13.12.10

Αναδρομική έκθεση αφίσας ΚΕΘΕΑ για τα ναρκωτικά και την απεξάρτηση

Το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων διοργανώνει αναδρομική έκθεση αφίσας του ΚΕΘΕΑ υπό τον τίτλο “Happy Rebirthday” με θέμα τα ναρκωτικά και την απεξάρτηση. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας (Κούμα 28) από 14 έως 23 Δεκεμβρίου.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου και ώρα 19.30. Την έκθεση θα προλογίσει ο δημοσιογράφος, κ. Σεραφείμ Φυντανίδης.

Παρουσιάζονται ενενήντα αφίσες τριών δεκαετιών, από την εποχή που η ΙΘΑΚΗ, η πρώτη θεραπευτική κοινότητα, άνοιγε το δρόμο για την απεξάρτηση των χρηστών παράνομων ουσιών στην Ελλάδα, μέχρι τη σημερινή εποχή της εξάρτησης από το Διαδίκτυο. Οι αφίσες είναι φιλοτεχνημένες από σκιτσογράφους, εικαστικούς, γραφίστες, φοιτητές, εθελοντές, αποδέκτες των υπηρεσιών και το ατελιέ του ΚΕΘΕΑ ΣΧΗΜΑ & ΧΡΩΜΑ.


Η έκθεση αναδεικνύει διάφορες όψεις του προβλήματος της εξάρτησης αλλά και των προσπαθειών για την αντιμετώπισή του. Αποτυπώνει επίσης την ανοικτή και αμφίδρομη σχέση των «στεγνών» προγραμμάτων απεξάρτησης με την κοινωνία μέσα από τις κοινωνικές, πολιτιστικές και περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες τους, αλλά και την υποστήριξή της κοινωνίας προς το έργο των προγραμμάτων.

Οι αφίσες της έκθεσης αποτελούν το υλικό εικονογράφησης του ετήσιου ημερολογίου του ΚΕΘΕΑ για το 2011, το οποίο τυπώνεται στο ΚΕΘΕΑ ΣΧΗΜΑ & ΧΡΩΜΑ, την παραγωγική μονάδα γραφικών τεχνών που παρέχει επαγγελματική κατάρτιση στα μέλη των προγραμμάτων και στοχεύει στην ενίσχυση της αυτοχρηματοδότησης του ΚΕΘΕΑ.

Το ημερολόγιο θα διατίθεται προς πώληση στο χώρο της έκθεσης και στα βιβλιοπωλεία «ΓΝΩΣΗ», «PROSPERUS» & «ΠΑΙΔΕΙΑ».

Χώρος: Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας (Κούμα 28)
Διάρκεια: 14 - 23 Δεκεμβρίου
Ώρες λειτουργίας:
Πρωινά: Δευτέρα - Παρασκευή 10.00 – 13.00
Απογεύματα: Δευτέρα - Παρασκευή 17.30 – 21.00
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Χορηγοί επικοινωνίας: Εφημερίδες «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ», «ΗΜΕΡΗΣΙΟΣ ΚΗΡΥΚΑΣ», «ΚΟΣΜΟΣ», Ηλεκτρονική Εφημερίδα larissanet.gr, Ηλεκτρονικό Περιοδικό yesmagazine.gr, Δημοτική Ραδιοφωνία Λάρισας, ΘΕΣΣΑΛΙΑ Τηλεόραση & ASTRA TV.

Η αίθουσα της έκθεσης είναι ευγενική παραχώρηση του Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Εκπαίδευσης του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ τηλέφωνο 2410 251852 & 2410 251839, καθώς και στο info@kethea-exodos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία και κατά προτίμηση ούτε Greeklish! Επίσης για να μπορείτε να συζητείται πιο εύκολα αποφύγετε την επιλογή Ανώνυμος και κάντε χρήση της επιλογής Όνομα/Διεύθυνση url

Κακόβουλα σχόλια, υβριστικά, spam ή που θίγουν πρόσωπα θα ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ χωρίς καμία προειδοποίηση!

Διαβάστε τους όρους χρήσης του blog εδώ

.