8.12.10

Οι "Μπλε" την Παρασκευή 10/12 στην Κεντρική Πλατεία!..

Λαμπρές θα είναι και φέτος οι εορταστικές εκδηλώσεις «Χριστούγεννα – Πρωτοχρονιά» από το Δήμο Λαρισαίων.

Ένα από τα δημοφιλέστερα μουσικά συγκροτήματα, με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό τους, οι «ΜΠΛΕ» θα δώσουν φέτος ένα ξεχωριστό χρώμα στην καθιερωμένη «Γιορτή των Αστεριών» και το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου την ερχόμενη Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου στις 21:00 στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας.

Νωρίτερα, το τοπικό συγκρότημα «Miracle Drug» θα κρατήσει συντροφιά στους εκατοντάδες νέους που αναμένεται να κατακλύσουν την Κεντρική πλατεία της πόλης.
Οι εορταστικές εκδηλώσεις «Χριστούγεννα – Πρωτοχρονιά», οι οποίες έχουν γίνει θεσμός από τη δημοτική αρχή τα τελευταία χρόνια, αναμένονται και φέτος με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από μικρούς και μεγάλους που επιθυμούν να ζήσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων στη Λάρισα που ήδη φοράει τα γιορτινά της σε κάθε γειτονιά.

Το καθιερωμένο «Παραδοσιακό Χωριό» που συνδιοργανώνεται από το Δήμο Λαρισαίων και την ΤΕΔΚ Ν. Λάρισας, ο Πολιτιστικός Οργανισμός και οι δάσκαλοι των εικαστικών τμημάτων των Λεσχών Πολιτισμού, η Δημοτική Πινακοθήκη – Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα, ο Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής, το Δημοτικό Περιφερειακό Θεσσαλικό Θέατρο, το Δημοτικό Ωδείο και διάφοροι συνεργαζόμενοι πολιτιστικοί φορείς της πόλης ετοιμάζουν και τη φετινή χρονιά τις πιο λαμπρές εορταστικές εκδηλώσεις που θα ξεκινήσουν στις 10 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσουν έως την Πρωτοχρονιά του 2011, με δεκάδες εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους σε κάθε συνοικία της πόλης.

Εφημερίδα Ελευθερία

2 σχόλια :

  1. Ανώνυμος9/12/10 22:22

    Ναι... ας έρθουν οι μάλλον ναρκομανείς να λαμπρίνουν το Χριστουγεννιάτικο γεγονός, άσχετα αν αυτοί έχουν καμία σχέση με το φώς και τα Χριστουγεννα... έλεος... που πάμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/12/10 12:16

    Αν τα μοιραζουν κι ολας ακομα καλυτερα!! Χαχα εσυ ο απο πανω εισαι για γελια!!!! Γαμησαν χθες οι μπλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία και κατά προτίμηση ούτε Greeklish! Επίσης για να μπορείτε να συζητείται πιο εύκολα αποφύγετε την επιλογή Ανώνυμος και κάντε χρήση της επιλογής Όνομα/Διεύθυνση url

Κακόβουλα σχόλια, υβριστικά, spam ή που θίγουν πρόσωπα θα ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ χωρίς καμία προειδοποίηση!

Διαβάστε τους όρους χρήσης του blog εδώ

.