7.12.10

Την παραμονή των ΤΕΙ στα Τρίκαλα ζητά το ΤΕΕ

Η Νομαρχιακή επιτροπή Τρικάλων του Τ.Ε.Ε. μετά και από τις τελευταίες εξελίξεις όσον αφορά το ζήτημα της λειτουργίας των δύο τμημάτων ΤΕΙ της πόλης μας, θεωρεί ότι πρέπει να σταματήσει άμεσα η μεθοδευμένη προσπάθεια που συντελείτε για την μεταφορά τους μακριά από την πόλη των Τρικάλων.

Πρέπει όλοι οι φορείς από το υπουργείο Παιδείας, την διοίκηση του ΤΕΙ Λάρισας αλλά και τις τοπικές αρχές, να δώσουν υπεύθυνες λύσεις στα προβλήματα που δυσκολεύουν την ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία των Τμημάτων.


Πιστεύουμε ότι τα δύο τμήματα που λειτουργούν μέχρι σήμερα στην πόλη μας μπορούν να προσφέρουν στους φοιτητές την απαραίτητη εκπαίδευση, αρκεί και η κεντρική διοίκηση του ΤΕΙ Λάρισας, όπως και οι υπόλοιποι φορείς που αναφέρθηκαν, να σταθούν αρωγοί στην προσπάθεια αυτή.

Δεν είναι δυνατόν να μην ανανεώνονται οι συμβάσεις του Διοικητικού προσωπικού των τμημάτων, τα οποία αριθμούν περισσότερους από 500 ενεργούς σπουδαστές, και να κατηγορούνται τα ίδια τα τμήματα ότι δεν μπορούν να αυτονομηθούν και να αποκτήσουν τη στοιχειώδη λειτουργικότητα.

Σαφώς και δεν μπορούν όπως και δεν θα μπορέσουν ποτέ αν συνεχιστεί η ίδια πολιτική αδιαφορίας. Το ζήτημα απαιτεί λεπτούς χειρισμούς, και οφείλουν τα κάθε λογής συμφέροντα να παραγκωνιστούν».

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία και κατά προτίμηση ούτε Greeklish! Επίσης για να μπορείτε να συζητείται πιο εύκολα αποφύγετε την επιλογή Ανώνυμος και κάντε χρήση της επιλογής Όνομα/Διεύθυνση url

Κακόβουλα σχόλια, υβριστικά, spam ή που θίγουν πρόσωπα θα ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ χωρίς καμία προειδοποίηση!

Διαβάστε τους όρους χρήσης του blog εδώ

.