταρχήν μετά τις 11 είναι τσάμπα στο internet- θέλω να πιστεύω πως ο πρόεδρος μπορεί να κάνει λίγο υπομονή)


Έπειτα, δικαιούμαστε και εμείς αυτή την εφημερίδα! Από αύριο θα ερχόμαστε να πέρνουμε και εμείς την εφημερίδα να την διαβάζουμε!

3 σχόλια :

  1. Ανώνυμος3/2/11 17:56

    οπως ολοι οι λαρισαιοι δεν μπορουν να μην ξυπνησουν το πρωι και εκει που πινουν τον καφε τους, ειτε ειναι στην δουλεια ειτε οπουδηποτε αλλου,να μην διαβασουν την καθημερινη τους εφιμεριδα!αν ειναι δυνατον τωρα ΣΕ λεω....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mην γίνεσαι κακός, ο άνθρωπος το ζώδιο του θέλει να διαβάζει! Σιγά το ποσό... γι αυτό δεν καταδέχτηκε να το πληρώσει από την τσέπη του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος9/2/11 23:08

    κοκορα θα τα πουμε στη συνελευση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία και κατά προτίμηση ούτε Greeklish! Επίσης για να μπορείτε να συζητείται πιο εύκολα αποφύγετε την επιλογή Ανώνυμος και κάντε χρήση της επιλογής Όνομα/Διεύθυνση url

Κακόβουλα σχόλια, υβριστικά, spam ή που θίγουν πρόσωπα θα ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ χωρίς καμία προειδοποίηση!

Διαβάστε τους όρους χρήσης του blog εδώ

.