Στο πλαίσιο του Εργαστηρίου Μπάρ – Ποτά – Οινολογίας, την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010, πραγματοποιήθηκε στο Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων, Εκδήλωση ενημέρωσης για την διαδικασία Οινοποίησης και παλαίωσης των κρασιών.
Στην εκδήλωση προσκλήθηκε ως ομιλητής ο κύριος Θ. Ντούγκος της Οινοποιίας Δ. Ντούγκου, που εδρεύει στη Λάρισα.
Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης έγινε αναφορά σε θέματα γύρω από την τεχνολογία παραγωγής ποιοτικών κρασιών, σε θέματα τυποποίησης και μάρκετινγκ καθώς και γευσιγνωσίας.
Τόσο οι σπουδαστές, όσο και οι καθηγητές του τμήματος που παρευρέθησαν στην εκδήλωση, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα κρασιά της οινοποιίας, διαπιστώνοντας την ποιότητα των προσφερόμενων κρασιών.
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία και κατά προτίμηση ούτε Greeklish! Επίσης για να μπορείτε να συζητείται πιο εύκολα αποφύγετε την επιλογή Ανώνυμος και κάντε χρήση της επιλογής Όνομα/Διεύθυνση url
Κακόβουλα σχόλια, υβριστικά, spam ή που θίγουν πρόσωπα θα ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ χωρίς καμία προειδοποίηση!
Διαβάστε τους όρους χρήσης του blog εδώ